- 4 Ağustos 2011
- 92
- 2
-
- Konu Sahibi kedilikadin
günaydın canım sayfanın takipcisiyim
maşallah diyorum
teşekkürlerrrrrbu aralar işten güçten biraz günlüğümü boşladım ama diyete tam gaz devam ediyorum :)
maşallah çok güzel gidiyorsun sakın durma devam et
lavaş ekmeği kalorisi daha mı az canım
bende sana bakıp uyguladıklarını yapmak istiyorum
Lavaş ekmeğinin kalorisi az değil aslında. 1 lavaş yaklaşık 200 kalori. Ben evde olunca yedim. Bir lavaş yerine iki dilim ekmek yemeni tavsiye ederim bana sorarsan. Motivasyon dolu sözlerin için de çooooook teşekkür ederim :)
16. GÜN RAPORU
Pazar
Bu haftadan itibaren yeni bir motivasyon aracı edindim kendime. Üstelik yapımı çok kolay. Vereceğiniz kilo adedi kadar misket ve iki cam kavanoz yeterli. İşte karşınızda kilo verme maratonunuzda yoldaşınız olacak o motivasyon aracı :)))
Eki Görüntüle 635569
Ben kilo verdikçe sarı kapaklı kavanozdan mor kapaklı kavanoza atıcam misketlerimi. Orada gördüğünüz son mavi misketi de 56 dan 55'e düştüğüm güne saklıyorum. Diğer renklerin bir önemi yok benim için. Bu fikri Instagramda görmüştüm. Çok hoşuma gitmişti. Sizin de hoşunuza gitmiştir umarım :)
merhaba kedili kadın süper bir günlük olmuş valla fotolar cok iyi ben d emi çeksem koysam diye düşündüm güzel fikir ama şu an cnaım lavaş çekti senin yüzünden iyiki evde yok:))sanıyorum henüz 2 kilo vermişsin devamını diliyorum bakalım yaza kadar incecik olucaz mı?
önemli olan 1 ay boyunca dikkat etmek sonra bakıyorsun gitmiş kilolar
şu ana kadar kaç kilo verdin canım
oyyy kedicik bayıldım ben misketli felsefene uygulamazsam olmaz