Ben onu görmezden geldim..Hiç şaşırmadım üyeyi görünce. Kabede ezilen hacılara da pastırma oldular demişti hadsiz.onun yüzünden yediğim banın haddi hesabı yok
Gitti ya kız gül gibi madalyanEvet berabere kalmıştık :))
Evet cnm çok zor..ondan sonra diyetten çıkamadım bi daha.. yapamadım o pilavı.. son yapışımdı ama canım çekti yaa :)) bi ara yapim inş..Eline saglik bayag bi asamasi var onun.. patlicanlari kizart tavugu pilavi.. gerci hepsi guzel yaa pilavci olunca :)
İçim yanıyorrrrrr a dostlar
Kışa 59 u görürüm ben yapalımKışın yapalım
Bu hafta komple doluyumSebep
Teşekkür ederim
Yapar ucundan yerizKışa 59 u görürüm ben yapalım
Uyenin adida cok manidarmis:) topice cuk diye oturmus valla:)) hahaha son msjlari zaten sacma sapan seyler yazmis. Cok stresli biri gibi:)) siteden tamamen mi uzaklastirilmiski:)) porsyonlara laf atmis kendisi.. sanki tum gozukeni 1 kisi yiyecek gibi:))Evet cnm çok zor..ondan sonra diyetten çıkamadım bi daha.. yapamadım o pilavı.. son yapışımdı ama canım çekti yaa :)) bi ara yapim inş..
Anladım canımBu hafta komple doluyumSonraki hafta memlekete gitme durumum var
Aaaa yetenekliyimdşr yaa ikinci kez yaptım aynı kekten ama sunımı olamdoBen sana diyorum önce yetenek testi yap diye. Alıyosun bütün beceriksizleri yarışmaya ondan sonra böyle oluyor.neymiş keki yapmışta yemişte bi da yapcakmıştakülliyen yalan. Sorrr bi yumurtanın akını sarısından ayırabliyor mu? Sanal ya salla da salla
Ben 59u görürsem orangutan gibi gömerim söyliimmm. Bunlar korumafa herşeyi yiyoYapar ucundan yeriz
Gördüm baya aksiyonlı geçmişOylama başlama tarihine bak
İyi fikirBen onu görmezden geldim..
AynenYapım aşamlarının resmini yolladı ama sunum yok.