Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Ay bi de blogilates'in glutes challenge'ina basladim 5. gunumdeyim bugun. Ne cok sey yapiyomusum ben ya Glute challenge 5 dk falan suruyo gerci, bisey degil:)

Haftada 3-4 gun jillian 30 day shred yapiyorum level 2'deyim su an. Hemen hemen her sabah yoga, gun icinde ulasim araci olarak bisiklet, bazi gunler de yuruyus:)

Arada mari winsor buns & thighs da yapiyorum, onu unutmusum:)
Şu mari varya 35 dakika programda yanmadığı kadar yakıyor popomıçu ya ahlayıp vahlayarak sonunu getiriyorum

Şahanesin boy kilo ölçüleri nedir takip ediyor musun?

Şu mari varya 35 dakika programda yanmadığı kadar yakıyor popomıçu ya ahlayıp vahlayarak sonunu getiriyorum

Şahanesin boy kilo ölçüleri nedir takip ediyor musun?
Sorma yaa bilek agirliklariyla yapiyorum son 3 seferdir, mattan surunerek kalkiyorum resmen

Takip ediyorum, boyum 1.77, guncel kilom 61 (yarin tartilicam). Olculer gogus: 89, bel:68, kalca: 99, ust bacak: 54.5. Olculeri asagi cekmek hedef, karin kaslarim da gorunur olsa hic fena olmaz:))

Ölçüleri ortalama güzel bu programla yaza kadar her halükarda kaslar çıkar

Selamlar, bikac gundur sizi gizli gizli takip ediyodum dedim artik stalker'ligi birakiyim:)) Ben de araniza katilabilir miyim? Yaklasik 2.5 haftadir diyet ve spora basladim, 1-2 kilo verip yag oranimi azaltmak istiyorum ben de:)
Hoşgeldin canimm
Su üst bacak nereden ölçülüyor kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…