- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #1.661
ŞahaneAmerika'da bati yakasindayim kedicim:) Sen Turkiye'de misin, hangi sehirdesin?
İzmirliyim canım ben
İş için mi okul için mi oradasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ŞahaneAmerika'da bati yakasindayim kedicim:) Sen Turkiye'de misin, hangi sehirdesin?
Ayyy super ben de izmirliyim:)) Canim izmirimŞahane ❤
İzmirliyim canım ben
İş için mi okul için mi oradasın
Yolun açık olsun daima izmirliAyyy super ben de izmirliyim:)) Canim izmirim
Hem is hem okul, doktora icin geldim bi yandan da asistanlik yapiyodum. Simdi doktora bitiyo, bi sirketle anlasma imzaladim martta orda basliyorum:) Sen calisiyo musun?
Umarim istedigin gibi olur, coook hayirli olsun simdiden Izmir'de de is yapar, herkes bakimli:))Yolun açık olsun daima izmirli ❤
Çalışıyordum işten ayrılmak durumunda kaldım. Sigortacıyım, ama kısmet olursa bir güzellik salonu açma planım var bakalım. İzmire yolun düşüne kadar açarsam şayet beklerim
Cok mantikli ya, ben de her sabah farkli bi yoga videosu yapmaya calisiyorum sikilmiyim diye:)Morning ❤
Gece uyku tutmayınca bu saate kaldım
Bir kahve içip kendime geleceğim bugün programımı değiştirmeye karar verdim daha doğrusu gece bir arayışa girdim birazdan yeni 2 programı mı sizinle paylaşıcam. Ben 2 hafta da bir program güncelliyprum hem sıkılmamk adına hemde vucudu şaşırtmak adına.
Aynen hem sıkılmıyorsun hemde vucudu da bazı çalışmayan yerlerde program değişikliğiyle çalışılmış oluyorCok mantikli ya, ben de her sabah farkli bi yoga videosu yapmaya calisiyorum sikilmiyim diye:)
Kuzuum hoşgeldin gözüm yollarda kaldıKizlar bugün değisik bir gün oldu arkadaşlarla dışarı çıktık. Menümü yazayım
Sabah geç kaldım geçiştirme oldu . 1 elma ve 2 avuç fıstık yedim
Saat 2 gibi 2 lahmacun bol yeşillik 1 ayran
En son 3 4 gibi 2 fincan filtre kahve içtim.
Bugün sadece bu videoyu yaptım. Öldüm terden. Hatun hızlı
Bir kaç benzer videosu var onları da deneyeceğim.. Bugün ki menüm
Sabah 1 sade kahve 2 yumurta 1 salatalık.
Öğlen yulaflı muzlu sütlü lapa
Akşam çorba 1 kase ( pırasalı sarımsaklı pancarlı zencefil limon 1 tavuk butu blendırdan geçirdim şahane. Ekstra malzeme yok bukadar 4 5 bardak kadar da su)
10 tane ceviz
3. 4 tane yağlı gevrek yani 2 parmak kalınlığında tuzlu kurabiyeler olur ya onlardan.
1 bardak ayran
Bu saatten sonra en fazla nar yada mandalina yerim
Hoşbuldum kuzumKuzuum hoşgeldin gözüm yollarda kaldı
Az beslenmişsin bugun. Bu saat olmadan evde olan bir yemekten 4 5 kaşık yeseydin. İstersen 5 kaşık yoğurt içine meyve yada tarcın ekle ye bastırır. ❤
Yarında bunu yapmayı düşünüyorum bir pilates lastiği bakacağım decatlon dan şuan yoldayım
Sanırım 1de yedim en sonaypare ackerman cidden ogle yemeginden sonra nasil o kadar dayanabildin Spor falan yapicaksan bence kesin oncesinde biseyler atistir, gozun kararir valla.
Ben butun gun kahve iciyorum ama gene acim Nasi bi kahve ictiysen bana da gonder ondanSanırım 1de yedim en son
Yarın saat 5te kahvaltı ederim artıkBen butun gun kahve iciyorum ama gene acim Nasi bi kahve ictiysen bana da gonder ondan
Yarin ben de guzel bi kahvalti planliyorum, smoothie'li falanYarın saat 5te kahvaltı ederim artık
Ayy süper oluyorYarin ben de guzel bi kahvalti planliyorum, smoothie'li falan