- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Ne ikramı o listeli bi kere..Bilirim o duyguyu,gülsen gülemiyorsun ,okumasan merak ediyorsun
Yazamaz kiii yazamaz kiiii
Ne ikram ettiler sana
Ama bayraaaammm,ama misafiiiiirrrr,ama ikraaammmmm,ama göz hakkııııııııNe ikramı o listeli bi kere..
İşkembe temizledm vallaNe yapıyorsunuz kızlar?
Ama çivili sopa :))Ama bayraaaammm,ama misafiiiiirrrr,ama ikraaammmmm,ama göz hakkıııııııı
:) sen nabiyorsnKolay gelsin...
:) sen nabiyorsn
Oh ne guzel keşke bizde kendimiz olabilsekHiç...
Buraz gezdik geldik...
Eşim et kavurma yapiyor...
Bende kk da takılıyorum
Yemegi devraldı...
Boş kaldım...
Oh ne guzel keşke bizde kendimiz olabilsek
:) nerde çokluk orda b... Demişler :)Kalabalık bir ailesiniz sanırım ...
Biz 3 yıldır ayrıyız...
Gurbette:))
Ayakta alkılıyorum seniİşkembe temizledm valla
Çivili sopa sanal acıtmıyorAma çivili sopa :))
Bende ilk bdefa bugün temizledm annem gösterdi kelleyi de biliyorm yapmasını az buçuk seneye de ona el atarım artik :) kellenin çok biseyi yok önce utuyorlar sonra sabunlu suyla yikiyip parcaliyorsynAyakta alkılıyorum seniBüyük zahmet ,1 kere temizlemiş bulundum daha da kimse bana temizletemez
Eşim az önce aradı,diğer ortaklar kelle almıyor ,ne olacak dedi,kelle alınmaz mı şifa deposu dedim,ya temizlemesi dedi,yardım edersin temizleriz dedim.Ömrümde hiç kelle temizlemedim ,neye güvenerek dediysem gözleri bana baka baka nasıl temizlerim kara kara düşünüyorum
Sabunlu suyla yıkamak mıııBende ilk bdefa bugün temizledm annem gösterdi kelleyi de biliyorm yapmasını az buçuk seneye de ona el atarım artik :) kellenin çok biseyi yok önce utuyorlar sonra sabunlu suyla yikiyip parcaliyorsyn
Aynen koz seklinde yandijlari için sabunla yıkar annem snra sicak suda az daha tuyu kalnasn diye batirir cikarir bicakla da surter ayırırlar dişlerini snra da nohut işkembe bogazlanti pişirilirSabunlu suyla yıkamak mııı
Köşeden döndüm desene ablacımÇok kararsız kaldım oy vermeye.Elim sidelyanın fıstıklısına,Makyajkolikin ıslak kekine doğru yol alıyordu ama Onlar zengin diye vermedim OnlaraOyum puding dolgulu keke.