Bilmem der miyim? Size göre belki de miyavliyor diye tutar pencereden atarim. Yada dilini keserim. Yada boğarım. Siz ve diğer herkes. 2 gündür bir kişiden tek birsey istedim. Arkadaşlar hatasını anlamış olabilir! Şans verin. Demenizi istedim. Ama herkes aksine ağzıma s.cyor ve her seferinde yaptığım şeyin doğru olmadığını hata yaptığımı size ve diğer herkese hak verdiğimi söyledim. Diğer açtığım konuda da söyledim. Hala bana yüklenmek için laf söylemek için yazdığınız şeylere bakın. Hic mi hata yapmadınız hayatınız boyunca. Söyle Bi bakın arkanıza hiç mi günah islemediniz. Allah icin ya. Hiç mi keşke yapmasaydım demediniz. E yeter. Bende anlıyorum hepinizi. Yemin ederim sonuna kadar haklısınız. Ama bu kadar yüklenmeyin. Herkese tek tek cevap veriyorum. Fotoğraf atıyorum. Ben kediyi evimde istemedim dedim siz kediyi hayatta istemediğimi algıladıniz. Bende insan evladıyım düşerim kalkarım şaşarım beşerim.herkwse teşekkür ederim. Birdaha da yazmiycam. Kedi kendine iyice gelsin son kez fotoğraf atarim içinizi rahatlarım. Hayırlı gecelerŞimdi de miyavlıyor başım ağrıyor migrenim var der misiniz?!
Bilmem der miyim? Size göre belki de miyavliyor diye tutar pencereden atarim. Yada dilini keserim. Yada boğarım. Siz ve diğer herkes. 2 gündür bir kişiden tek birsey istedim. Arkadaşlar hatasını anlamış olabilir! Şans verin. Demenizi istedim. Ama herkes aksine ağzıma s.cyor ve her seferinde yaptığım şeyin doğru olmadığını hata yaptığımı size ve diğer herkese hak verdiğimi söyledim. Diğer açtığım konuda da söyledim. Hala bana yüklenmek için laf söylemek için yazdığınız şeylere bakın. Hic mi hata yapmadınız hayatınız boyunca. Söyle Bi bakın arkanıza hiç mi günah islemediniz. Allah icin ya. Hiç mi keşke yapmasaydım demediniz. E yeter. Bende anlıyorum hepinizi. Yemin ederim sonuna kadar haklısınız. Ama bu kadar yüklenmeyin. Herkese tek tek cevap veriyorum. Fotoğraf atıyorum. Ben kediyi evimde istemedim dedim siz kediyi hayatta istemediğimi algıladıniz. Bende insan evladıyım düşerim kalkarım şaşarım beşerim.herkwse teşekkür ederim. Birdaha da yazmiycam. Kedi kendine iyice gelsin son kez fotoğraf atarim içinizi rahatlarım. Hayırlı geceler
Benziyorlarmış evetBebek bebekk.Benziyorlar.
Benziyorlarmış evetbi de kızımız var simsiyah
Çok tatlı maşallah tüyü kadar ömrü olsunPatilerinden öpüyorum öyle güzeller ki.
Diğer fotoğrafta ev çok belli olmuş, onu kaldırıp bunu ekledim.
