Kediyi kurtarayım derken...

Evet merkür gerilemelerinde iletişim sorunları oluyor elektronik eşyalar bozuluyor bunlardan haberim var ama benim aklım fikrim nedense o zamanlar başlangıcından bitişine kadar eximde

Evet merkür gerilemelerinde iletişim sorunları oluyor elektronik eşyalar bozuluyor bunlardan haberim var ama benim aklım fikrim nedense o zamanlar başlangıcından bitişine kadar eximde
Emeenn.. İyi bişi olsa ex olmazdı Onu düşünmeyi bıraktığın an, normal birini çekersin hayatına
Bu arada konu sahibinin konusu kediden gezegenlere atlattığım için kusura bakmasın

Benim için ümit yok(evliyim malesef).
Ama siz hakediyosunuz sevilmeyi merhameti. Maşallah size

Eşinizle çook mutlu olun niye ümit yok diyorsunuz :) Kocaman musmutlu bi aileniz olsun Çok sağolun nasıl mutlu oldum ya :)

Hayırdır en son noldu çocuk aradım li seni napti merak ettim

İlk günden beri görüşüyoruz, bir ara olumsuz karar almıştık ama dün iyiydik

Tutulmalar genellikle yeni başlangıçlar aslında olumlu açıdan bakarsak.. Ayrıca gezegen etkilerine göre ilişkilere bakarsak, ohoo.. Gökyüzünün gel keyfim gel ini bekleyip hiç bi iş ilerlemez

Dün yeni bir başlangıç yapmamızı sağlayan tutulma mıydı acaba :) Ama doğru her şeyi de onlara bağlamamak gerek

Yakarız bu gezeni yakarızzzz

Hahaha valla en sonunda isyan ettirecekler beni

Emeenn.. İyi bişi olsa ex olmazdı Onu düşünmeyi bıraktığın an, normal birini çekersin hayatına
Bu arada konu sahibinin konusu kediden gezegenlere atlattığım için kusura bakmasın

Olur mu hiç yahu sorun değil

Konu bitmiş nasıl olsa

Bitmedi bitemedi

bu mesaj arada kaynamış ama ben kaçırmaaaam, anlatacaksın

Ayyy çok utandım Oturuyorduk manzarayı izliyorduk. Beni sevdiğim o yere getirdiği için teşekkür ettim sarıldım. Biraz da hani "her şey için teşekkürler" anlamındaydı, veda gibi. Sonra bir çekim oldu... Ayrılamadık

çekim oldu derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…