Siyaset yapmayı sevmem. Konuşmam konuşmam, bir konuşursam ağır konuşurum, cıx olmaz. Görüşlere saygı da bir yere kadar.Sebepsiz gidilmez kibdv de geyik yap bari havadan sudan. Ya da daha havalı gideyim dersen kamu spotu yap, lap diye dal konuya. Ama 10 gğn etmez o. Siyasete bulaş sen. Etlerin sonuna doğru anca çıkarsın
Bitane cok konusaan var ondan sira gelmiyor benceeeEvet sen önceden katılıyordun. Bu kategori sana yaramadı galiba
Benimki de sürekli donuyor bu ara. Telefon kasıyor galiba. Sürekli sayfa yenilemekten
Bayankuşla kapıştıkta nolduSenin kekin 1.liğe oynuyor zaten kız...
Ötekileştirme kendini...
Kapışacaksınız beraber
Tamam işte git ağır konuşSiyaset yapmayı sevmem. Konuşmam konuşmam, bir konuşursam ağır konuşurum, cıx olmaz. Görüşlere saygı da bir yere kadar.
Etlerde olmam muhtemelen, yildum daaa.
Kim, bizim kınacı kız mı ?Bitane cok konusaan var ondan sira gelmiyor benceee
Bayankuşla kapıştıkta nolducayır cayır kazandı kız
GidiyorumBitane cok konusaan var ondan sira gelmiyor benceee
Malûm gün biteli 5 gün oldu, yımırtlama geliyorNooldu sana malum gun mu geliyorr:/
O bilir kendini ama neymiss biz onu oyle seviyoruuuzz:))Kim, bizim kınacı kız mı ?
Aynen ya 2-3 kere gönderi, bazen donuyo. Gıcık oluyorum bendeBenimki de sürekli donuyor bu ara. Telefon kasıyor galiba. Sürekli sayfa yenilemekten
Yumurtlama da yapiyor yaa normal gunumuz yok ki anasini satim.. boyle boyle geciyor omrumuz... bayram gelmis neyime mod on.Malûm gün biteli 5 gün oldu, yımırtlama geliyoro sayılmaz ama di mi
Valla ne oldu bilmiyorum Sinemcim. Bir halsizlik, bir bezmişlik bende anlamadım, kaç gündür böyleyim.
SanmamBu sefer farkli olabilir sonuç
Öyle işte. Isine gelmeyince kına, zoruna gidince de kahve yaparO bilir kendini ama neymiss biz onu oyle seviyoruuuzz:))
Isini biliyo iste masallahhÖyle işte. Isine gelmeyince kına, zoruna gidince de kahve yapar
Kahve dediniz, çuklat istedi canımÖyle işte. Isine gelmeyince kına, zoruna gidince de kahve yapar
Valla nazar var okut kendineMalûm gün biteli 5 gün oldu, yımırtlama geliyoro sayılmaz ama di mi
Valla ne oldu bilmiyorum Sinemcim. Bir halsizlik, bir bezmişlik bende anlamadım, kaç gündür böyleyim.
Yapiimm miÖyle işte. Isine gelmeyince kına, zoruna gidince de kahve yapar
Evet, evde yok muKahve dediniz, çuklat istedi canım