Kız tüübe deDiyet topiclerinde gezer bizi ihmal edersinEnişte en güzelini yapıyor.Alsın sana nokia
Miu gelsin seni çiğ çiğ yiyecekVallaha mı
Biz tanışmadık daha
Kurallara uyarsan dövmüyolar
Tamam tamam şaka yaptım.Birşey olmasın telefonunaKız tüübe deyarışma nolcak, diyetim nolcak
Ahaha annemin vardı. Bi keresinde 3.kattan düşürdüm indim aldım hiç bişeyi yoktu. Benim bu salak androidin 3 kere ekranı değişti. Birinde koltuktan düştü hemdeDaş gibim telefon, tır geçsin üstünden heeeçç bişicik olmaz.
Hadi beeeMiu gelsin seni çiğ çiğ yiyecek
Ama kendisi çok tatlıdır,dünya tatlısıHadi beeeüyeliği kapatıp giderim valla
Evet, ben kurallara uymam dedim. Kural olunca baskı altında hissediyorum çünkü, bunu öğrenince kaç kaç kaç deyip hepsi kaçtı. Yoksa miu çivili sopasını hazırda tutuyormuş.Vallaha mı
Biz tanışmadık daha
Kurallara uyarsan dövmüyolar
Bayramdan dolayı canım:)Bayramda pek kkya girilmiyor:)Oylama bu sefer 11 gün
Açıklanmış mı
40 dk önce açıklanmış canım bakın istersenizAçıklanmış mı
Liseler değil mi bugün. Biz yarın bekliyorduk
Açıklanmış mı
Liseler değil mi bugün. Biz yarın bekliyorduk
Yeğeniminkini öğleden sonra öğrendik biz40 dk önce açıklanmış canım bakın isterseniz
Bu yumurtaları biriktirmek bile kaç gün sürüyor
Bende onu merak ediyordum :))Bu yumurtaları biriktirmek bile kaç gün sürüyor
Ben o zaman melemen yapmıştim 2-3 gün sürdü sanırım, e keke de kullanıyorsun zaten. Niyeti bozdun yapcan herhaldeBende onu merak ediyordum :))
Rutin kontrole gelmiştim abla suyum epey azalmış aklımda daha doğurmak yoktuAllah razı olsun kuzumm.
Hayırla, sağlıkla gelsin yavrukuşun.
Plânlı doğum değil sanırım, sancın başlayınca yaz bana. Yasin-i Şerif’i ve Meryem suresini okuyayım.
Allah razı olsun canım benim. Darısı sen veCanım benim görünce çok mutlu oldum. Hayırlarla, güzelliklerle al kuzunu inşallah kucağınaRabbim kolaylıklar versin
Rutin kontrole gelmiştim abla suyum epey azalmış aklımda daha doğurmak yoktu
Sana çok dua ettim hatta üyeler arasında en çok seni adını zikrettim
Allah razı olsun canım benim. Darısı sen veEmira SY e olsun :) sahi sizin nasıl gidiyor? Bi sıkıntı yoktur inşaallah?
Rutin kontrole gelmiştim abla suyum epey azalmış aklımda daha doğurmak yoktu
Sana çok dua ettim hatta üyeler arasında en çok seni adını zikrettim
Allah razı olsun canım benim. Darısı sen veEmira SY e olsun :) sahi sizin nasıl gidiyor? Bi sıkıntı yoktur inşaallah?