Kedili Kadın'ın Diyet ve Spor Günlüğü

kedilikadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
92
2
Merhaba KK'nın güzel üyeleri,
Öncelikle sizlerle kilo verme serüvenimi paylaşmak istiyorum. Bu ocak ayında yaklaşık 70 kiloydum. Boyum da 1.60, yani anlayacağınız yuvarlanacak kıvamdaydım. Baktım, yaş 30, ideal kilodan 15 kilo fazlam var, sigara içiyorum ve hep masa başında çalışıyorum. Gidişat çok fena. Kendime bir plan yaptım. Önce 13 günlük İsveç diyeti ile başladım. Son iki gününü pek düzgün uygulayamasam da bu korkunç diyetle yaklaşık 6 kilo verdim. Ama kaslarımın zayıflamasından korktuğum için her gün Leslie Sansone ile 3 mile yürüdüm. Düzenli olmamakla birlikte Callanetics yapmaya da çalıştım. Diyet bittikten sonra da ekmek tüketimini en aza indirerek, protein ağırlıklı beslenmeye ve haftada 3 gün Leslie ile yürümeye devam ettim. Ama bu kez 3 mile yerine 5 mile yürüyordum. Callanetics'i ise asla düzenli yapamadım. Ama çabalamaya devam ettim :) 2011 Mayıs ayına geldiğimizde önce 60- 59 arasında, sonra da 59 - 58 kilo arasında gezinmeye devam ettim. Mayıs sonuna yaklaşırken yaptığım bir seyahat ve sonrasındaki yoğun çalışma temposu sonucu ne yediklerime dikkat edebildim ne de egzersiz yapabildim. Şimdi Ağustos ayının başı ve ben hala 60 - 59 kilo arasındayım. Sanırım hayatımda ilk defa spor destekli kilo vermenin bir sonucu bu. Çünkü mayıstan bu yana hayat tarzımı ve yediklerimi düşünürsek en az 3 - 4 kilo almış olmam gerekirdi. Ama almadım. Bir de ben İsveç Diyeti yaparken kahvaltıları sadece kahve ile yapmıyordum. Bazen Kepekli, peynirli, domatesli, biberli bir tost yediğim de oluyordu. Öğle yemeklerinde de eğer kendimi çok halsiz hissedersem bir dilim kepek ekmeği yiyordum. Yani listeyi tam olarak uygulamış sayılmam. ama işin ilginç tarafı spor yaptığımdan mıdır nedir enerji seviyemi yüksek hissediyordum.

Evet hayalimdeki kilo 52 - 50 arası. Şimdi bu kiloya ulaşmak için yine İsveç diyeti ile başlangıç yapıyorum. Callaneticsi düzenli olmasa da yapmaya devam etmeyi ve sevgili Leslie ile İsveç Diyeti boyunca günde 3 mile yürümeyi planlıyorum. İlk seferdeki gibi 6 kilo verebileceğimi sanmıyorum. Çünkü o halimden 10 kilo daha zayıfım. Ama 3 - 4 kilo verebilirsem bu benim için çok olumlu bir ilk adım olacak ve motivasyonumu güçlü kılacak. Sanırım 2 ay içerisinde 52 - 50 kilo olabileceğim. Eğer becerebilirsem günlük spor aktivitelerimi de buraya yazacağım. Özellikle Callanetics'i çok önemsiyorum. Çünkü düzenli yapamasam da yaptığım dönemde özellikle üst kollarımdaki incelmeyi, belimin şekil aldığını şaşırarak izlemiştim.

Kilolarından kurtulup yeni vücutlara yelken açmayı isteyen, çabalayan ve ter döken tüm arkadaşlarıma selam olsun :)

hayırlı olsun canım. bende bugün 4. gün diyetteyim. her akşam iftardan sonra 20 dk. yürüyüş ve 40 dk spor aletlerini kullanıyorum. toplamda günde 1 saat spor yapmıs oluyorum. daha 4. gün olmasına rağmen çok dinç ve sıkılaşmış hisseidyorum kendimi. başlangoıç kilom 75 boyumda 1.60 senin gibi. yani benm 20 kilo acil vermem lazım :) ebru şallının selülitsavar hareketli çok iyi geliyor diyorlar ama benimde gözüm leslie de :)) bide mindivan kullandım bugün wc den çıkamıyorum :2: başarılar diliyorum hep bu azminle devam

yolun uzun kısmı geride kalmış
umarım istediğiniz gibi devam eder kalan fazlalıklarınızı da verip manken gibi bir hatun olursunuz (=
Başarınızı kutlarım,devamını dilerim...

