- 24 Haziran 2015
- 6.159
- 20.201
- 348
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.601
tam ortasından aldım üst bacağınKotu degilbence. Bacak ölçüsünü nerden aldin.
Ben en üstten alıyorumtam ortasından aldım üst bacağın
benim orda basenim var yaBen en üstten alıyorum
Basen bölgesi kilonun en zor gittiği yermis. Direnerek inatla sabırla devam etmemiz şart benim için de geçerli en rahatsız olduğum bölge üst bacak ve basenler, güzel bir diyetle inşallah basaricazbenim orda basenim var ya
İnşallah en büyük sorunum üst bacak basen kalça bunlar da gerçekten zor eriyorBasen bölgesi kilonun en zor gittiği yermis. Direnerek inatla sabırla devam etmemiz şart benim için de geçerli en rahatsız olduğum bölge üst bacak ve basenler, güzel bir diyetle inşallah basaricaz
Düzenli olmak şart bırakmak yok :) spor da yapicaz ericez fit olcazİnşallah en büyük sorunum üst bacak basen kalça bunlar da gerçekten zor eriyor
Afiyet olsun canım aynen 3 4 dilimden bişi olmaz reglken :)Kızlar bugun kendime ayırdım o yüzden gelemedim
Sinemaya gitti 7.koğuştaki mucize filmine ay ne ağladım ne ağladımdejarz oldum...
Malum özel günümdeyim spor yapmadım biraz kaçamak yaptım çikolatayedin
Olsun bea 3 4 dilim den birşey olmaz
Yarın mari Winsor yapıcam yattım yerden pek sevmesem de regliyjen yapmayı yapayım devam
Evettt isle beraber spor beni cok yoruyo yDüzenli olmak şart bırakmak yok :) spor da yapicaz ericez fit olcaz
İp atlama squat ve mekik yapabilirsin 6dklik egzersizler var her gün yapsan fark eder yine deEvettt isle beraber spor beni cok yoruyo y
Ben hep parkede aynı yerde tartiliyorum :)Bugünlük sporların
Mari winsor 19 dk
Bel bölgesi 10 dk
50 dk pilates yaptım
Bugünlük benden bu kadar :)
Kizlar size bişi sorucam ben parke de ve fayans da tartılinca çıkan sayılarda oynama oluyor hangisine inanın:))
Hoşgeldin canım ben de çok merak ediyorum o filmi herkes ağlıyorum diyorKızlar bugun kendime ayırdım o yüzden gelemedim
Sinemaya gitti 7.koğuştaki mucize filmine ay ne ağladım ne ağladımdejarz oldum...
Malum özel günümdeyim spor yapmadım biraz kaçamak yaptım çikolatayedin
Olsun bea 3 4 dilim den birşey olmaz
Yarın mari Winsor yapıcam yattım yerden pek sevmesem de regliyjen yapmayı yapayım devam
Evet ip atlamaya başladım yanına da bir şeyler ekleyecegimİp atlama squat ve mekik yapabilirsin 6dklik egzersizler var her gün yapsan fark eder yine de
Nasılsın kuzumGünaydınnnn☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?