- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.641
Yemen çok iyi kuzum egzersizleri ne 1 şey daha mı eklesen acabaBen de geldimm bugunkü menümü buraya da yazayım :)
Sabah 10.30
6 yk melemen
2 dl ekmek
Öğle
Uyku
Akşam 18.00
1 kase kıymalı semiz otu yemeği
19.00 bir elma yiyeceğim
21.00 yeşil çay içeceğim
Su 1,5 lt
Spor 500 ip
Haftada 3-4 gun jillian 30 day shred yapiyorum level 2'deyim su an. Hemen hemen her sabah yoga, gun icinde ulasim araci olarak bisiklet, bazi gunler de yuruyus:)Merhaba hoşgeldin
Programında neler var.
Aslında thigh gap eklemek istiyorum doğru mu yazdım acabaYemen çok iyi kuzum egzersizleri ne 1 şey daha mı eklesen acaba
Şu mari varya 35 dakika programda yanmadığı kadar yakıyor popomıçu ya ahlayıp vahlayarak sonunu getiriyorumHaftada 3-4 gun jillian 30 day shred yapiyorum level 2'deyim su an. Hemen hemen her sabah yoga, gun icinde ulasim araci olarak bisiklet, bazi gunler de yuruyus:)
Arada mari winsor buns & thighs da yapiyorum, onu unutmusum:)
Doğru yazdın canımAslında thigh gap eklemek istiyorum doğru mu yazdım acaba
Sorma yaa bilek agirliklariyla yapiyorum son 3 seferdir, mattan surunerek kalkiyorum resmenŞu mari varya 35 dakika programda yanmadığı kadar yakıyor popomıçu ya ahlayıp vahlayarak sonunu getiriyorum
Şahanesin boy kilo ölçüleri nedir takip ediyor musun?
Ölçüleri ortalama güzelSorma yaa bilek agirliklariyla yapiyorum son 3 seferdir, mattan surunerek kalkiyorum resmen
Takip ediyorum, boyum 1.77, guncel kilom 61 (yarin tartilicam). Olculer gogus: 89, bel:68, kalca: 99, ust bacak: 54.5. Olculeri asagi cekmek hedef, karin kaslarim da gorunur olsa hic fena olmaz:))
Hadi bakalim umarim:) Martta yeni bi sehre tasinip yeni ise basliyorum. O zamana kadar yeni is-yeni ben olsa guzel olur:))Ölçüleri ortalama güzel☺bu programla yaza kadar her halükarda kaslar çıkar
Katıldım mı hatırlamıyorum ki ben onlara
İstikrar ve azim ile olamayacak bir şey bilmiyorum benHadi bakalim umarim:) Martta yeni bi sehre tasinip yeni ise basliyorum. O zamana kadar yeni is-yeni ben olsa guzel olur:))
Sanki katildin gibi hatirliyorum ya. Yapilmiyo gordugum kadariyla artik, en son bi olay falan oldu sanirimKatıldım mı hatırlamıyorum ki ben onlaraartık yapılmıyor mu
Hoşgeldin canimmSelamlar, bikac gundur sizi gizli gizli takip ediyodum dedim artik stalker'ligi birakiyim:)) Ben de araniza katilabilir miyim? Yaklasik 2.5 haftadir diyet ve spora basladim, 1-2 kilo verip yag oranimi azaltmak istiyorum ben de:)
Su üst bacak nereden ölçülüyor kizlarSorma yaa bilek agirliklariyla yapiyorum son 3 seferdir, mattan surunerek kalkiyorum resmen
Takip ediyorum, boyum 1.77, guncel kilom 61 (yarin tartilicam). Olculer gogus: 89, bel:68, kalca: 99, ust bacak: 54.5. Olculeri asagi cekmek hedef, karin kaslarim da gorunur olsa hic fena olmaz:))
HosbulduuuukHoşgeldin canimm☺☺☺
Su üst bacak nereden ölçülüyor kizlar
Baya ince o zaman bacakların:))Hosbulduuuuk
Ben en ustten, popomun hemen altindan olcuyorum.
Kalin diyemem evet, popom buyukce biraz:)Baya ince o zaman bacakların:))
Afiyet olsunSaat farkindan oturu ancak simdi oglen yemegimi yedim:) tavuklu ve avokadolu kocaman bi salatayi goturdum
Amerika'da bati yakasindayim kedicim:) Sen Turkiye'de misin, hangi sehirdesin?Afiyet olsunhangi ülkedesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?