sevgi meleği öncelikle hoş geldin sefa getirdin günlüğüme
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. isveç diyeti ile başlamış olman çok iyi. her ne kadar sağlıklı bir diyet olmasa da insanı çok motive ediyor ve sporla desteklenince de gerçekten iyi sonuçlar veriyor. en azından ben geçen sefer öyle hissetmiştim. spor yapman da süper seni tebrik ediyorum zaten insan spor yapmaya alışınca enterasan bir şekilde yapmayınca suçluluk hissediyor. benim leslie ile yürümemim sebebi spor yapmaktan nefret etmemdi. leslie ile yürürken 45 dakika nasıl geçiyor anlamıyordum ve her gittiğim yere laptopumu da götürüp küçücük bir alanda spor yapabiliyordum. umarım yine aynı tempoya döneceğim. bir de callaneticsi düzene soksabilirsem çok iyi olacak ama temposu düşük olduğundan mıdır nedir hemen sıkılıyorum ondan. ama callaneticsin pilatesten daha hızlı sonuç verdiğini okudum her yerde o yüzden yapmayı çok istiyorum. bakalım Allah büyük
İnşallah sen 20 ben 10 kolaylıkla veririz bu kiloları

yolun uzun kısmı geride kalmış
umarım istediğiniz gibi devam eder kalan fazlalıklarınızı da verip manken gibi bir hatun olursunuz (=
Başarınızı kutlarım,devamını dilerim...

Sevgili esra, motive edici güzel sözlerin için çoooook teşekkür ederim. sevgiler...

rica ederim canıkom ne demek inşallah yılmadan devam :121::121:

evet, bugün benim ilk günüm.

önce özetler:
sabah kalkınca: soğan suyu
kahvaltı: kahve + şeker
öğle: 2 haşlanmış yumurta + domates (ıspanak maalesef bulunmuyor)
akşam henüz yemedim. ama biftek yemiyorum ben. onun yerine diyet ton balığı ya da tavuk ızgara yemeyi tercih ediyorum. ikisinden birini yerim.

spor olarak:
sabah kahvaltıdan önce: 3 mile Leslie ile yürüyüş yaptım.
akşam yatmadan önce: Callanetics yapabilirim umarım.

sıvılar:
kahvaltıdan sonra: bir fincan yeşil çay (tarçın ve karanfilli)
akşam yatmadan önce: bir form çay içmeyi planlıyorum
ve tabi ki 2 litre su

ölçüler:
boy: 1.60 cm
kilo: 59.5 (bugün sabah kalkınca tartıldım)
bel: 76
kalça: 100
üst bacak: 60 (mankenlerin beli kadar bacağım varmış )
üst kol: 28
göğüs: 90
göğüs altı: 81

şimdi detaylara gelelim:
geçen isveç diyetinde her sabah aksatmadan soğan suyu içmiştim. bir cezveye bir orta boy soğanı dörde bölüp atıyor ve üzerine bir su bardağı su ekleyip kaynatıyordum. soğuyunca da içiyordum. bunun kilo vermeye faydası var mı bilmiyorum ama toksinlerden kurtulmak ve özellikle kadın hastalıkları (akıntı vs.) için 14 gün kullanmanın iyi olduğunu duymuştum. zaten bu anlamda bana faydası oldu. o yüzden bu isveç diyetimde de içmeye devam edeceğim.

soğan suyundan sonra leslie ile 3 mile yürüdüm. leslie ile yürümeyi özlemişim. ilk günler 3 mile ile devam edip sonrasında 5 mile yürümeyi planlıyorum. 5 mile videosu özel olarak yağ yakmak için tasarlanmış ve gerçekten yaparken çok terliyorum. spor bitince de halsizleşmek yerine enerji doluyorum

inşallah 3.günden itibaren sabah sporunun arkasına bir kaç tane de bölgesel egzersiz ekleyeceğim. üst kol, kalça,göğüs ve özellikle bacak inceltmeye yönelik hareketler olacak bunlar. internetten videolar indiriyorum. içlerinden seçtiklerimi ve yapmaya başladıklarımı sizlerle paylaşacağım.

