Kedim kayboldu 😭

Hem kocaman çok şükür hem de kocaman maşallah!

Minik yavrunuza kavuşmaniza Cok sevindimm.Allah ins bir daha böyle bir acı yasatmasinsizin gibi kendisini seven ve önemseyen bir annesi olduğu için de çok şanslı

ay gozlerım dolu dolu okudum

cok sevındım gozunuzaydın Allah bır daha yasatmasın

sızı ozlemıs mı :))) hareketlerı nasıldı geldıgınde

cıns kedı olsa ne olur sokak kedısı olsa ne olur ya da ınsan cıdden bazen olmaz bırsey dıyebılıyor ama evlat gıbı sevdıgımızı, kımse ınkar edemez

ayrıca ınsan uzulurken neden boyle yaotın kı dıye suclamak yerıne guzel dıleklerde bulunmak, cozumler sunmak bence dogru olan...

bunları da soylemek ıstedım sızın adınıza

ay gozlerım dolu dolu okudum

cok sevındım gozunuzaydın Allah bır daha yasatmasın

sızı ozlemıs mı :))) hareketlerı nasıldı geldıgınde
İki sene önceki konumu okutturdunuz bana, aynı duyguları tekrar yaşadım. O kadar kötüydü ki hem vicdan azabı hem korku..

Bu olay bana büyük bir ders oldu. Evdeki açılabilen tüm camlara tel file taktırdım. Bir de AirTag aldım boynuna tasma olarak taktım. Kaçsın bakalım kaçabiliyorsa. Evin içinde gözden kaybetsem telefondan çaldırıp buluyorum hemen.

Bize de büyük kolaylık oldu. Hem rahat rahat cam açabiliyoruz hem de gözümüzün önünde durmayınca panik olmuyoruz. Evcili olan herkese tavsiye ederim.

Bu olay yaşandığında henüz 1 yaşına girmemişti. Geçen haftalarda 3. yaşını kutladık. Koca kız oldu miniğim.

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın çok zor çok sizin adınıza çok sevindim
Tasma keşke benimkiler de taktırsa ama asla istemiyorlar. Bende çıkarmaya çalışırken kendilerine zarar verirler diye takmiyorum ama çok mantıklı.
Resmi var mı küçük panterin biz de görsek yaramaz kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…