Kedisini aşağı atan üst komşu...

irobik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
453
16
68
Tekirdağ
Merhaba :) Lafı uzatmadan olaya geçeyim. 6 katlı bir binada oturuyoruz. 1.kattayız. Sorunumuz 6.kattaki komşumuz. Kendisi ve çocukları... Aslında sadece bizim değil tüm apartmanı ilgilendiriyor ya. Uzun zamandır çocukları yerlere oyuncaklarını atarlardı hatta birinin camı kırılmıştı bu yüzden. Attıkları oyuncaklar kaç kişinin kafasına düştü. Neyse çocuk dedik geçtik. Ama bu bey ve eşi kesinlikle sorunları var. Aşağıda minik bi bahçemiz var apartman görevlisi sebze falan yetiştiriyo orda. Çamaşır suyu atıyo aşağı bayan e dolayısla bütün bitkiler öldü. Alt komşusuna da atmış öyle kimyasal bi madde panjurları erimiş onlarında. Geçen akşam içtikleri biraların kutularını atıyolardı aşağı ve biri bizim arabanın üstüne geldi. Haliyle babam çok sinirlendi kavga etti. Ama adam hiç oralı olmadı. Veee artık sabrımızın taştığı son nokta. Dün gece saat 3.30 falan sahur yaptık tv izliyoruz. Pat diye bi ses geldi. Camdan bi baktık yerde bembeyaz bi kedi yatıyo... Hiç kıpırdamıyodu öldü sandık çok üzüldük. Önce düşmüştür kendi falan diye düşündük. Neyse uyuduk annem sabah namazını bekliyomuş kedinin sesini duymuş yani ölmemiş kedi. Çok acı çekmiş annem de ne yapacağını bilememiş tabi. Neyse sabah uyandım annem bunu anltınca neden polisi falan aramadın dedim. Belli ki kendileri atmışlar eğer kendi düşmüş olsa sabah kalktığınızda siz kedinizi aramaz mısınız ? Annem apartman görevlisine söyledi süt verdiler arka ayakları kırılmış hayvanın yazık Şimdi veterinere götürdüler umarım iyileşir çok üzgünüm Kendi evleri olduğu için ev sahibiyle konuşalım evden çıksınlar demek gibi bi şansımız yok. Kendisi ikazdan da anlamıyo. Bundan sonra nasıl bi yol izlemeliyiz nereye başvurmalıyız ?

Yuhhh yaa yuhhhh
Bunlar insan mı ya
Yazık diyorum başka hiçbir şey diyemiyorum,cezalarını çekmeliler kesinliklee

ev sahibi dahi olsa, apartmanda yaşıyorlar kimseyi rahatsız etmeye hakları yok. apartmanca aranızda imza toplayın, polise de gidebilirsiniz hayvana işkence var. hem psikolojik durumlarının da normal olmadığını belirtin polise, bugün kedisini atan yarın çocuğunu atar mazallah, çocukları falan varsa onları da alsınlar.

niye atsın kediyi ya? atmamıştır bence. yok yani böyle insanlar olduğuna inanmak istemiyorum.

veterinere götürenden de Allah razı olsun!

Minicik bir cana kıymanın cezasını Allah katında çekecekler.Tabi kedi kendisi düşmediyse.

O hayvan muhtemelen iyileşemeyecek.

Bence bulaşmayın.Böyle insanlar cana kıyar.dikkatli olun hatta.babanın kavga etmesi iyi değil.heleki tartışırsanız şikayet durumunda sizden bilirler.mümkünse siz çıkın binadan.hasta tipler belli ki.televizyon izlemiyormusunuz için.böyle sebeplerden ne vahşetler çıkıyor.

rezil bunlar valla bende de var üst komşu düşman başına bıktım 4 yıldır artık evi satılığa çıkardım Allahım kurtarsaydı şunlardan bizi diyorum...karakolluk oldular yöneticiyle kaç kere ama anlamıyolar bana yaptıklarını anlatsam bitiremem,banyosu akıtıyo 2 gündür tepeme yaptırırım diyodu şehir dışına gitmiş sinir küpü oldum şu mübarek gün ,kavgasız çözülsün diyorum napacağımı şaşırdım....

Bizim bir arkadaşın apartmanda imza toplayıp bi adamı evden attırmışlardı. Siz de öyle bir şey yapabilirsiniz.

Bence hiç bir yere şikayet etmeyin... Onları evden aşşağı atın, alışkınlar nasıl olsa birşeyler atmaya.. kendilerinide attılar dersiniz.

Ben de "kendisini aşağı atan üst komşu" diye okudum.
Sonra yazınızı okuyunca kedisini olduğunu anladım. Yazık kediciğe.Allah Böyle komşuları da düşman başına bile vermesin.

Cok yazik zavalli kedi. Bende boyle birseye sahit oldum yillar once Malesef boyle akli dengesi bozuk insan cok cevremizde....
Apartmanca toplanip sikayet edin.. isterse kendi evi olsun kimseyi rahatsiz etmeye haklari yok..

Şikayet etmekte geç bile kalmışsınız bu zamana kadar hiç kimse mi şikayet etmedi bunları
toplum içinde yaşamayı bilmiyorlar sanırım ne görgü var ne saygı var
son yaptıkları da canilik zaten inanamıyorum ya,gidip dağbaşında filan yaşasınlar ne işleri var apartmanda

Ben de "kendisini aşağı atan üst komşu" diye okudum.
Sonra yazınızı okuyunca kedisini olduğunu anladım. Yazık kediciğe.Allah Böyle komşuları da düşman başına bile vermesin.

ben de,bir de okurken bekliyorum herşeyi aşağı atıyolarmış en sonunda kendileri mi atlamış diye.Keşke kendisini atsaydı o cani.Aslında şikayet edebilirisiniz ama bişey olmaz,yani ne yazıkki olmuyor sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…