• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Ayyy super ben de izmirliyim:)) Canim izmirim :KK200:
Hem is hem okul, doktora icin geldim bi yandan da asistanlik yapiyodum. Simdi doktora bitiyo, bi sirketle anlasma imzaladim martta orda basliyorum:) Sen calisiyo musun?
Yolun açık olsun daima izmirli ❤️
Çalışıyordum işten ayrılmak durumunda kaldım. Sigortacıyım, ama kısmet olursa bir güzellik salonu açma planım var bakalım. İzmire yolun düşüne kadar açarsam şayet beklerim 🤸‍♀️

Yolun açık olsun daima izmirli ❤
Çalışıyordum işten ayrılmak durumunda kaldım. Sigortacıyım, ama kısmet olursa bir güzellik salonu açma planım var bakalım. İzmire yolun düşüne kadar açarsam şayet beklerim 🤸‍♀️
Umarim istedigin gibi olur, coook hayirli olsun simdiden:KK36: Izmir'de de is yapar, herkes bakimli:))

Vallahi gelirim guzellik salonuna, bakima alirim kendimi. Cok ihtiyacim var zaten.

Gunaydiiiiiinlaaar :KK200: Bugunku (persembe) menum soyleydi:

Oglen: Ekstra tavuklu, avokadolu, yumurtali salata
Aksam: Siyah fasulyeli, tavuklu, peynirli salata, ustune aci sos
Gece: Az sutlu cay

Spor: 30 dk yoga, 20 dk bisiklet, 25 dk jillian 30 day shred level 2
Yaklasik 2 saat de favori sporum olan alisveris yapma eylemini gerceklestirdim:KK70:

Morning ❤️
Gece uyku tutmayınca bu saate kaldım 🙄
Bir kahve içip kendime geleceğim bugün programımı değiştirmeye karar verdim daha doğrusu gece bir arayışa girdim birazdan yeni 2 programı mı sizinle paylaşıcam. Ben 2 hafta da bir program güncelliyprum hem sıkılmamk adına hemde vucudu şaşırtmak adına. 🤸‍♀️

Morning ❤
Gece uyku tutmayınca bu saate kaldım 🙄
Bir kahve içip kendime geleceğim bugün programımı değiştirmeye karar verdim daha doğrusu gece bir arayışa girdim birazdan yeni 2 programı mı sizinle paylaşıcam. Ben 2 hafta da bir program güncelliyprum hem sıkılmamk adına hemde vucudu şaşırtmak adına. 🤸‍♀️
Cok mantikli ya, ben de her sabah farkli bi yoga videosu yapmaya calisiyorum sikilmiyim diye:)

Bugün sadece bu videoyu yaptım. Öldüm terden. Hatun hızlı 🍑🤩
Bir kaç benzer videosu var onları da deneyeceğim.. Bugün ki menüm 🦋
Sabah 🐥 1 sade kahve 2 yumurta 1 salatalık.
Öğlen 🐥 yulaflı muzlu sütlü lapa
Akşam 🐥 çorba 1 kase ( pırasalı sarımsaklı pancarlı zencefil limon 1 tavuk butu blendırdan geçirdim şahane. Ekstra malzeme yok bukadar 4 5 bardak kadar da su)
10 tane ceviz
3. 4 tane yağlı gevrek yani 2 parmak kalınlığında tuzlu kurabiyeler olur ya onlardan.
1 bardak ayran

Bu saatten sonra en fazla nar yada mandalina yerim 🍑

Kizlar bugün değisik bir gün oldu arkadaşlarla dışarı çıktık. Menümü yazayım
Sabah geç kaldım geçiştirme oldu . 1 elma ve 2 avuç fıstık yedim
Saat 2 gibi 2 lahmacun bol yeşillik 1 ayran
En son 3 4 gibi 2 fincan filtre kahve içtim.
Kuzuum hoşgeldin gözüm yollarda kaldı 😄

Az beslenmişsin bugun. Bu saat olmadan evde olan bir yemekten 4 5 kaşık yeseydin. İstersen 5 kaşık yoğurt içine meyve yada tarcın ekle ye bastırır. ❤️

Bugün sadece bu videoyu yaptım. Öldüm terden. Hatun hızlı 🍑🤩
Bir kaç benzer videosu var onları da deneyeceğim.. Bugün ki menüm 🦋
Sabah 🐥 1 sade kahve 2 yumurta 1 salatalık.
Öğlen 🐥 yulaflı muzlu sütlü lapa
Akşam 🐥 çorba 1 kase ( pırasalı sarımsaklı pancarlı zencefil limon 1 tavuk butu blendırdan geçirdim şahane. Ekstra malzeme yok bukadar 4 5 bardak kadar da su)
10 tane ceviz
3. 4 tane yağlı gevrek yani 2 parmak kalınlığında tuzlu kurabiyeler olur ya onlardan.
1 bardak ayran

Bu saatten sonra en fazla nar yada mandalina yerim 🍑

Çok güzel bir gün olmuş
Biraz kiloyu atınca ideal kiloma yakın bende bunu yapayım ,baya iyiye benziyor 😍
Kuzuum hoşgeldin gözüm yollarda kaldı 😄

Az beslenmişsin bugun. Bu saat olmadan evde olan bir yemekten 4 5 kaşık yeseydin. İstersen 5 kaşık yoğurt içine meyve yada tarcın ekle ye bastırır. ❤
Hoşbuldum kuzum💗💗
Hiç ac değilim kii🙈🙈
Filtre kahveden mıdır anlamadım,baya tok tuttu.

Back