Kedim veteriner yuzunden felc geçirdi

Şimdi de miyavlıyor başım ağrıyor migrenim var der misiniz?!
Bilmem der miyim? Size göre belki de miyavliyor diye tutar pencereden atarim. Yada dilini keserim. Yada boğarım. Siz ve diğer herkes. 2 gündür bir kişiden tek birsey istedim. Arkadaşlar hatasını anlamış olabilir! Şans verin. Demenizi istedim. Ama herkes aksine ağzıma s.cyor ve her seferinde yaptığım şeyin doğru olmadığını hata yaptığımı size ve diğer herkese hak verdiğimi söyledim. Diğer açtığım konuda da söyledim. Hala bana yüklenmek için laf söylemek için yazdığınız şeylere bakın. Hic mi hata yapmadınız hayatınız boyunca. Söyle Bi bakın arkanıza hiç mi günah islemediniz. Allah icin ya. Hiç mi keşke yapmasaydım demediniz. E yeter. Bende anlıyorum hepinizi. Yemin ederim sonuna kadar haklısınız. Ama bu kadar yüklenmeyin. Herkese tek tek cevap veriyorum. Fotoğraf atıyorum. Ben kediyi evimde istemedim dedim siz kediyi hayatta istemediğimi algıladıniz. Bende insan evladıyım düşerim kalkarım şaşarım beşerim.herkwse teşekkür ederim. Birdaha da yazmiycam. Kedi kendine iyice gelsin son kez fotoğraf atarim içinizi rahatlarım. Hayırlı geceler

Şikayet muhabbetinden sonra mı hatanızı anladınız? İlkokul müsameresi çevirmiyoruz burada hepimiz yetişkin kadınlarız. Bazı şeyleri anlayabilecek seviyedeyiz.

Tek tek cevap vermiyorsunuz, isinize gelenlere cevap veriyorsunuz. Veterineri esinize sorup ogrenin dendi, hani nerde cevap ? 1 hafta icinde size vicdan yuklendi oyle mi, hem de tanimadiginiz insanlar sizi lincledi diye. Burda kimseye beddua etmedim ama siz kalpsiz bir insansınız. Dilerim yasattiginizi yasamadan olmezsiniz. Biri sizi hastaneye goturmek yerine cenenizin altina ciger puresi koyar.

Eklentiler

• IMG_20230616_011226.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 79
Yalnız sizin bu yaptığınız hata değil suç gerçi suçun büyüğü eşinizde sizinle hala nasıl evli kalabiliyor şaşırıyorum. Kedisi için kendi doğurduğu evladından vazgecenler var. Ama maalesef eşiniz bu masum cana yaptığınız onca şeyden sonra sizi kapının önüne koyamıyor

Ne zirvaliyorsunuz siz ? Ne demek klinigin adini hatirlamiyorum saka gibisiniz ya

Gercekten tutamiyorum. Banlanacagim .

Allah sizi bildigi gibi yapsin. O hayvani nasil karanlik yere hapsettiyseniz rabbim sizide oyle 4 duvar arasina skstirsin ayni caresizligi korkuyu yasayin insallah . Esinizde tekmeyi bassin size . Bide cocuk yapmaya calisiyorsunuz bu empati yoksunu merhametsiz , piskin belkide sosyapat halinizle. Allah buyuktur nasip edecek mi bakalim size cocuk.

Tek dileğim böyle tipler evlat sahibi olamasın. Olsa da bu masuma yaptıkları evladından çıksın

İki tane koskocaman insan bi kediye bakmayı becerememiş ne hale gelmiş hayvan çocuğa nasıl bakacaklar.

Bence kedi öldü ve siz bu yüzden kabul etmiyorsunuz ya da çok kötü durumda. Nasıl bir canisiniz siz de yaşama şansı verilen kediyi cehennemde tutuyorsunuz. Yazık

Bir canlının üzerinden yaptığınız hatayı telafi etmek için hiç bir şey yapmıyor aksine hayvanı daha da kötü duruma sokuyorsunuz.
Ben size bir şey söyleyeyim mi bu canlıya daha iyi davranmıyorsunuz rabbim neden size çocuk nasip etsin? Bunu düşünün ama iyi düşünün

Bakın ben normal şartlarda kadına şiddette karşı biriyimdir. Ama bu zavallı ya yaptıklarınızdan sonra keşke eşiniz sizi bi güzel benzetseydi
Esi de hatali hanimefendi. Hatta esi cok daha hatali. Kadin istemiyorum, temizlik takintim var demesine ragmen zorla karisina bunu dayatmis adam. Bu kadin sizin dediginiz kadar kotu de, adam sutten cikma ak kasik mi? Kedinin kapali gunessiz ortamda kalmasina bagli olarak bayilmalarina goz yummus. Sevgi boyle bisey degil, hayvan sevgisi boyle bisey olamaz. Es cok daha hatali davranmis. Gercekten kediyi sevseydi, ona guzel bi yuva bulup sahiplendirir, cok isterse de ara ara gormeye giderdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…