listeye tam olarak uymadığımı ve arada kendime göre modifiye ettiğimi söylemiştim. mesela geçen isveç diyetinde sadece bir gün biftek yedim. kırmızı etten pek hoşlanmadığım için biftek yerine tavuk ve diyet ton balığı yiyorum. bu diyette de aynı şeyi yapacağım.

bunun dışında inşallah callanetics yapmak için gerekli azmi kendimde bulurum. gerçekten çok faydalı, yapanlarda inanılmaz farklar var. eğer düzenli şekilde yapmaya başlarsam ilk halimle 10 saat sonraki halimi paylaşmak için fotoğraflarımı bu gece çekeceğim. bakalım neler olacak

evet ilk günün raporu bu kadar. daha ev temizlenecek, dolaplar düzeltilecek ve işler yetiştirilecek

herkese bol şans, azim ve kolaylık diliyorum

eveeeeeet,
önce ikinci gün raporu

yenilenler, içilenler:
sabah kalkınca: soğan suyu + 1 büyük bardak su
kahvaltı: kahve+şeker
öğle: bir kase yoğurt (ben içine bir salatalık birazcık da maydonoz koydum. diyet listesinde bir dilim salam vardı, salam ve sosis yemediğim için onu da yemedim.)
öğle yemeğinden sonra bir fincan tarçınlı karanfilli yeşil çay
akşam: henüz yemedim ama dünkü gibi biftek yerine yine tavuk ızgara yiyeceğim. yanında da salata. meyvemi de geceye saklayacağım.
bol bol su içtim. içmeye devam ediyorum. 2,5 litreyi yatmadan tamamlarım sanırım.
bir tanede limonlu form çay içicem akşam yemeğinden sonra.

spor:
sabah kahvaltıdan önce: Leslie ile 3 mile yani 45 dakika yürüdüm.
akşam: dün callanetics yapamadım. diyet beni halsiz bırakıyor ama bir kaç gün içinde bünyem alışınca callaneticse başlıycam inşallah.

motivasyonum maşallah hiç düşmedi. normalde diyetlerde ikinci gün bana fenalık gelirdi. ama bugün oldukça iyi hissediyorum kendimi.

herkese kolaylıklar, güç ve bol motivasyon diliyorummmmm

üfffffffffffff şu callaneticsi bir türlü yapmaya başlayamıyorum. çok kızıyorum kendime bir yapmaya başlasam akıp gidecek sanki ama o başlangıcı bir türlü beceremiyorum. leslie de gösterdiğim azmi onda da göstersem keşke

evet gelelim 3.güne:
sabah kalkınca: bir bardak soğan suyu
kahvaltı: kahve+şeker ve bir tane light ekmeğe kaşarlı, domatesli, biberli tost (tabi ki listede sadece kızarmış ekmek var ama ben arada bunu yapıyorum)
öğle: henüz yemedim ama domates ve semizotu yiycem. malum ıspanak yok. meyve olarak da sanırım şeftali yerim bir tane.
akşam: ben katı yumurta yemediğim için iki katı yumurta yerine yumurtaları domatesle yağsız tavada omlet yapıyorum. sanırım yine öyle yaparım.

spor olarak:
kahvaltıdan önce: leslie ile 45 dakika yani 3 mile yürüdüm.
akşam yatmadan önce: bu gece kesin kararlıyım callaneticse başlıyorum. yeter artık

sıvılara gelirsek:
2,5 litre suyun bir kısmını çoktan içtim. akşama kadar tamamlarım.
kahvaltıdan sonra tarçınlı karanfilli yeşil çay içtim.
akşam yemeğinden sonra da limonlu form çay içicem her zaman ki gibi.

ve sabah kalkınca tartıldım ve yıllar sonra ilk defa 58 gördüm tartıda. sanırım en son 8 sene önce 58 olmuşumdur ben
58.8 ama olsun, 5 ve 8 i yan yana gördüm ya

şimdilik bu kadar sevgiler...

4.gün

sabah kalkınca bir bardak soğuk su
kahvaltı: kahve+şeker+kızarmış ekmek
öğle: bir haşlanmış yumurta (hiç sevmiyorum ama mecburen) + havuç + 25 gr peynir (ben yağsızı bırak tulum yedim )
akşam: henüz yok ama bir kase yoğurt ve yeşil elma yiycem. zaten şu iki portakal diliminin suyu lafı çooook manasız. o yüzden yanlış çeviri olduğuna inanıyorum ve pek de önemsemiyorum. O muhtemelen iki portakalın suyu olsa gerek ama neyse.

spor yapmadım bugün. leslie ile belki akşam yatmadan önce yürürüm. tam da bilemiyorum. belki bugün spor yapmam.
callanetics yapacak enerjiyi kendimde bulamıyorum. belki isveç tamamlanınca başlarım. bir gün leslie bir gün callan yaparım. bilemiyorum.

regl olucam sanırım o yüzden baya bi şişkinlik var üzerimde bakalım yarın yani 5. gün belki tartılırım. belki de 7. gün tartılırım. belli olmaz.

