• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Benim de pilates çemberi almam lazım yaa . Alamadım bı türlü 80₺ fotokopi parası mi olur :bicak:
Bidahaki aya kaldı :KK70: yastıkla yaparım artık :KK70:
Tatlım ben bimden 25 TL almıştım çok iyi birşey değil ama idare ediyor bence pek farkı yok çemberin.
🤭😄
Okumak zor bilirim ikizim var o hala okuyor 😄
Şimdi decathlondan lastik altım 20 TL ye daha bir direnç ve güç kazanacak bacaklar 🤸‍♀️
Bide sonraki ay steps kutusu alıcam Bi tık yüksek olanlardan 🐥

Bu hamur görünümlü yumurta ekmelerden yapıcam canım çok ekmekimsi birşeyler istiyor çünkü ❤️
Screenshot_20191029-011625.jpg
Screenshot_20191029-011628.jpg

Tatlım ben bimden 25 TL almıştım çok iyi birşey değil ama idare ediyor bence pek farkı yok çemberin.
🤭😄
Okumak zor bilirim ikizim var o hala okuyor 😄
Şimdi decathlondan lastik altım 20 TL ye daha bir direnç ve güç kazanacak bacaklar 🤸‍♀️
Bide sonraki ay steps kutusu alıcam Bi tık yüksek olanlardan 🐥
Lastik de mi alsam onu bu hafta alabilirim aslında.
Steps kutusu ne ay hiç bilmiyorum:110:

Lastik de mi alsam onu bu hafta alabilirim aslında.
Steps kutusu ne ay hiç bilmiyorum:110:
Lastik alabilirsen al kuzu lastikler yapılan egzersizler paylaşırız 😇 ben çember ve lastiğini egzersiz dışında akşam dizi film seyrederken yapıyorum ve yapacağım anlık iç bacak ve yanlar çalışsın 🤭
✴️ Steps kutusu şudur tatlım
images.jpeg

Biraz araştırıp almak lazım çok farklı fiyatlar var piyasada o yüzden şimdilik bir sonraki aya kaldı iyi bir araştırmam lazım. 🤸‍♀️

Lastik alabilirsen al kuzu lastikler yapılan egzersizler paylaşırız 😇 ben çember ve lastiğini egzersiz dışında akşam dizi film seyrederken yapıyorum ve yapacağım anlık iç bacak ve yanlar çalışsın 🤭
✴ Steps kutusu şudur tatlım
Eki Görüntüle 2550453
Biraz araştırıp almak lazım çok farklı fiyatlar var piyasada o yüzden şimdilik bir sonraki aya kaldı iyi bir araştırmam lazım. 🤸‍♀️
Aaa evet bunu biliyorum üstüne inip çıkıp zıplayıp hareket yapıyorlar :D
Yaparsan bizimle paylaş lütfen 🙏 🤩🤩🤩🤩
Tabiki teşekkür ederim tarif için :KK68: :KK68: :KK68:

Güzel görünüyor lakin Türkçeye çevirirsek tam olarak neler var içinde rica etsem yazarmısın? ☺
Tabikiii. Bu kizimiz videoda iki porsiyon hazirliyo, iki porsiyonda sunlar var:
3 avuc ispanak, 3 avuc da bi cesit karalahana (hepsi ispanak da olabilir)
1 yesil elma
1 muz (ben koymicam)
1 cay bardagi civari hindistan cevizi suyu (sutu degil, dikkat)
Istege bagli 1 sap kereviz
Varsa taze, yoksa kuru toz zerdecal

Diyo ki sabah kalkar kalkmaz limonlu su icin, vucudunuzu alkali yapip hastaliklardan koruyo. Sonra da bu tarz hafif ve vitaminli-mineralli bisey yiyin icin. Kac saattir yemek yemediniz, agir biseylere abanmayin hemen diyo kisacasi :KK70:

Hellooo! Bugun diyet ve spor son surat devam ama yarin ipleri salicam:) Haftasonu sehir disindayim, hem alisveris amacli hem de Turk grubunun duzenledigi bi 29 ekim balosuna katilicam:) Dolayisiyla yemek icki vs. baya diyet disi bi menum olur yarin oglenden itibaren. Ama hareketli olurum diye dusunuyorum bakalim :KK200:

Gunaydin kizlaaar:) Bugunku menum soyleydi

Oglen: 300 gr izgara tavuk, haslanmis brokoli
Ara: 6 kasik yogurt, 3-4 parca havuc ve kereviz sapi
Aksam: 150 gr izgara biftek, 4 kasik yogurt, yagsiz yesil salata

Spor: 40 dk yoga, 45 dk pilates. Hoplamali ziplamali biseyler yapmak gelmedi hic icimden, careyi pilateste buldum ben de:)

Tabikiii. Bu kizimiz videoda iki porsiyon hazirliyo, iki porsiyonda sunlar var:
3 avuc ispanak, 3 avuc da bi cesit karalahana (hepsi ispanak da olabilir)
1 yesil elma
1 muz (ben koymicam)
1 cay bardagi civari hindistan cevizi suyu (sutu degil, dikkat)
Istege bagli 1 sap kereviz
Varsa taze, yoksa kuru toz zerdecal

Diyo ki sabah kalkar kalkmaz limonlu su icin, vucudunuzu alkali yapip hastaliklardan koruyo. Sonra da bu tarz hafif ve vitaminli-mineralli bisey yiyin icin. Kac saattir yemek yemediniz, agir biseylere abanmayin hemen diyo kisacasi :KK70:
Şahanesin teşekkür ederim 🤩
Sabah limon su yerine limonlu yeşil çay içmeye karat verdim. Kahveyi bir süre bırakacağım 😇

Hellooo! Bugun diyet ve spor son surat devam ama yarin ipleri salicam:) Haftasonu sehir disindayim, hem alisveris amacli hem de Turk grubunun duzenledigi bi 29 ekim balosuna katilicam:) Dolayisiyla yemek icki vs. baya diyet disi bi menum olur yarin oglenden itibaren. Ama hareketli olurum diye dusunuyorum bakalim :KK200:
Oh oh arada olur ya her zaman şunj diyorum victoria secret ã hazırlanmıyoruz kaçamak olabilir içkide içebilriz tatlıda yiyebilir hamburgerde yiyebiliriz. Mesele sonraki saatlerin nasıl devam ettiği ve ertesi gün çok aç kalmadan bir tık dikkat ederek hayata devam etmek. Bir gün yedik diye ertesi gün aç kalmak çok sağlıksız. Ha nedir içki içtin ertesi gün ödem artırıcı içecekler içersin yoğunluk. Çorbalarla öğün yaparsın. Süt ürünleri tüketirsib hem allkolün pisliğini temizler hemde ödemeleri atar 🤭

Back