Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Oyumu dayanamadım ve günlerdir canımın çektiği, adını gördükçe içimin gittiği Emira SY Emira SY in suflesine verdim :rolleyes:
Ablacığım artık bir sufle yapıverirsin dimi çok tatlı ve çok hamiş kardeşine :KK8:

:-):-):-)

Yaaa kıyamam tabi ki Betülümün annesine tum sufleler feda olsun :KK68:

Ayakta alkılıyorum seni:KK9:Büyük zahmet ,1 kere temizlemiş bulundum daha da kimse bana temizletemez:rolleyes:
Eşim az önce aradı,diğer ortaklar kelle almıyor ,ne olacak dedi,kelle alınmaz mı şifa deposu dedim,ya temizlemesi dedi,yardım edersin temizleriz dedim.:rolleyes:Ömrümde hiç kelle temizlemedim ,neye güvenerek dediysem :skandal:gözleri bana baka baka nasıl temizlerim:skandal:kara kara düşünüyorum :rolleyes:
Ben temizledim ilk defa:olamaz:

Tek suflesi olan sensin ama :KK45:
Bacının ve Sidelyanın şu an çıkmasına gerek yok ,duruma göre Onlar da çıkabilir.:KK53:
Dimi ama :-)
Gerçekten çok rahatım yaa. Bu kadar da rahat olunmaz ki :KK70:

Elalis Elalis duymasın ama Emira SY Emira SY alır bu maçı. Nasıl başladıysa öyle gidiyor bu oylama işi. Hamiş arkadaşım için oldukça stresli olacak ama bence gerek yok yani:anneadayı::KK66:
Eloş sen alışkınsın zaten mağlubiyetin bir adım gerisinde olmaya , şapma :KK53:

Dimi ama :-)
Gerçekten çok rahatım yaa. Bu kadar da rahat olunmaz ki :KK70:

Elalis Elalis duymasın ama Emira SY Emira SY alır bu maçı. Nasıl başladıysa öyle gidiyor bu oylama işi. Hamiş arkadaşım için oldukça stresli olacak ama bence gerek yok yani:anneadayı::KK66:
Eloş sen alışkınsın zaten mağlubiyetin bir adım gerisinde olmaya , şapma :KK53:
Şaappmıyorum hiç :KK70:
Etlere sağlık :KK53:
Hep hamilelere yeniliyorum yaa, bu hamişler katılmasın yarışmaya yaaa :sinirli: bebişleri uğur getiriyo bu hatunlara :nazar:

Son düzenleme:
X