• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Basen bölgesi kilonun en zor gittiği yermis. Direnerek inatla sabırla devam etmemiz şart benim için de geçerli en rahatsız olduğum bölge üst bacak ve basenler, güzel bir diyetle inşallah basaricaz
İnşallah en büyük sorunum üst bacak basen kalça bunlar da gerçekten zor eriyor

Kızlar bugun kendime ayırdım o yüzden gelemedim 🖤
Sinemaya gitti 7.koğuştaki mucize filmine ay ne ağladım ne ağladım 🤭 dejarz oldum...
Malum özel günümdeyim spor yapmadım biraz kaçamak yaptım çikolata 🍫 yedin 🙄🙄🙄

Olsun bea 3 4 dilim den birşey olmaz 🤭
Yarın mari Winsor yapıcam yattım yerden pek sevmesem de regliyjen yapmayı yapayım devam

Sinemaya gitti 7.koğuştaki mucize filmine ay ne ağladım ne ağladım 🤭 dejarz oldum...

Yarın mari Winsor yapıcam yattım yerden pek sevmesem de regliyjen yapmayı yapayım devam
Afiyet olsun canım aynen 3 4 dilimden bişi olmaz reglken :)

Bugünlük sporların
Mari winsor 19 dk
Bel bölgesi 10 dk
50 dk pilates yaptım
Bugünlük benden bu kadar :)

Kizlar size bişi sorucam ben parke de ve fayans da tartılinca çıkan sayılarda oynama oluyor hangisine inanın:))
Ben hep parkede aynı yerde tartiliyorum :)

Hoşgeldin canım ben de çok merak ediyorum o filmi herkes ağlıyorum diyor :D
Ben de bugün sadece mari yapabildim yarın spor günüm , ( ◜‿◝ )♡

Ben birazdan kalkıp Sporumu yapacağım. Üstüne evi toplarken yumurmı kaynatırım.
Süt muz nar limon 4 lüsünden içecek yapacağım. Bu havalarda c vitamini de şart 🦋

Atv ender Saraç diyorki c vitamini sıcak suda etkisini kaybediyor. Nane limon yada Maydonoz kaynatırken ılıyınca sıkmak lazım demekki.
Bide ıspanak çiğken daha fazla c vitamini var mış. Ocakta kavurunca vitamini ölüyormuş 🙄

Back