Kedim veteriner yuzunden felc geçirdi

File upload and sharing. Large file transfers. Free online cloud storage.

Hadi o zaman....

Çok basit, uploads files yazan kırmızı yere tıkladığında galeriden yüklemek istediğin videoyu seçiyorsun, yükleme işlemi bitince bir link veriliyor o linki burada paylaşırsan herkes o videoyu görür. Tabi videoda tarihi de gösterirsen inanabilir herkes.
@Senaaannnnrrr neden cevab vermedin ? Bak sana alternatif sundum. Bukadar insan o kediciği merak ediyoruz. Gece zar zor uyudum. Merak ediyoruz......!!!!

Tek dileğim böyle tipler evlat sahibi olamasın. Olsa da bu masuma yaptıkları evladından çıksın
Ay yok artik! Tövbeler tövbesi
Boyle b.ktan beddua mi olur?!
Duyar kasmak sizinkisi, duyar kasacagim diye de b.kunu cikarmak.
Sizin kalbinizin de konu sahibinden aşağı kalir yani yok.
Cocugu var mi yok mu bilmiyorum ama çocuğun günahi nedir? Anasinin babasinin gunahi neden cocuktan ciksin?!

Tam adresi olsa tarım il müdürlüğü hayvana kötü muameleden el koyar.
Ya barınağa gitse geçtiğimiz dönemlerde fazlasıyla gördük nasıl muamele edildiklerini. Yani şikayet etmekten ziyade, keşke kari koca iyi birine sahiplendirseler ama kocası disarda karanlıkta nöbet geçirmesine göz yumup başka birisine gondermedigine göre nasıl çözülecek iş bilemedim. Yerini bilsek gidip konuşup alınır ama. Mersinde oturan hayvanseverlerden yardım istense adres yok.

Ya barınağa gitse geçtiğimiz dönemlerde fazlasıyla gördük nasıl muamele edildiklerini. Yani şikayet etmekten ziyade, keşke kari koca iyi birine sahiplendirseler ama kocası disarda karanlıkta nöbet geçirmesine göz yumup başka birisine gondermedigine göre nasıl çözülecek iş bilemedim. Yerini bilsek gidip konuşup alınır ama. Mersinde oturan hayvanseverlerden yardım istense adres yok.
Yok barınak değil zaten hayvanseverlerle organize olacak tarım il, onlar el koyup hayvanseverler geçici yuva olup sahiplendirecek.

Cimer'e şikayet edersek yönetim bilgilerini verir

İşte bulunduğu il neresiyse oradaki hayvanseverlerle koordineli hareket etmek lazım. Devlet yalnız başına el koysa götürür barınağa verir barınak şartları da çok çok kötü Türkiyede.
Benim de aklimda bu tür bir sey var. Gecende Kazen siyaset topiginde yazdi. Savciliktan uye bilgisi istendi diye.

Devletin nereye verdigi takip edilebilir mi acaba, sonrasinda barinaktan alinip sahiplenilse ? Avukatimiz da banlandi, dun etiket yapmistim ama goremeden gitti. Umarim erken döner WOMAN WOMAN

X