Bana mı vermişler oyunu,hiç haberim yoktu ,ne tesadüfOy vermelerinin bir etkisi var mı
Hahahahaha dimi nerden görecekBana mı vermişler oyunu,hiç haberim yoktu ,ne tesadüfoy çekti demek ki
Hiç yani,oy sayısına tıklayacak ,kim bana oy vermiş diye bakacak değilim yaHahahahaha dimi nerden görecek
Hiç yani,oy sayısına tıklayacak ,kim bana oy vermiş diye bakacak değilim ya
Bayramın kutlu olsun abla ver elini öpeyimHa şöyle ,yola gel
Abla demesen de olurdu aslında
birden fazla uye olup kendine oy vermis hasbamm surada egleniyoruz vakit geciriyoruz kacinci katilmam birinci olamadim illa hile ile birinci olsan ne olacak vicdanin rahat etcekmi pehKizlarr
Sayfalari okuyamadım konusuldu mu bilmiyorum kim o diskalifiye olan neden olmus oy mu istenmis
Tek suflesi olan sensin ama
Bacının ve Sidelyanın şu an çıkmasına gerek yok ,duruma göre Onlar da çıkabilir.
İnsan arkidişine abla der mi?Bayramın kutlu olsun abla ver elini öpeyim
Madem çok ısrar ediyorsun ,seni mi kıralımGelin bayram hediyesi hepinize sufle yapayım barışalım
sufle havuclu kekte cekisme var hadi bakalim birincimiz kim olcakkk
İnsan arkidişine abla der mi?
Madem çok ısrar ediyorsun ,seni mi kıralım
Enişteniz işi iyi mi,hepimize sufle biraz ağır gelmesin
Durum güncellemesinde paylaşsak mı ne yapsak,Emira isteyene sufle yapacakmış yazsak
Ohh vur iyice ,nasıl sana yaklaşıyormuş dursun durduğu yerdeNayır nolamaz nasıl benim suflemle çekişmeye cüret edersinElalis
Ehem öhöm kem küm sadece burada takılanlara özel mi desek
yok, 1tane bile oyum malesefCanım senin yok mu oyun?
Benden büyük değil misin:)İnsan arkidişine abla der mi?
Madem çok ısrar ediyorsun ,seni mi kıralım
Eniştenin işi iyi mi,hepimize sufle biraz ağır gelmesin
Durum güncellemesinde paylaşsak mı ne yapsak,Emira isteyene sufle yapacakmış yazsak