şimdilik bu kadar, sevgilerrrrr

evet, 5. gün:

sabah kalkınca bir bardak su.
kahvaltı: 1 kepekli tost ve kahve (aslında isveçte bugün sadece rendelenmiş havuç var ama ben regl olduğum için kendime kıyak geçtim.)
öğle: haşlanmış balık yerine diyet ton balığı yedim.
akşam: henüz yemedim ama muhtemelen tavuk ya da köfte yerim. yanında da bol salata.

spora gelince hiç sormayın. vücudum halsiz, karnım ağrıyorrrr o yüzden leslie ile yürüyemedim. yarın karnımın ağrısı geçerse leslie ile yürüyeceğim. ama artık 3 mile değil diyet bitene kadar 5 mile ile devam etmeye karar verdim. bir de sabah yürüyüşünden sonra yapacağım bölgesel egzersizlerime karar verdim. ama bunlara isveç bitince mi başlarım yoksa reglim bitince mi başlarım bilemiyorum.

İŞTE BÖLGESEL EGZERSİZ PLANIM

BACAK İÇİN
youtube da "how to get legs to die for" başlıklı bi pilates videosu var. yaklaşık 6 dakika sürüyor. bir süre denemeyi düşünüyorum.
KALÇA İÇİN
ayaktayken bacakları önce sağa ve sola kaldırma, sonra da öne ve arkaya kaldırma. her hareket her bacak için 30 tekrar.
tipik bir pilates hareketi olan yüzüstü yatarak, kalçaları sıkma ve ve topukları birleştirip kaldırma. 100 tekrar.
ve artık klasik kalça hareketi olan dizlerin ve ellerin üzerinde durarak bir bacağı geriye ve yukarı uzatma. her bacak için 25 tekrar.
KOLLAR İÇİN
callanetics'teki kol hareketi. 100 tekrar.
yarım kiloluk dumblelar ile kolları omuz hizasında kaldırıp, dirseklerden kırdıktan sonra, kürek kemiklerini birbirine doğru yaklaştırmaya çalışmak. 30 tekrar
GÖGÜS İÇİN
zayıflarken en korkutan şeylerden biri de göğüslerin sarkması. o yüzden;
youtube da "Exercises for Lifting & Firming the Breast" başlıklı videodaki 2 farklı şınav hareketi, 30'ar tekrar.
elleri duvara yaslayarak ayakta yapılan şınav da çok işe yarıyor diyenler var. 50 tekrar da ondan.
BEL İÇİN
şu twister denen aletten var bende. Onda 150 tekrar.
ayakta bacaklar açıkken sağa ve sola eğilme. 100 tekrar.
GÖBEK İÇİN
mekik 25 tekrar

bir de kendime bugün yağlar aldım.

öncelikle göbek, simit ve basenlerim için biberiye yağı kullanacağım. her bölgeme sadece bir kaç damla sürüp sonra streç folyo ile saracağım. sonra da bölgesel egzersizlerimi yapacağım. bu yağın en az iki saat durması gerekiyormuş. sanırım egzersizleri tamamlayana dek o süre tamamlanmış olur.
duştan sonra da cildi sıkılaştırması için fındık yağı süreceğim. ama öylece bırakağım. streç folyo sarmayı düşünmüyorum.

zaten hali hazırda saçlarıma uzatmak için sinameki+badem yağı+bemiks kapsülü kürü yapıyorum. ama bir kaç aydır inanılmaz dökülüyor saçlarım. marankinin bir kürüne rastladım internette. onu yapmaya başlıyorum bu geceden itibaren. o listesinde sarımsak, çam, badem yağını karıştırın demiş. bu kadar yağ benim bütçemi zorladığı için ben sarımsak yağı, badem yağı ve zeytinyağını eşit miktarlarda karıştrdım. her gece saçıma friksiyon yöntemi ile sürüp boneyle yatacağım. ilk bir kaç hafta dökülecek tüm saçlar dökülüyormuş ama ondan sonra yeni saçlar çıkıyormuş ve 3 ay içinde saçlar gözle görülür şekilde gürleşiyormuş. bakalım göreceğiz.

