Kefen parasını Erdoğan'a verdi denilen teyzenin kamera arkası ortaya çıktı

neden AKP cilere Ataturk dusmani gozuyle bakiliyor? yahu asil kimlerden korkulur biliyor musun? Ataturkculugun arkasinda dolap cevirenlerden...bunu kullananlardan...gercekten Ataturkcu olan bunu yapmaz...

bu olayin tam olarak icini bilemeyiz ama nedense her secim oncesi bu tarz haberler cok cikiyor ortaya...bu yuzden bu tarz haberler inandiriciligini yitirdi..su secimler bitsede millette az rahatlasa..

Acip ilkokul 2.sinif kitabindan okuma metni okursan seviyeye gore gorecegin, alacagin bilgi Zubeyde Hn ve Ali Riza EFendidir. Ac kitap arastir oku Ataturkle ilgili binlerce kitap var.Su yorumundan yola cikarsak yapmadigin biseyi yapmis arastirip inceleyip iki satir bilgi edinmis olursun.Zira su cumleleri sarfediyosan hayatin boyunca tek satir kitap okudugunu dusunmuyorum iste en fazla o okuma metni..5 yasinda cocuk bile Ataturkun cocugunun haliylede torununun olmadigini bilir gerisine cevap bile vermiyorum sorduklarina..
Arkadas sormus ya umarim ogretmen degilsindir umarim meslekdas degilizdir.

Yemin ediyorum su siyaset bolumune once bilgi suzgecinden gecip girilmeli sonra kimleri muhattap alip siyaset tartisiyoruz.

niye yok ki çocuk nesilmesleğime ve bana laf etmek size düşmez.
atatürkle ilgili hiç klitap okumadım ve okumam da,çünkü merak etmiyorumişte benm değinmek istedğm konu nesli ama siz her zamanki gibi çok bilmiş havalarına yatım msjmı bile anlamamışsnzatatürkün niye nesli yok ki?

ahhahahahaha Atatürkü mü bilmiyormuş.

ilkokul çocuklarına sorsa onlar bile anlatır Atattürk'ün soyunu sopunu

umarım gerçekten öğretmen değildir

İnsanlari aptal yerine koymayin herkes anladi kime tas attiginizi.
Bi'zahmet ilkokul kitaplarinin disina cikip -yasiniza- uygun kitaplara yonelirseniz daha cok bilgiye ulasirsiniz.

niye yokki çocuğu diye soru olurmu.
olmamış işte..

Son düzenleme:
atatürk ün çocuğu olduğunu ve gizlendiğini düşünüyorum kaynaklarda da var okursanız. yani olsada zaten bu bizi ilgilendirmez özel hayatından kime ne ?

Ben cevap vereyim buyuk cogunlugunun boyle oldugunu dusunuyorum zira ikisinin hedefleri tamamen birbirine zit dusuyor. Bu benim gozlemim.

Akp'ye oy veren 10arkadasim var ve 8'i kapali. Ataturk'e de bu konudan oturu pek sicak bakmiyolar. İkisi arasinda surekli bi'kiyas halindeler. Oysa ben kagida bile isimlerini ayni satira yazamam.

Okumadim okumam derken ve merak etmiyosan ne bu ardarda Ataturkle alakali sorular?Neslini sorarak lafi dolandirip konuyi bi yere getirmeye calisiyosun ama anlamadim.Acik olsana biraz nedir maksadin bunu sormakta.Ayrica fazla merak iyi degil merak etmiyosan sormazsin olur biter.Fazla celistin yani.

düşmanlarla savaşmaktan yuva kurmaya fırsat bulamamış..

ben de merakala bekliyordum ne zaman hakarete saldırıya geçecekler diyecevap olmayınca direk saldırıbu arada ilkokul kitaplarından evet ben okumadm ama sizn okudğnz çok bellibi de öğretmen öğretmen diye mesleğimi diline dolayanlar var.ne komik

yine akp akp......en azından biz akpli oldğmzu söylüyoruz.dürüstçe hangi partiyi ve neden tuttğnzu ve artılarını yazsanıza.nedense akp ye hakaret edenler hangi partiden yana olduklarını belirtmyo.devlet sırrı gibi gizliyo

kimse atatürkü sevmek zorunda değil rte yi de sevmek zorunda değil. birşeyi zorla beyinlere kazımak bana çok yanlış geliyor.

neyse....tamam anladım kimse cevap veremiyor herkes aynı kitaptan okumş,benm okumadğm ilkokul kitaplardanyine de tşk ederm arkadaşlar

Son düzenleme:
neyse....tamam anladım kimse cevap veremiyor herkes aynı kitaptan okumş,benm okumadğm ilkokul kitaplardanyine de tşk ederm arkadaşlar

Simdi sen sana verecegimiz cevabin ne kadariyla tatmin olup doyuma ulasacaksin?Ayrica biz ogretmenler merak ettigimiz,bilmedigimiz bir konuyu kendimiz arastiririz bilgiye ulasiriz ve bilgiyi yayariz.Sende dene.En azindan bundan sonraki meslek hayatinda bunu ilke edin.Benden tavsiye.Sakın bilgiye ulasmadaki yolunu ve kitap okumaya karsi tavrini cocuklara da aşılama.Üzülürüm onlar adina ciddiyim bunda.Iyi tatiller hadi sana.

Bi laf soyledin bari arkasinda dur zoru gorunce kivirma. Yok Ataturk degilmis falanmis filanmis. Ataturkun cocugu olup olmamasi ne alaka ya? Anasi babasi soyu sopu ne alaka nereye varmaya calisiyorsun? Bari bi fikrini de yureklice ortaya koy oyle etrafinda dolanma

ATATURKCUYUM , ATATURKCUYUM , ATATURKCUYUM , ATATURKCUYUM WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KENDIMLE GURUR DUYUYORUM
anladin mi cicis kim soylemiyor mus simdi cok seyler saydirirmda ban lanmak sizin icin asla ..........
CEW BELLA CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…