• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Nasılsın kuzum 🙏 kendini tanıtırmısın biraz pek tanışamadık hatunlarla spor egzersiz derken
İyiyim kuzum sporumu biraz aksattim dün sadece mari Winsor ve 200ip +20 squat yapabildim bugün inşallah Leslie pilates yapmak istiyorum sen nasilsin ☺️☺️ tanıtayım öğrenciyim orduluyum boyum 170 diye biliyorum ama sanırım 172 var :D hedef kilo 57 , bekarım taliplerimi arıyorum😋

Hanımlar squata bel baglamayın fazla yapınca incelticem derken kalınlaşmasın ön bacak kalinlastiriyor cünküü. Onun yerine cursty lunge hem iç bacak hem aeka bacak hem kalça çalıştırıyor hipthrust ise kalca icin birebirr

Hanımlar squata bel baglamayın fazla yapınca incelticem derken kalınlaşmasın ön bacak kalinlastiriyor cünküü. Onun yerine cursty lunge hem iç bacak hem aeka bacak hem kalça çalıştırıyor hipthrust ise kalca icin birebirr
Bacak kalınlaşması tamamen yanlış yapılması ve yanlış beslenmeyle olan bir olay. Yoksa yıllardır spor yaparım bacaklarım bıraktığım yıllar dışında hiç kalın olmadı. ❤️

İyiyim kuzum sporumu biraz aksattim dün sadece mari Winsor ve 200ip +20 squat yapabildim bugün inşallah Leslie pilates yapmak istiyorum sen nasilsin ☺☺ tanıtayım öğrenciyim orduluyum boyum 170 diye biliyorum ama sanırım 172 var :KK70: hedef kilo 57 , bekarım taliplerimi arıyorum😋
Ordunun da fındığı meşhur dimi 🤭❤️

Kızlar bu ara öğünümdü çok doyurucu geceden yapın sabah kalktı diye yiyin öğlen yiyin ama bir kapalı kavanoz da 4 5 saat dinlenmesi lezzetine lezzet katıyor. ❤️
IMG_20191031_160458_033.jpg

AA mutlaka denerim sadece süt yulaf mı yoksa bütün malzemeler aynı mı olacak 🤩
3 kaşık yulaf ezmesi
1 sb süt
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

hepsini karıştırın, karıştırarak pişirin ki dibine tutmasın, kaynadıktan sonra 2-3 dk tutmanız yeterli, zaten hafif soğurken koyulaşıyor. üstüne de istediğiniz meyveleri koyabilirsiz, muz olur çilek olur.. kakao, tarçın vs. ekleyebilrsiniz.

3 kaşık yulaf ezmesi
1 sb süt
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

hepsini karıştırın, karıştırarak pişirin ki dibine tutmasın, kaynadıktan sonra 2-3 dk tutmanız yeterli, zaten hafif soğurken koyulaşıyor. üstüne de istediğiniz meyveleri koyabilirsiz, muz olur çilek olur.. kakao, tarçın vs. ekleyebilrsiniz.
Deneyeceğim teşekkürler fikir için ❤️

Ordunun da fındığı meşhur dimi 🤭
Ay sorma fındık ayı hiç sevmeyiz o kadar zor ki bahçede uğraşmak bu sene kaçmaya yer aradjm resmen tatile çıktım sıyırdım yoksa çekilecek çile değil 🙁 toplaması sermesi insanı mahvediyor
Kızlar bu ara öğünümdü çok doyurucu geceden yapın sabah kalktı diye yiyin öğlen yiyin ama bir kapalı kavanoz da 4 5 saat dinlenmesi lezzetine lezzet katıyor. ❤ Eki Görüntüle 2549974
Afiyet olsun bunu ben de çok yaparım ben fıstık ezmesi yerine tahin atiyorjm efsane oluyo.

Bu arada bugünkü sporun tamam yemeğimi de yedim ama resmini çekmeyi unuttum 🙈

Ay sorma fındık ayı hiç sevmeyiz o kadar zor ki bahçede uğraşmak bu sene kaçmaya yer aradjm resmen tatile çıktım sıyırdım yoksa çekilecek çile değil 🙁 toplaması sermesi insanı mahvediyor

Afiyet olsun bunu ben de çok yaparım ben fıstık ezmesi yerine tahin atiyorjm efsane oluyo.

Bu arada bugünkü sporun tamam yemeğimi de yedim ama resmini çekmeyi unuttum 🙈
Önemli olan yapmışve diyetine sadık kalmış olman ☺️🌹
Yulaf muz ezme olayını her zaman yapmıyorum genelde şeker krizinin tuttuğu günler hazırlarım. Biraz önce bimden tahinli helva aldım 1 TL idi 1 parmak kalınlığında onuda yedim 🤭😂
Ben galiba bu saate sonra en fazla salatalık yada elma yerim fazla şeker aldık 🙄

Önemli olan yapmışve diyetine sadık kalmış olman ☺🌹
Yulaf muz ezme olayını her zaman yapmıyorum genelde şeker krizinin tuttuğu günler hazırlarım. Biraz önce bimden tahinli helva aldım 1 TL idi 1 parmak kalınlığında onuda yedim 🤭😂
Ben galiba bu saate sonra en fazla salatalık yada elma yerim fazla şeker aldık 🙄
Bence de canim karbon alma. Salatalık domates falan idare et :D menümü yazayım hemen

Sabah:2 dilim çavdar ekmeği, domates salatalık,1 yumurta ,1 kahve fincanı fıstık,1 mandalina
Akşam:6 köfte ,salata,3 kaşık pırasa,1 bardak ayran
Spor :30 dk Leslie+30 dk pilates+250 ip+50 squat +100 köprü +50 mekik

Ya ben o yediklerimin üstüne Bi uyuşumun şekerimin yükseldi heralde... Üstüne yarım tulumba yedim. Öf yine krizlerim tuttu. Neden derseniz sabah yumurta yoktu muzlu yoğurt yedim tutmadı 16.30 da akşam yemeği yersem böyle olur. Asla aksatmam birdaha kahvaltıyı.....
Yani ara öğün akşam yemeği tatlı tuzlu birbirine girdi. :işsiz: :KK14:

Back