• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Merhaba hoşgeldin ❤
Haftada 3 gün spor ile bile 3 6 ay arasında müthiş değişimler yaşayabilirsiniz. Önemli olan spor yapmadığın günlerde bile diyetinize yada programınıza sadıkkalabilmek. ❤ 🙏
Tamamdır biraz sizleri inceleyim rutin bir spor programi olusturamadim kendime. Benim kalca basen ust bacak sorunum var. Onerebilecegin bir seyler var mi kuculmeleri için 😊

Tamamdır biraz sizleri inceleyim rutin bir spor programi olusturamadim kendime. Benim kalca basen ust bacak sorunum var. Onerebilecegin bir seyler var mi kuculmeleri için 😊
Canım ilk sayfalarda bir kaç örnek video var ilk yazdıklarım da 🙏🐥 ama birzdan bir kaç tane daha örnek atarım buraya.

Canım ölçemedim kendimi daha 🤭 benim de boy 171. Kilo şuan anlık 58.00🤸‍♀️
Benim de 175lik biriyle yanyana gelince aramızda 1 2 cm kalıyor sanırım boyum 172 var. Kilo 65 . Hedef 57
Senin hedefin kaç kg canim? Bir de nasıl kilo verdin :)) beslenme şeklini detaylı anlatır misin neler yaptın

Benim de 175lik biriyle yanyana gelince aramızda 1 2 cm kalıyor sanırım boyum 172 var. Kilo 65 . Hedef 57
Senin hedefin kaç kg canim? Bir de nasıl kilo verdin :)) beslenme şeklini detaylı anlatır misin neler yaptın
Canım sabah en geç 10.30 11 de kahvaltı yapmış oluyorum. 2 yumurta biraz peynir domates zeytin yeşil çay.
Öğlen çiğ badem fındık. 1 hafta boyunca her gün Maydonoz limon kaynatıp ılıtığ içtim ödem attırıcı.
Kereveiz brokoli tavuk salatalar genelde menüde. Hepsi yağsız haşlama oluyor.
Ekmek tuz şeker paketli gıda ev yemekleri tüketmiyorum. Kendi yaptığım yağsız salçası tuzsuz ama lezzetli yemekler yapıp yemeğe özen gösteriyorum. Kekik pul biber bu lar genelde tatlandırıcı rol oynuyor.

Her sabah spordan sonra kahtımıda yapıyorum üstüne 1 yeşil elma kabuksuz 1 limon suyu 1 nar sıkıp içiyorum.
Çok fazla soğan sarımsak tüketiyorum özellikle blendırdan geçireceğim çorbalara bol bol koyuyorum.

Yoğurt süt tüketiyorum. ❤️
Böyle yani

Hedefim yok amacım popomı biraz daha küçültüp
Bacakları sıkılaştırmak. Araya karın sırt egzersizi alıcam bu hafta karna pek yönelmiyprum zira ilk kilo veren yerlerim üst kısmım 🤭

Ama regliyken asla spor yapmıyorum sevmiyorum rahatsız oluyorum belki son günü ama onu bile sanmıyorum 🤭 4 gün yürüyüş yapacağım anlayacağınız 🤭 diyete devam 🥂

Canım sabah en geç 10.30 11 de kahvaltı yapmış oluyorum. 2 yumurta biraz peynir domates zeytin yeşil çay.
Öğlen çiğ badem fındık. 1 hafta boyunca her gün Maydonoz limon kaynatıp ılıtığ içtim ödem attırıcı.
Kereveiz brokoli tavuk salatalar genelde menüde. Hepsi yağsız haşlama oluyor.
Ekmek tuz şeker paketli gıda ev yemekleri tüketmiyorum. Kendi yaptığım yağsız salçası tuzsuz ama lezzetli yemekler yapıp yemeğe özen gösteriyorum. Kekik pul biber bu lar genelde tatlandırıcı rol oynuyor.

Her sabah spordan sonra kahtımıda yapıyorum üstüne 1 yeşil elma kabuksuz 1 limon suyu 1 nar sıkıp içiyorum.
Çok fazla soğan sarımsak tüketiyorum özellikle blendırdan geçireceğim çorbalara bol bol koyuyorum.

Yoğurt süt tüketiyorum. ❤
Böyle yani
Süpersin 😍😍 inşallah ben de görürüm tartıda 5lileri ☺️☺️

Back