Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Bebişimiz dünyaya geldi mi
Allahsenden razı olsun

Çok teşekkürler canım, çok şükür güzel gidiyor. Geçen hafta detaylıya girdik biz de, her şey yolunda dedi doktor elhamdulillah

Geldi mi cennet kokulun? Maşallahımızı da unutmayalım

Doğdu mu yoksa bebişmiz

Doğurdun mu yoksa?
Doğurdumm
Allah razı olsun kuzum çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok

Sen ne yaptın doğdu mu bebiş:)
İnşaallah sıkıntısız tamamlanır :)
Yaptım yaptım kucağıma alalı çok oldu
Bebişimiz dünyaya geldi mi
Allahsenden razı olsun
Amin nevoş abla

Geldi ya dün 17:00 gibi kucağımdaydı
Çok teşekkürler canım, çok şükür güzel gidiyor. Geçen hafta detaylıya girdik biz de, her şey yolunda dedi doktor elhamdulillah

Geldi mi cennet kokulun? Maşallahımızı da unutmayalım
İnşaallah hiç sıkıntısız bi hamilelik ve doğum geçirirsin canım benim Allah kavuşmayı nasip etsin

Geldi ya yaramaz
Toplayayım nazar boncuklarını

Yaaaa çok sevindim Hayırlı uğurlu olsun. Evinize neşe, huzur, bereket getirsin. Sağlıklı uzuuunn ömürleri olsun inşallah.
Öp kokla o cennet kokusunu teyzeleri için

Yaaaa çok sevindim Hayırlı uğurlu olsun. Evinize neşe, huzur, bereket getirsin. Sağlıklı uzuuunn ömürleri olsun inşallah.
Öp kokla o cennet kokusunu teyzeleri için
Bence dünyanın en güzel kokusu

O zaman iyi ki gelmiş
Sen nasılsın canım
Benim biraz ağrılarım var onun dışında iyiyim çok şükür oğlumu kucağıma alınca geçiyor tabi ağrılar

Bence dünyanın en güzel kokusu

Benim biraz ağrılarım var onun dışında iyiyim çok şükür oğlumu kucağıma alınca geçiyor tabi ağrılar
Geçmiş olsun gözün aydın canım hayırla gelsin bebişin, normal mi sezaryen mi oldu? Benden de bir nazar boncuğu maşallahhh..

Ooo maşallah canım hayırlı olsun canım

Güle güle büyütün inşallah bol bereketli gazsız sütlerin olsun

Maşallah, Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı evlat olsun.

Hayırlı uğurlu olsun.. maşallah :))

Gözün aydın canım, darısı diğer kızların başına

Geldi mi kuzucuk, kuzumm?

Allah razı olsun.

Elalis canımm gözünüz aydın . Sonuçlar açıklandı .
İnşallah beklediği gibi gelmiştir sonuçlar.
olmadı bebeğim ya. Beklediğinden düşük geldi sıralama. İstediğim bölümler olmazsa mezuna kalırım diyo. Hayırlısı olsun. Sanırım ben de hazır değilmişim tek başına başka şehire göndermeye, azıcık sevindim ama ona söylemedim tabi. Hayırlısı dedik hep, demek ki hayırlısı buymuş. Bi sene daha maraton küçükte seneye giriyo, vay bana vay bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…