• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Ay bi de blogilates'in glutes challenge'ina basladim 5. gunumdeyim bugun. Ne cok sey yapiyomusum ben ya :KK70: Glute challenge 5 dk falan suruyo gerci, bisey degil:)

Haftada 3-4 gun jillian 30 day shred yapiyorum level 2'deyim su an. Hemen hemen her sabah yoga, gun icinde ulasim araci olarak bisiklet, bazi gunler de yuruyus:)

Arada mari winsor buns & thighs da yapiyorum, onu unutmusum:)
Şu mari varya 35 dakika programda yanmadığı kadar yakıyor popomıçu ya ahlayıp vahlayarak sonunu getiriyorum 😂😂😂

Şahanesin boy kilo ölçüleri nedir takip ediyor musun?

Şu mari varya 35 dakika programda yanmadığı kadar yakıyor popomıçu ya ahlayıp vahlayarak sonunu getiriyorum 😂😂😂

Şahanesin boy kilo ölçüleri nedir takip ediyor musun?
Sorma yaa bilek agirliklariyla yapiyorum son 3 seferdir, mattan surunerek kalkiyorum resmen :KK70:

Takip ediyorum, boyum 1.77, guncel kilom 61 (yarin tartilicam). Olculer gogus: 89, bel:68, kalca: 99, ust bacak: 54.5. Olculeri asagi cekmek hedef, karin kaslarim da gorunur olsa hic fena olmaz:))

Sorma yaa bilek agirliklariyla yapiyorum son 3 seferdir, mattan surunerek kalkiyorum resmen :KK70:

Takip ediyorum, boyum 1.77, guncel kilom 61 (yarin tartilicam). Olculer gogus: 89, bel:68, kalca: 99, ust bacak: 54.5. Olculeri asagi cekmek hedef, karin kaslarim da gorunur olsa hic fena olmaz:))
Ölçüleri ortalama güzel 🌹☺️bu programla yaza kadar her halükarda kaslar çıkar 💪

Selamlar, bikac gundur sizi gizli gizli takip ediyodum dedim artik stalker'ligi birakiyim:)) Ben de araniza katilabilir miyim? Yaklasik 2.5 haftadir diyet ve spora basladim, 1-2 kilo verip yag oranimi azaltmak istiyorum ben de:)
Hoşgeldin canimm☺️☺️☺️

Su üst bacak nereden ölçülüyor kizlar 🤔🤔

Back