Güzel olmuşta Etiketi kolay olsaydı, büyüklü küçüklü buluruz inşallah.İsmimi değiştim geldim
İyi madem öyle diyorsunSen yeğenimle ilgilen
Adımı değiştim tanıdın dimiHaha teşekkür ederim ama sunumluk kek kalmamış bana pek :)
İnan ben de merak ediyorum
Güzel olmuşta Etiketi kolay olsaydı, büyüklü küçüklü buluruz inşallah.
İyi madem öyle diyorsun
Dinime küfreden müslüman olsa :)) seni etiketleyenee kadar bütün kk seferber olduk burda :))Güzel olmuşta Etiketi kolay olsaydı, büyüklü küçüklü buluruz inşallah.
İyi madem öyle diyorsun
retro_hippo kolay etiketleniyor:)
Dinime küfreden müslüman olsa :)) seni etiketleyenee kadar bütün kk seferber olduk burda :))
Tabi etiketlerimNevoş gözü kapalı etiketler beni, bende bir ara Türkçe isme geçmeyi düşünüyorum ya
Yaa bütün isimler kapılmış.. bunu ayarlayana kadar kaç harf çıkarıp ekledim :))
Tabi ki olabilir:)Diyet kekler de yarismaya dahil mi :)
Aynen isimler kapılmış kolay nick bulunmuyor:)Yaa bütün isimler kapılmış.. bunu ayarlayana kadar kaç harf çıkarıp ekledim :))
Senin Allah cezacığını vermesinAdımı değiştim tanıdın dimibenim ben tatlı belan
Koskoca nevroş yan odaya davet ediyor yaa ne diyimTabi ki olabilir:)
Özelden yazın görüşelim:)
Güzel olmuş kız yakışmışYaa bütün isimler kapılmış.. bunu ayarlayana kadar kaç harf çıkarıp ekledim :))
Sen de gelKoskoca nevroş yan odaya davet ediyor yaa ne diyim
Sen de böyle diyorsan.. kaçıncı yarışman kızım senin :)) ben buranın müdavimiyim.. bi balıklara katılmadım hiç sevmem bide yaş pastalarda yaptığım halde sınav haftam diye yüklemeye fırsat bulamadım.. yoksa 2 yıl olacak burdayım :))Senin Allah cezacığını vermesin
Diyodum şimdi eşime "nickini duymadıklarım bile katılıyo, yandım" diye
Teşekkürler ♡♡Güzel olmuş kız yakışmışisminle yaşa
Yok cnm korkarım ben gelemem.. annem salmaz :))Sen de gel
4. Yarışmam hayırlısıylaSen de böyle diyorsan.. kaçıncı yarışman kızım senin :)) ben buranın müdavimiyim.. bi balıklara katılmadım hiç sevmem bide yaş pastalarda yaptığım halde sınav haftam diye yüklemeye fırsat bulamadım.. yoksa 2 yıl olacak burdayım :))