Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tırnağını kesin.4 aylık çok hareketli bir kedim var . Geçen gün tırnağının etinin içine girdiğini gördüm fotoğrafta gözüküyor tırnağı . Aynı durumu yaşayanlar var mı nasıl bir tedavi uygulamamız lazım?Eki Görüntüle 3114451
Kesmeye korkuyorum daha kötü bişey olur diyeTırnağını kesin.
Veterinere gitmeyi bende biliyorum ama doğal bir yöntemi var mı diye merak ediyorum sadeceVeteriner
O zaman veterinerinize götürün orda kessinler. Çok uzamış tırnakları zaten kesilmesi lazim.Kesmeye korkuyorum daha kötü bişey olur diye
Tırnaklarını kesiyorum ama o tırnağına ellemedim öyle olduğu içinO zaman veterinerinize götürün orda kessinler. Çok uzamış tırnakları zaten kesilmesi lazim.
Doğal yolla olacak gibi değil o yüzden veteriner dedimVeterinere gitmeyi bende biliyorum ama doğal bir yöntemi var mı diye merak ediyorum sadece
En mantıklı yöntem veteriner. Biran önce götürün bence.Tırnaklarını kesiyorum ama o tırnağına ellemedim öyle olduğu için
Bende ilk defa karşılaştım acımıyor da zıplıyor koşuyor belki normal bi şekilde düzelir diye düşündümVeterinere gitmeniz lazım ilk kez böyle bir durum gördüm belki çekilmesi falan gerekir
Siz gene bir götürün iltihaplanırsa daha sorun olurBende ilk defa karşılaştım acımıyor da zıplıyor koşuyor belki normal bi şekilde düzelir diye düşündüm
Size yakın bir veterinere götürün, enfeksiyon kaparsa çok kötü olur.4 aylık çok hareketli bir kedim var . Geçen gün tırnağının etinin içine girdiğini gördüm fotoğrafta gözüküyor tırnağı . Aynı durumu yaşayanlar var mı nasıl bir tedavi uygulamamız lazım?Eki Görüntüle 3114451
Ay ne doğal yöntemi hanımefendi, sorumluluk sahibi olun biraz götürün hayvanı veterinereVeterinere gitmeyi bende biliyorum ama doğal bir yöntemi var mı diye merak ediyorum sadece