- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.621
İyiyim kuzum sporumu biraz aksattim dün sadece mari Winsor ve 200ip +20 squat yapabildim bugün inşallah Leslie pilates yapmak istiyorum sen nasilsinNasılsın kuzumkendini tanıtırmısın biraz pek tanışamadık hatunlarla spor egzersiz derken
Bacak kalınlaşması tamamen yanlış yapılması ve yanlış beslenmeyle olan bir olay. Yoksa yıllardır spor yaparım bacaklarım bıraktığım yıllar dışında hiç kalın olmadı.Hanımlar squata bel baglamayın fazla yapınca incelticem derken kalınlaşmasın ön bacak kalinlastiriyor cünküü. Onun yerine cursty lunge hem iç bacak hem aeka bacak hem kalça çalıştırıyor hipthrust ise kalca icin birebirr
Ordunun da fındığı meşhur dimiİyiyim kuzum sporumu biraz aksattim dün sadece mari Winsor ve 200ip +20 squat yapabildim bugün inşallah Leslie pilates yapmak istiyorum sen nasilsin ☺☺ tanıtayım öğrenciyim orduluyum boyum 170 diye biliyorum ama sanırım 172 varhedef kilo 57 , bekarım taliplerimi arıyorum
Bunu bir de sütte pişirerek deneyin nefis oluyorKızlar bu ara öğünümdü çok doyurucu geceden yapın sabah kalktı diye yiyin öğlen yiyin ama bir kapalı kavanoz da 4 5 saat dinlenmesi lezzetine lezzet katıyor. ❤ Eki Görüntüle 2549974
AA mutlaka denerim sadece süt yulaf mı yoksa bütün malzemeler aynı mı olacakBunu bir de sütte pişirerek deneyin nefis oluyor
3 kaşık yulaf ezmesiAA mutlaka denerim sadece süt yulaf mı yoksa bütün malzemeler aynı mı olacak
Deneyeceğim teşekkürler fikir için3 kaşık yulaf ezmesi
1 sb süt
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
hepsini karıştırın, karıştırarak pişirin ki dibine tutmasın, kaynadıktan sonra 2-3 dk tutmanız yeterli, zaten hafif soğurken koyulaşıyor. üstüne de istediğiniz meyveleri koyabilirsiz, muz olur çilek olur.. kakao, tarçın vs. ekleyebilrsiniz.
rica ederimDeneyeceğim teşekkürler fikir için ❤
Ay sorma fındık ayı hiç sevmeyiz o kadar zor ki bahçede uğraşmak bu sene kaçmaya yer aradjm resmen tatile çıktım sıyırdım yoksa çekilecek çile değilOrdunun da fındığı meşhur dimi❤
Afiyet olsun bunu ben de çok yaparım ben fıstık ezmesi yerine tahin atiyorjm efsane oluyo.Kızlar bu ara öğünümdü çok doyurucu geceden yapın sabah kalktı diye yiyin öğlen yiyin ama bir kapalı kavanoz da 4 5 saat dinlenmesi lezzetine lezzet katıyor. ❤ Eki Görüntüle 2549974
Önemli olan yapmışve diyetine sadık kalmış olmanAy sorma fındık ayı hiç sevmeyiz o kadar zor ki bahçede uğraşmak bu sene kaçmaya yer aradjm resmen tatile çıktım sıyırdım yoksa çekilecek çile değiltoplaması sermesi insanı mahvediyor
Afiyet olsun bunu ben de çok yaparım ben fıstık ezmesi yerine tahin atiyorjm efsane oluyo.
Bu arada bugünkü sporun tamam yemeğimi de yedim ama resmini çekmeyi unuttum
Bence de canim karbon alma. Salatalık domates falan idare etÖnemli olan yapmışve diyetine sadık kalmış olman ☺
Yulaf muz ezme olayını her zaman yapmıyorum genelde şeker krizinin tuttuğu günler hazırlarım. Biraz önce bimden tahinli helva aldım 1 TL idi 1 parmak kalınlığında onuda yedim
Ben galiba bu saate sonra en fazla salatalık yada elma yerim fazla şeker aldık
Afiyet olsun canım :))Ben de geldimm bugunkü menümü buraya da yazayım :)
Sabah 10.30
6 yk melemen
2 dl ekmek
Öğle
Uyku
Akşam 18.00
1 kase kıymalı semiz otu yemeği
19.00 bir elma yiyeceğim
21.00 yeşil çay içeceğim
Su 1,5 lt
Spor 500 ip
Teşekkür ederim :)Afiyet olsun canım :))
Selamlar, bikac gundur sizi gizli gizli takip ediyodum dedim artik stalker'ligi birakiyim:)) Ben de araniza katilabilir miyim? Yaklasik 2.5 haftadir diyet ve spora basladim, 1-2 kilo verip yag oranimi azaltmak istiyorum ben de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?