Kedim kayboldu 😭

Sağ salim bulursunuz umarım yavrucağı. Düşünmek istemiyorum ama biri çalma niyetiyle ele geçirdiyse Allah vicdan versin onlara… Kameralara hemen bakın bence

Cins olması sıkıntı. Benim kedim de kaybolmuştu ama tekir ve çok tipsiz. Eminim kimse dönüp yüzüne bakmamıştır bile. Çok üzülmüştüm, her yeri aramıştım.
Artık ümidi kesmiştim ki 5 gün sonra hiç bir şey olmamış gibi kapıda miyavlayıp içeri girdi.
Yani kendisi evi bulabilir o konuda endişeniz olmasın, umarım kimse almamıştır.

Cins kedi olduğu için biri tarafından alınmış olma ihtimali çok yüksek, facedeki tüm hayvan sayfalarına, gruplarına fotoğrafını paylaşın ve aradığınızı söyleyin
Ya biri satmak için almıştır ya da birisi cins olduğu için sahibini bulmak için almıştır, inşallah ikincisi olmuştur da bulursunuz
Benim de britisihim var , bir kere kızgınlık döneminde çıkmış evden , kadının teki yakalamış götürüyordu, Allahtan yokluğunu fark edip sokağa firlamistim , kadının söylediği şey bu cinsleri çok seviyorum , görünce sahipsiz sanıp aldim demisti
İnşallah bulursunuz

Bravo. Aynen böyle düşünüyorum. Hatta bulan kişi beni arasa da çocuğumu almayıp üstüne parasını istesem diye düşünüyorum. Ne olur gidin işinize ya. Sinirlerim bozuk halde bir de bunlarla uğraşıyorum. Siz mi anlamıyorsunuz okuduğunuzu? Ben ürettirmedim, satın almadım diyorum. Zaten doğmuş bir yavruyu sahiplendim.

Neden sokak kedisi olunca aynı üzüntü yaşanmıyor mu? Daha beter oluyor hatta. Çünkü birilerinin “ayy ne güzeeeel” diye alıp götürme ihtimalinden çok siyah diye taşlanması, tekir diye kovalanması, itilip kakılması daha yüksek ihtimal oluyor. Kedilerimin tamamı sokak kedisi. Ve hepsini canım gibi severim. Bırak kaybolmasını, bir yerine bir şey olsa canımdan can gidiyor.

Merhabalar bende daha önce saatlerce aradım kedimi. Hemde ne arama bakmadık yer bırakmadım. Dolapların çamaşırların arasına iyice bakın. Ellerinizle yoklayın. Yatak döşek her yerin altına bakın. Koktukların arasında boşluklardan içine bile giriyorlar. Çünkü benim kedim kıyafetlerin en dibine girip yattığı için baktığımız halde görmemiştik. Daha önce de koltuk arasına girmişti

Daha önce de yazdım, sokak kedisini birisinin sokaktan alma ihtimali bayağı düşük ama cins kedi direkt dikkat çeker.

Camlarımız korunaksızdı maalesef. Haklısınız, buna bir şey diyemiyorum. Daha dikkatli olmalıydım.

Kızım kısır bu arada.
Çoğaltmazlarsa da kendi evlerinde bakarlar. Belki çalmak niyetiyle almamışlardır. Siz bulunduğunuz şehirdeki pet sayfalarina mesaj atın. Her şehirde oluyor illa ki. İyi niyetli biri almıştır umarim. Hemen bulunsun dilerim ki.

benimkilerden biri de koltukta bir yeri yirtmis ve oraya girmisti, aradim aradim koltugun icinden cikti. digeri de gardroba girmisti yavruyken, onu da saatlerce bulamamistim.

benimkilerden biri de koltukta bir yeri yirtmis ve oraya girmisti, aradim aradim koltugun icinden cikti. digeri de gardroba girmisti yavruyken, onu da saatlerce bulamamistim.
Aynen benim kedimde öyle yapmıştı. Geçen günde bazanın tümünü yırtmış oraya girmiş. Yine aramıştım baya Bi.

Eve iyice bain. Kacinci boyle hikaye duydum evde biyere saklaniyorlar sahipleri gunlerce ariyor

Şehrinizdeki bütün hayvansever kulüp dernek ilan verin. Civsrınızda bulunan bakkal market camii taksi otobüs durakları vs yine ilan asın.
Kendini doyuracak su içecek bir şeyler bulmuştur muhtemelen.
GPSli tasmalar maalesef çıkarıyorlar. Ensesine çip taktırmadığımız sürece zor.
Umarım en kısa zamanda kavuşursunuz

Bizimkş beşiğin arkasında hiç görünmeyen bir yerinde çıkmıştı.
Kayınvalidemin kedisi çekmecenin arkasından annemin kedisi de banyo dolabında çıkmıştı.
Bazen evden bile çıkıyor bu denli telaş yaptığımız kediler.

Eve iyice bain. Kacinci boyle hikaye duydum evde biyere saklaniyorlar sahipleri gunlerce ariyor
Evet bu da basıma geldı. Hatta dısarı bıle cıktım aramaya evde oldugundan emın oldugum halde. Mama kutusunu sallayın benımkı ona tepki veriyor ya da sevdıgı bir oyuncağı vs. Yapmıssınızdır da belkı alışkın oldugu sese tepki verir.

Çipi var. Ama onda da GPS yok. Bulmak için işe yaramıyor.

Doğrusu her türlü hayvandan çok korkan
Mümkünse uzaktan seven bir insanım.

Geri gelir mi, başına neler gelir. Ne olur ..
Hiçbir bilgim yok. Herhangi bir evcil tecrübem olmadı.

Yazdiklarinizdan çok etkilendim. Çok üzüldüm.

Umarım biran evvel bulursunuz, dua edeceğim sizin için.
Güzel haberinizi bekliyorum

Sağ salim bulursunuz umarım yavrucağı. Düşünmek istemiyorum ama biri çalma niyetiyle ele geçirdiyse Allah vicdan versin onlara… Kameralara hemen bakın bence
5 TANE kamera var apartmanda. Hiçbirini izleyemiyoruz. Monitörü yokmuş. Sadece polis alıp izleyebiliyormuş. Bilgisayara bağlamayı denedik görmüyor. Tam çıldırmalık!!!

Çok makbule geçer. Teşekkür ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…