Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Ayyy super ben de izmirliyim:)) Canim izmirim
Hem is hem okul, doktora icin geldim bi yandan da asistanlik yapiyodum. Simdi doktora bitiyo, bi sirketle anlasma imzaladim martta orda basliyorum:) Sen calisiyo musun?
Yolun açık olsun daima izmirli
Çalışıyordum işten ayrılmak durumunda kaldım. Sigortacıyım, ama kısmet olursa bir güzellik salonu açma planım var bakalım. İzmire yolun düşüne kadar açarsam şayet beklerim

Umarim istedigin gibi olur, coook hayirli olsun simdiden Izmir'de de is yapar, herkes bakimli:))

Vallahi gelirim guzellik salonuna, bakima alirim kendimi. Cok ihtiyacim var zaten.

Gunaydiiiiiinlaaar Bugunku (persembe) menum soyleydi:

Oglen: Ekstra tavuklu, avokadolu, yumurtali salata
Aksam: Siyah fasulyeli, tavuklu, peynirli salata, ustune aci sos
Gece: Az sutlu cay

Spor: 30 dk yoga, 20 dk bisiklet, 25 dk jillian 30 day shred level 2
Yaklasik 2 saat de favori sporum olan alisveris yapma eylemini gerceklestirdim

Morning
Gece uyku tutmayınca bu saate kaldım
Bir kahve içip kendime geleceğim bugün programımı değiştirmeye karar verdim daha doğrusu gece bir arayışa girdim birazdan yeni 2 programı mı sizinle paylaşıcam. Ben 2 hafta da bir program güncelliyprum hem sıkılmamk adına hemde vucudu şaşırtmak adına.

Cok mantikli ya, ben de her sabah farkli bi yoga videosu yapmaya calisiyorum sikilmiyim diye:)

Bugün sadece bu videoyu yaptım. Öldüm terden. Hatun hızlı
Bir kaç benzer videosu var onları da deneyeceğim.. Bugün ki menüm
Sabah 1 sade kahve 2 yumurta 1 salatalık.
Öğlen yulaflı muzlu sütlü lapa
Akşam çorba 1 kase ( pırasalı sarımsaklı pancarlı zencefil limon 1 tavuk butu blendırdan geçirdim şahane. Ekstra malzeme yok bukadar 4 5 bardak kadar da su)
10 tane ceviz
3. 4 tane yağlı gevrek yani 2 parmak kalınlığında tuzlu kurabiyeler olur ya onlardan.
1 bardak ayran

Bu saatten sonra en fazla nar yada mandalina yerim

Kuzuum hoşgeldin gözüm yollarda kaldı

Az beslenmişsin bugun. Bu saat olmadan evde olan bir yemekten 4 5 kaşık yeseydin. İstersen 5 kaşık yoğurt içine meyve yada tarcın ekle ye bastırır.

Çok güzel bir gün olmuş
Biraz kiloyu atınca ideal kiloma yakın bende bunu yapayım ,baya iyiye benziyor
Kuzuum hoşgeldin gözüm yollarda kaldı

Az beslenmişsin bugun. Bu saat olmadan evde olan bir yemekten 4 5 kaşık yeseydin. İstersen 5 kaşık yoğurt içine meyve yada tarcın ekle ye bastırır. ❤
Hoşbuldum kuzum
Hiç ac değilim kii
Filtre kahveden mıdır anlamadım,baya tok tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…