bakalım bunların hepsini uygulamayı başaracak mıyım?

günde yaklaşık 3 saatimi kendime ayırmam lazım. inşallah o kadar vaktim olur her zaman. sevgiler, bol motivasyonlar ve güzel günler herkeseeee

Merhabalar.Sizler için kolaylık olması açısından yeni bir bölüm açılmıştır.
Diyet günlükleri bölümü

Ve konunuz bu bölüme taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar:)

üfff 61 olarak geri döndüm ben

napalım? mücadeleye devam. geçen başladığım isveç diyetim nihayete eremeden arkadaş ziyareti sonucunda katledilmişti. inşallah bu kez başıma bir iş gelmeden bitirmeyi amaçlıyorum. ve ilk günü ardımda bıraktığım şu saatlerde kilo cetvelimi maalesef 59'dan 61'e geri taşıyorum.

bugün spor felan yapmadım. sadece bol su içtim. birazcık da temizlik vs.

bakalım yarın isveç diyetinin 2.gününde neler yapacağım.

sevgiler saygılar sevgili günlük. aman sakın elimi bırakma emi :)

evet, 61 kilo demiştim ya işte o şu anda 66 kilo oldu. nasıl bir performans sergilediysem ağustostan bu yana 5 kilo almayı başardım. kış da geldi. bir an önce motive olamazsam bir de kış kiloları bunun üzerine eklenecek. geçen sene bu zamanlar 70 kilo ve çok mutsuzdum. şimdi aynı mutsuzluğa doğru yelken açıyorum sanırım.
aslında en büyük hatam, ki sanırım tüm diyet yapan kişilerin yaptığı hata, diyete bir iki gün ara verince işin ucunu kaçırmak. diyeti hayat biçimim yapamam ama ideal kiloma ulaşan dek arada yaptığım kaçamaklara göz yummam ve kendimi bunlar yüzünden affetmem gerekiyor. yani battı balık yan gider kilo vermek isteyen birinin en büyük handikapı sanırım.

isveç diyetini bir daha yapabileceğimi sanmıyorum. son birkaç başarısız diyet denememle et ve tavuktan fazlasıyla tiksindim ve bu diyetin ben de işe yaramayacağına karşı bir inanç geliştirdim.

kendime katı kurallar koyacak motivasyonum yok şu anda. o yüzden sadece spor ve bol su içme kısımlarını uygulamaya çalışacağım. leslieyi hep çok sevdim, leslieye devam edeceğim. bir de slim in 6 yapmaya başlayacağım. bakalım bu süreçte psikolojim hazır olursa da yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışacağım. hem kilo vermek hem de aynı zamanda pozitif bakmak istiyorum hayata. bu yüzden kendime işkence haline getirmeden bu kilolardan kurtulmalıyım.

bunlar aslında kendime itiraf etmem gereken, kopuk kopuk düşüncelerdi. ve o yüzden bu günlüğe yazıldı. bakalım bundan sonra neler olacak...

Merhabalar,
Moralim bozuk. 66 kilodan 67'ye çıktım. Kilo vermek istiyorum. Bu yaşlarda verip, bu kiloyu bir kaç sene oturtamazsam bir daha asla kilo vermemem. Hayatımın en güzel yıllarını kilolarımı saklamakla geçirmek istemiyorum.

Üfffff....

Şimdi ayağa kalkma ve silkelenme, problemin nerede olduğunu anlama vakti...
Sanırım en büyük problem bir anda birden çok şey yapmaya kalkışmak oluyor. Yemek listelerim, egzersiz programlarım hep çok karışık. Asıl ihtiyacım olan şey basitlik. Yani kilo vermek üstüne bu kadar kafa yormamam lazım.

Ne yapmalı bilemiyorum. Gaza gelmek, motivasyonu artırmak için 6 günlük İsveç yapıp, bu esnada günde 2 ya da 3 mile leslie ve slim in 6 start it up'a başlamak iyi olur gibime geliyor... İradem, canım iradem bana yardım et...

Ben çok irade gösterebilen biriyim aslında. Daha önce defalarca gösterdim bu iradeyi... 13 güncük dedim... 1 aycık dedim... 2 aycık dedim... ve hep başardım. 58 kiloyu tartıda gördüm...

