- 13 Kasım 2019
- 6.280
- 13.193
- 198
Sevgili KK üyeleri. Farklı zamanlarda sokaktan aldığım ve farklı şekillerde ölümden kurtardığım 4 kedim var evde. Biri 10 yaşında, diğerleri 5, 3 ve 2. Genç olanlar birbirleriyle çok iyi anlaşıyorlar kanka oldular. Yaşlı olan kendi halinde, diğerlerine pek bulaşmıyor. Sorunum şu. Bizim son bir yıldır yazlık bir evimiz var ve çoğunlukla zamanımız orada geçiyor. Kediler şehirdeki evimizde, kedileri çok seven bir komşumuz var sabahları bir de akşamları uğrayıp onlara bakıyor, seviyor, oynuyor, hatta veterinere gitmeleri gerektiğinde bize bile söylemeden götürüyor getiriyor. İyi bakıyor yani. Birbirleriyle de iyi geçindikleri için de yalnız sayılmazlar pek sıkıldıklarını da düşünmüyorum ama tabi bizi özlüyorlar biz de onları. Yazlık evimize getiremiyorum çünkü ev güvenli değil, etrafta başka kediler, kedi parçalayan bir köpek, çakallar, gelincikler, yılan falan var. Ayrıca kayınpederimin kedilere karşı aşırı bir alerjisi var. Kışlık evimize kediler yüzünden hiç gelmedi. Yazlık evimize de gelir en az bir ay kalır. O eve kedi girdiğini bilse gelmez. Kp e söylemeden kedileri alıp O geleceği zaman tekrar öteki eve taşıyabilirim ama kedilerin burada güvenliğini sağlayamam diye korkuyorum. Bir olsa neyse ama 4 taneler. Ayrıca yaşlı olan mekan değişikliğine olumlu tepki vermeyecek, çok korkak ve hassas bir hayvan. Eşim 5 yaşında olanı özellikle çok seviyor onu alalım yanımıza diyor ama diğerlerinden ayırırsam sonra aralarında sorun olur diye çekiniyorum. Bir yandan da onları alıp oraya hapsettim diye üzülüyorum. Benim aklıma gelmeyen bir çözüm önerisi sunabilir misiniz? Teşekkürler.