Bebişimiz dünyaya geldi miRutin kontrole gelmiştim abla suyum epey azalmış aklımda daha doğurmak yoktu
Sana çok dua ettim hatta üyeler arasında en çok seni adını zikrettim
Allah razı olsun canım benim. Darısı sen veEmira SY e olsun :) sahi sizin nasıl gidiyor? Bi sıkıntı yoktur inşaallah?
Gece açıklandığını bilmiyordum,hayırlısı artık, fazla umudum yok
Çok teşekkürler canım, çok şükür güzel gidiyor. Geçen hafta detaylıya girdik biz de, her şey yolunda dedi doktor elhamdulillahRutin kontrole gelmiştim abla suyum epey azalmış aklımda daha doğurmak yoktu
Allah razı olsun canım benim. Darısı sen veEmira SY e olsun :) sahi sizin nasıl gidiyor? Bi sıkıntı yoktur inşaallah?
Hakkınızda hayırlısı olsunGece açıklandığını bilmiyordum,hayırlısı artık, fazla umudum yok
Doğdu mu yoksa bebişmizRutin kontrole gelmiştim abla suyum epey azalmış aklımda daha doğurmak yoktu
Doğurdumm
Doğurdun mu yoksa?
İnşaallah sıkıntısız tamamlanır :)Allah razı olsun kuzum çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok
Sen ne yaptın doğdu mu bebiş:)
Amin nevoş ablaBebişimiz dünyaya geldi mi
Allahsenden razı olsun
İnşaallah hiç sıkıntısız bi hamilelik ve doğum geçirirsin canım benim Allah kavuşmayı nasip etsinÇok teşekkürler canım, çok şükür güzel gidiyor. Geçen hafta detaylıya girdik biz de, her şey yolunda dedi doktor elhamdulillah
Geldi mi cennet kokulun? Maşallahımızı da unutmayalım
Al benden de o kadarGece açıklandığını bilmiyordum,hayırlısı artık, fazla umudum yok
Doğdu teyzesi yoksa bu kategoride hiç şansınız yoktuDoğdu mu yoksa bebişmiz
Yaaaa çok sevindimDoğurdumm
İnşaallah sıkıntısız tamamlanır :)
Yaptım yaptım kucağıma alalı çok oldu
Amin nevoş abla
Geldi ya dün 17:00 gibi kucağımdaydı
İnşaallah hiç sıkıntısız bi hamilelik ve doğum geçirirsin canım benim Allah kavuşmayı nasip etsin
Geldi ya yaramaz
Toplayayım nazar boncuklarını
O zaman iyi ki gelmişDoğdu teyzesi yoksa bu kategoride hiç şansınız yoktu
Bence dünyanın en güzel kokusuYaaaa çok sevindimHayırlı uğurlu olsun. Evinize neşe, huzur, bereket getirsin. Sağlıklı uzuuunn ömürleri olsun inşallah.
Öp kokla o cennet kokusunu teyzeleri için
Benim biraz ağrılarım var onun dışında iyiyim çok şükür oğlumu kucağıma alınca geçiyor tabi ağrılarO zaman iyi ki gelmiş
Sen nasılsın canım
Geçmiş olsun gözün aydın canım hayırla gelsin bebişin, normal mi sezaryen mi oldu? Benden de bir nazar boncuğu maşallahhh..Bence dünyanın en güzel kokusu
Benim biraz ağrılarım var onun dışında iyiyim çok şükür oğlumu kucağıma alınca geçiyor tabi ağrılar
Doğurdumm
Amin nevoş abla
İnşaallah hiç sıkıntısız bi hamilelik ve doğum geçirirsin canım benim Allah kavuşmayı nasip etsin
Geldi ya yaramaz
Maşallah, Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı evlat olsun.Doğurdumm
Amin nevoş abla
Geldi ya yaramaz
Hayırlı uğurlu olsun.. maşallah :))Doğurdumm
Amin nevoş abla
Geldi ya yaramaz
Doğurdumm
Amin nevoş abla
Geldi ya yaramaz
Geldi mi kuzucuk, kuzumm?Rutin kontrole gelmiştim abla suyum epey azalmış aklımda daha doğurmak yoktu