Üfff.....

Tekrar deniycem, isveç'e tekrar başlıycam... Canım istemese de, gözüm milletin tabağında kalsa da... Bunu yapmıycam... En güzel yaşlarımı kilolarım yüzünden heba etmiycem... 6 güncük sadece 6 güncük dayanmam lazım... Biliyorum bu 6 günü tamamlarsam... Biliyorum, eminim ya eminim kaybettiğim motivasyona kavuşacağım...

Bakalım ne olacak? kaçacak mıyım yoksa kalıp savaşmaya, mücadeleye devam mı edeceğim? Allah'ım bana yardım et...

Hadi... HADİ... HADİ... YAPABİLİRİM...

UNUTMAYAYIM DİYE YAZIYOR VE YÜKSEK SESLE TEKRARLIYORUM

Zayıflamak kadar güzel bir şey yok

Her gün
DAHA ZAYIF,
DAHA GÜZEL
olarak uyanmayı kim istemez?

Gittikçe incelen belini,
küçülen poponu
ve incecik kollarını düşün…

DAHA ÖNCE DE YAPTIM, ŞİMDİ DE YAPABİLİRİM, YAPICAMMMMMMM​

moralim düzgün,
leslie ve start it up yapmaya başladım. bol protein az karbonhidrat, rejim adı vermek yok. kendine güven, kendine güven, kendine güven...

biraz sayıklama gibi oldu ama aklımdan geçenler bunlar...

sevgiler...

2 mile leslie + start it up ve bol protein az karbonhidrat rejimim devam ediyor ve tartıdaki ibre artık 65 - 66 arasında gidip geliyor. benden mutlusu yokkk :)
aferin bana

her sabah daha zayıf uyanmaktan daha güzel ne olabilir?
gittikçe incelen belimi, küçülen popomu ve incecik kollarımı düşünüyorum...
daha az yiyorum, daha çok hareket ediyorum...

Evet...
Elma diyetine çok rastlıyordum. Ben asla böyle bir diyet yapmam diyordum. Ama sonunda şeytana uymaya karar verdim. Çok sağlıksız olduğunu biliyorum ama doğum günüme dek kilo vermek, hiç değilse 60 kiloya inebilmek için yarından itibaren elma diyetine başlıyorum. Önümüzdeki 3 hafta boyunca 5 gün elma diyeti, 2 gün normal beslenme planı uygulamak aklıma yattı. Kendime yine listeler yaptım, yine zor kararlar aldım. Allah yardım ederse hepsini uygulamak istiyorum. İşte benim listem ve yapacaklarım...

PAZARTESİ / SALI / PERŞEMBE / CUMA / CUMARTESİ GÜNLERİ

Sabah Kalkınca Soğan suyu
Sonra 5 Mile Leslie (1 saat sürüyor) 10 dakika bel inceltme hareketi (sopayla), 100 kol hareketi (callaneticsteki)
Sonra Kahvaltı
Bir Haşlanmış Yumurta, Bir Tost, Domates Salatalık ve Kahve
Kahvaltının hemen arkasından 2 adet form çay
10.00 – 12.00 arası yarım litre su, 1 kupa yeşil çay
12.00 1 adet Yeşil elma
12.00 – 14.00 arası yarım litre su, 1 kupa yeşil çay
14.00 1 adet yeşil elma
14.00 – 16.00 arası yarım litre su, 1 kupa yeşil çay
16.00 1 adet Yeşil Elma
16.00 – 18.00 arası yarım litre su, 1 kupa yeşil çay
18.00 1 adet Yeşil Elma
18.00 – 20.00 arası yarım litre su, 1 kupa yeşil çay
20.00 1 adet Yeşil Elma
20.00 – 22.00 arası yarım litre su ve 10 dk bel inceltme hareketi (sopayla), 100 kol inceltme hareketi (callaneticsteki)
24.00 yatış, yatmadan önce 1 bardak yarım yağlı süt ve ya ayran

ÇARŞAMBA VE PAZAR GÜNLERİ

Kahvaltı aynı şekilde
Öğlen ve akşam yemekleri çok abartmadan bir dilim ekmeği aşmadan aynı şekilde olacak…
Yine 3 lt su, 4 adet yeşil çay iki tane form çay içilecek…
Kasları dinlendirmek ve şekillenmesine izin vermek amacıyla Çarşamba spor yapılmayacak…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…