Çok tatlı maşallah tüyü kadar ömrü olsunhepsi için böyle el üstünde tutulacakları evler istiyorum
Tek tek cevap vermiyorsunuz, isinize gelenlere cevap veriyorsunuz. Veterineri esinize sorup ogrenin dendi, hani nerde cevap ? 1 hafta icinde size vicdan yuklendi oyle mi, hem de tanimadiginiz insanlar sizi lincledi diye. Burda kimseye beddua etmedim ama siz kalpsiz bir insansınız. Dilerim yasattiginizi yasamadan olmezsiniz. Biri sizi hastaneye goturmek yerine cenenizin altina ciger puresi koyar.Bilmem der miyim? Size göre belki de miyavliyor diye tutar pencereden atarim. Yada dilini keserim. Yada boğarım. Siz ve diğer herkes. 2 gündür bir kişiden tek birsey istedim. Arkadaşlar hatasını anlamış olabilir! Şans verin. Demenizi istedim. Ama herkes aksine ağzıma s.cyor ve her seferinde yaptığım şeyin doğru olmadığını hata yaptığımı size ve diğer herkese hak verdiğimi söyledim. Diğer açtığım konuda da söyledim. Hala bana yüklenmek için laf söylemek için yazdığınız şeylere bakın. Hic mi hata yapmadınız hayatınız boyunca. Söyle Bi bakın arkanıza hiç mi günah islemediniz. Allah icin ya. Hiç mi keşke yapmasaydım demediniz. E yeter. Bende anlıyorum hepinizi. Yemin ederim sonuna kadar haklısınız. Ama bu kadar yüklenmeyin. Herkese tek tek cevap veriyorum. Fotoğraf atıyorum. Ben kediyi evimde istemedim dedim siz kediyi hayatta istemediğimi algıladıniz. Bende insan evladıyım düşerim kalkarım şaşarım beşerim.herkwse teşekkür ederim. Birdaha da yazmiycam. Kedi kendine iyice gelsin son kez fotoğraf atarim içinizi rahatlarım. Hayırlı geceler
File upload and sharing. Large file transfers. Free online cloud storage.video alabilseydim atardım emin olun
Yalnız sizin bu yaptığınız hata değil suç gerçi suçun büyüğü eşinizde sizinle hala nasıl evli kalabiliyor şaşırıyorum. Kedisi için kendi doğurduğu evladından vazgecenler var. Ama maalesef eşiniz bu masum cana yaptığınız onca şeyden sonra sizi kapının önüne koyamıyorBilmem der miyim? Size göre belki de miyavliyor diye tutar pencereden atarim. Yada dilini keserim. Yada boğarım. Siz ve diğer herkes. 2 gündür bir kişiden tek birsey istedim. Arkadaşlar hatasını anlamış olabilir! Şans verin. Demenizi istedim. Ama herkes aksine ağzıma s.cyor ve her seferinde yaptığım şeyin doğru olmadığını hata yaptığımı size ve diğer herkese hak verdiğimi söyledim. Diğer açtığım konuda da söyledim. Hala bana yüklenmek için laf söylemek için yazdığınız şeylere bakın. Hic mi hata yapmadınız hayatınız boyunca. Söyle Bi bakın arkanıza hiç mi günah islemediniz. Allah icin ya. Hiç mi keşke yapmasaydım demediniz. E yeter. Bende anlıyorum hepinizi. Yemin ederim sonuna kadar haklısınız. Ama bu kadar yüklenmeyin. Herkese tek tek cevap veriyorum. Fotoğraf atıyorum. Ben kediyi evimde istemedim dedim siz kediyi hayatta istemediğimi algıladıniz. Bende insan evladıyım düşerim kalkarım şaşarım beşerim.herkwse teşekkür ederim. Birdaha da yazmiycam. Kedi kendine iyice gelsin son kez fotoğraf atarim içinizi rahatlarım. Hayırlı geceler
Ne zirvaliyorsunuz siz ? Ne demek klinigin adini hatirlamiyorum saka gibisiniz yaAdını hatırlamıyorum klinigin ama veterinerin kendi ismi denizdi. Eşimle kavga ettiler zaten. Benim suçum yok hayvanın bunyesi zayıf dedi geçti gitti. Sonra çevre esnaftan biri bana daha önce de böyle oldu kadının birinin kedisi ölmüş bu yüzden polis bile cagirmislardi dedi.
Tek dileğim böyle tipler evlat sahibi olamasın. Olsa da bu masuma yaptıkları evladından çıksınGercekten tutamiyorum. Banlanacagim .
