sevmediğim kişinin atatürk olduğunu kim soylediben öyle bir şey demedm.atatürk demişsiniz de:26:ben sadece ırkçı din düşmanı biri dedm.yani siz bu özellikleri atatrk mü taşıyor dyosnz,direk atatürk demişsinz de:26:valla ben bilemeyecem ama madem konu atatürk.atatürkü kötülemem çünkü tam olarak hayatını soyunu bilmiyorum.ama kimse kimseyi sevmek zorunda değil ha bu arada ben ciddiyim hayatı ve soyu hakkında bilgili olanlar rica etsem anlatsanız.ailesinden akrabadan çoçukları torunları vs bilgi versenz...ben sadece bi ali rıza bi zübeyde görüyrm kitaplarda ama benm merak ettğm torunları nesli:26:
niye yok ki çocuk nesilAcip ilkokul 2.sinif kitabindan okuma metni okursan seviyeye gore gorecegin, alacagin bilgi Zubeyde Hn ve Ali Riza EFendidir. Ac kitap arastir oku Ataturkle ilgili binlerce kitap var.Su yorumundan yola cikarsak yapmadigin biseyi yapmis arastirip inceleyip iki satir bilgi edinmis olursun.Zira su cumleleri sarfediyosan hayatin boyunca tek satir kitap okudugunu dusunmuyorum iste en fazla o okuma metni..5 yasinda cocuk bile Ataturkun cocugunun haliylede torununun olmadigini bilir gerisine cevap bile vermiyorum sorduklarina..
Arkadas sormus ya umarim ogretmen degilsindir umarim meslekdas degilizdir.
Yemin ediyorum su siyaset bolumune once bilgi suzgecinden gecip girilmeli sonra kimleri muhattap alip siyaset tartisiyoruz.
Acip ilkokul 2.sinif kitabindan okuma metni okursan seviyeye gore gorecegin, alacagin bilgi Zubeyde Hn ve Ali Riza EFendidir. Ac kitap arastir oku Ataturkle ilgili binlerce kitap var.Su yorumundan yola cikarsak yapmadigin biseyi yapmis arastirip inceleyip iki satir bilgi edinmis olursun.Zira su cumleleri sarfediyosan hayatin boyunca tek satir kitap okudugunu dusunmuyorum iste en fazla o okuma metni..5 yasinda cocuk bile Ataturkun cocugunun haliylede torununun olmadigini bilir gerisine cevap bile vermiyorum sorduklarina..
Arkadas sormus ya umarim ogretmen degilsindir umarim meslekdas degilizdir.
Yemin ediyorum su siyaset bolumune once bilgi suzgecinden gecip girilmeli sonra kimleri muhattap alip siyaset tartisiyoruz.
sevmediğim kişinin atatürk olduğunu kim soylediben öyle bir şey demedm.atatürk demişsiniz de:26:ben sadece ırkçı din düşmanı biri dedm.yani siz bu özellikleri atatrk mü taşıyor dyosnz,direk atatürk demişsinz de:26:valla ben bilemeyecem ama madem konu atatürk.atatürkü kötülemem çünkü tam olarak hayatını soyunu bilmiyorum.ama kimse kimseyi sevmek zorunda değil ha bu arada ben ciddiyim hayatı ve soyu hakkında bilgili olanlar rica etsem anlatsanız.ailesinden akrabadan çoçukları torunları vs bilgi versenz...ben sadece bi ali rıza bi zübeyde görüyrm kitaplarda ama benm merak ettğm torunları nesli:26:
niye yokki çocuğu diye soru olurmu.niye yok ki çocuk nesilmesleğime ve bana laf etmek size düşmez.
atatürkle ilgili hiç klitap okumadım ve okumam da,çünkü merak etmiyorumişte benm değinmek istedğm konu nesli ama siz her zamanki gibi çok bilmiş havalarına yatım msjmı bile anlamamışsnz atatürkün niye nesli yok ki?
neden AKP cilere Ataturk dusmani gozuyle bakiliyor? yahu asil kimlerden korkulur biliyor musun? Ataturkculugun arkasinda dolap cevirenlerden...bunu kullananlardan...gercekten Ataturkcu olan bunu yapmaz...
bu olayin tam olarak icini bilemeyiz ama nedense her secim oncesi bu tarz haberler cok cikiyor ortaya...bu yuzden bu tarz haberler inandiriciligini yitirdi..su secimler bitsede millette az rahatlasa..
niye yok ki çocuk nesilmesleğime ve bana laf etmek size düşmez.
atatürkle ilgili hiç klitap okumadım ve okumam da,çünkü merak etmiyorumişte benm değinmek istedğm konu nesli ama siz her zamanki gibi çok bilmiş havalarına yatım msjmı bile anlamamışsnz atatürkün niye nesli yok ki?
niye yok ki çocuk nesilmesleğime ve bana laf etmek size düşmez.
neyse....tamam anladım kimse cevap veremiyor herkes aynı kitaptan okumş,benm okumadğm ilkokul kitaplardanyine de tşk ederm arkadaşlar
neyse....tamam anladım kimse cevap veremiyor herkes aynı kitaptan okumş,benm okumadğm ilkokul kitaplardanyine de tşk ederm arkadaşlar
rabbimin izniyle cumhurbasakanimiz tayip baba :) :) :)
yine akp akp......en azından biz akpli oldğmzu söylüyoruz.dürüstçe hangi partiyi ve neden tuttğnzu ve artılarını yazsanıza.nedense akp ye hakaret edenler hangi partiden yana olduklarını belirtmyo.devlet sırrı gibi gizliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?