- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Tutturdum içimden en çok bu geçmişti
Yarışma daha bugün başladı tarif yok.. bu geçen senenin tarifi..Arkadşalr zahmet olmazsa kaçıncı sayfalarda kek tarifleri var tek tek bakmak zor geldi bilenler varsa paylaşabilir mi :) canım acayip kek çekşyor şuan :)
Henüz kek tarifleri gelmediArkadşalr zahmet olmazsa kaçıncı sayfalarda kek tarifleri var tek tek bakmak zor geldi bilenler varsa paylaşabilir mi :) canım acayip kek çekşyor şuan :)
Henüz tariflerimizi paylaşmadıkArkadşalr zahmet olmazsa kaçıncı sayfalarda kek tarifleri var tek tek bakmak zor geldi bilenler varsa paylaşabilir mi :) canım acayip kek çekşyor şuan :)
Teşekkürler :)
Emin ol, daha da o kadar çok kek tarifi var ki.Ya ne kadar çok tarif varmış
18 tane oldu ve daha önce katılmayan isimlerde varEmin ol, daha da o kadar çok kek tarifi var ki.
Sadece benim sürekli yaptığım 7-8 tarif var.
Şimdi benim yapacağım tarif, çevrem tarafından en sevdikleri tarifim.18 tane oldu ve daha önce katılmayan isimlerde varAynen daha bir sürü kek var Benim aklımda 4-5 tane var ve yazılmadı
Demek 4 5 tane var.18 tane oldu ve daha önce katılmayan isimlerde varAynen daha bir sürü kek var Benim aklımda 4-5 tane var ve yazılmadı
Bakalım göreceğizŞimdi benim yapacağım tarif, çevrem tarafından en sevdikleri tarifim.
Bakalım ne kadar oy alacak
Kendine rezerve etmeden direk yapıp eklemesi lazım, yoksa isteyeni geri çeviremiyorDemek 4 5 tane var.Kendine rezerve et. Yoksa tek tek onlarda gidecek
Biri isterse mecburen veriyorum.Ne yapayım ben de olmadı katılmamDemek 4 5 tane var.Kendine rezerve et. Yoksa tek tek onlarda gidecek
Katilmasam mı acabaŞimdi benim yapacağım tarif, çevrem tarafından en sevdikleri tarifim.
Bakalım ne kadar oy alacak
Yok çeviremiyorum.Kendine rezerve etmeden direk yapıp eklemesi lazım, yoksa isteyeni geri çeviremiyor
Fedakâr Nevreste, editor yüreği kaldırmazKendine rezerve etmeden direk yapıp eklemesi lazım, yoksa isteyeni geri çeviremiyor
Rakiptik haniBiri isterse mecburen veriyorum.Ne yapayım ben de olmadı katılmam
Gel de, benim sivrileri sana yollayayım. Nasıl olsa “hayır” diyemiyorsunYok çeviremiyorum.
Fedakâr Nevreste, editor yüreği kaldırmaz
Rakiptik hani
Beni de çok ısırırlarGel de, benim sivrileri sana yollayayım. Nasıl olsa “hayır” diyemiyorsun
Her yerimi ısırmışlar ya, kaşınıp duruyorum
Beni geçemezsin bir kerem, her zaman sonda ben olurumKatilmasam mı acabayine sondan 2 yada 3.cu olacam galiba