Allah sizi bildigi gibi yapsin. O hayvani nasil karanlik yere hapsettiyseniz rabbim sizide oyle 4 duvar arasina skstirsin ayni caresizligi korkuyu yasayin insallah . Esinizde tekmeyi bassin size . Bide cocuk yapmaya calisiyorsunuz bu empati yoksunu merhametsiz , piskin belkide sosyapat halinizle. Allah buyuktur nasip edecek mi bakalim size cocuk.
İki tane koskocaman insan bi kediye bakmayı becerememiş ne hale gelmiş hayvan çocuğa nasıl bakacaklar.Gercekten tutamiyorum. Banlanacagim .
Allah sizi bildigi gibi yapsin. O hayvani nasil karanlik yere hapsettiyseniz rabbim sizide oyle 4 duvar arasina skstirsin ayni caresizligi korkuyu yasayin insallah . Esinizde tekmeyi bassin size . Bide cocuk yapmaya calisiyorsunuz bu empati yoksunu merhametsiz , piskin belkide sosyapat halinizle. Allah buyuktur nasip edecek mi bakalim size cocuk.
Hanımefendi düşünceniz için teşekkür ederim. Ama istanbulfa değilim olsamda vermem. Şuan tedavisi sürüyor. Dünkü krizinden eser yok. Sadece çok fazla miyavliyor ve dunun aksine cok hareketli. Bugun Veterinerin dediğine göre bugün yapılan ilaç biraz sarhoşluk yaratabilirmis. Onun dışında keyfi yerinde video alabilseydim atardım emin olun
Bilmem der miyim? Size göre belki de miyavliyor diye tutar pencereden atarim. Yada dilini keserim. Yada boğarım. Siz ve diğer herkes. 2 gündür bir kişiden tek birsey istedim. Arkadaşlar hatasını anlamış olabilir! Şans verin. Demenizi istedim. Ama herkes aksine ağzıma s.cyor ve her seferinde yaptığım şeyin doğru olmadığını hata yaptığımı size ve diğer herkese hak verdiğimi söyledim. Diğer açtığım konuda da söyledim. Hala bana yüklenmek için laf söylemek için yazdığınız şeylere bakın. Hic mi hata yapmadınız hayatınız boyunca. Söyle Bi bakın arkanıza hiç mi günah islemediniz. Allah icin ya. Hiç mi keşke yapmasaydım demediniz. E yeter. Bende anlıyorum hepinizi. Yemin ederim sonuna kadar haklısınız. Ama bu kadar yüklenmeyin. Herkese tek tek cevap veriyorum. Fotoğraf atıyorum. Ben kediyi evimde istemedim dedim siz kediyi hayatta istemediğimi algıladıniz. Bende insan evladıyım düşerim kalkarım şaşarım beşerim.herkwse teşekkür ederim. Birdaha da yazmiycam. Kedi kendine iyice gelsin son kez fotoğraf atarim içinizi rahatlarım. Hayırlı geceler
Esi de hatali hanimefendi. Hatta esi cok daha hatali. Kadin istemiyorum, temizlik takintim var demesine ragmen zorla karisina bunu dayatmis adam. Bu kadin sizin dediginiz kadar kotu de, adam sutten cikma ak kasik mi? Kedinin kapali gunessiz ortamda kalmasina bagli olarak bayilmalarina goz yummus. Sevgi boyle bisey degil, hayvan sevgisi boyle bisey olamaz. Es cok daha hatali davranmis. Gercekten kediyi sevseydi, ona guzel bi yuva bulup sahiplendirir, cok isterse de ara ara gormeye giderdi.Bakın ben normal şartlarda kadına şiddette karşı biriyimdir. Ama bu zavallı ya yaptıklarınızdan sonra keşke eşiniz sizi bi güzel benzetseydi
Gözlere bakBenziyorlarmış evetbi de kızımız var simsiyah