- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #1.561
Sporumu yaptım geldim ,duşta bacaklara da azcik kese yaptım aksama da yapabilirsem 200 ip atlayıp 20 squat yapicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ojj şahanesin. Şimdi biraz dinlen yarım saat uyumak iyi gelir.Sporumu yaptım geldim ,duşta bacaklara da azcik kese yaptım aksama da yapabilirsem 200 ip atlayıp 20 squat yapicam
Tamamdır benim planım şöyle ayın 4 ünde spora başladım salona gidiyorum bir saat fitnes yapıyorum cardioMinik Duduklu Tencere tatlım burdayız orası çok aktif değil
Afiyet olsun ben de yemek yapmak için mutfağa geçerim birazdan :))Ojj şahanesin. Şimdi biraz dinlen yarım saat uyumak iyi gelir. ❤
Bende uyudum biraz uyandım fırında tavuk patates vardır dünden çok canım çekti 4 parça kanat 1 2 tane ufak patates yedim ama günlerdir yemediğim 2 dilim ekmek yedim. Akşam sadece çorba içeceğim
Olsun sporuna devam et yemede dikkat etmeye çalış ekmeği kesmeye çalış böyle böyle başlayacak. Unutma spor 30 sa yüzde 70 diyet ile kilo verip sıkılaşa biliriz.Tamamdır benim planım şöyle ayın 4 ünde spora başladım salona gidiyorum bir saat fitnes yapıyorum cardio
Bir saat plates haftada 3 gün 2ser saatim spor
Onun diisnda diyetisyene gittim ama pek hedefe odaklanamadim
Tamam kuzum öyle yapalım. Bende evde arayım yoksa alayım ölöğm yapalım.Kedicim, şimdi yarın boy kilo ve ölçüleri detaylıca yazalım bı yere not alalım , bir de 1 ay sonra bakalım kaç olmuşuz, bizi iyi motive eder bu KedidirKedii
Hoşgeldin ❤ çok güzel ne zamandır devam ediyorsun? Özel olarak diyet uyguluyormusun?
Merhaba hoşgeldin ❤
Herkesin kendince bir programı var diyet ve spor adın. Senin programın nasıl elbette seçenek sunarak yardımcı olabiliriz.
Canım hoşgeldin instagram da selin cigerci snaplarıne bakmaktan giremedim kaç saattir buarayaKedidirKedii aypare ackerman sizler muhtesemsiniz gerçekten ya sizleri okumak bile muhteşem bu aralar diyet ve spora hala bsslayamadim en kısa zamanda baslicam takipteyim sizi sizlerin yazdıklarını okumak beni hem çok mutlu ediyor hemde müthiş gaza getiriyor
Merhaba hoşgeldinDiğer topikteki linki görünce geldim cuma yarışlarında yarışıyorum dikkat etmeye çalışıyorum diyetisyenle denedim uzun sürdüremedim bıraktım. Şimdi kendimce dikkat ediyorum ve spor yapmaya çalışıyorum. Genelde gun aşırı yapıyorum çünkü gece çalışıyorum her zaman enerji bulamıyorum. Sizinle birlikte beni spora motive eden bazen yön verebilen arkadaşlara ihtiyacım var belki daha iyi olabilirim. Daha önce 10 kilo verdim şimdi hem kilo vermek hem daha iyi bir vucuda sahip olmak istiyorum. Ne dersiniz olur mu?
Aynen cnm çok haklısın bakmakla yetinmemek lazım sporla da desteklemem lazım kırıcam zincirleriCanım hoşgeldin instagram da selin cigerci snaplarıne bakmaktan giremedim kaç saattir buaraya
Her zaman gaza gel ama gazla birlikte egzersizleri de gazla.
Afiyetlerce balım.Bugünün 2. Ogunu
Sabah kahvaltida 1 dilim kepek ekmeği,1 avuç fıstık,3 kaşık pulbiberli lor ve 3 zeytin yedim . Daha sonra yeşilçay ve 2 kuru kayısı ara yaptım
Şimdide 1 dilim kepek ekmeği, ıspanak, 2 tavuk bagetinden soğanlı et sote ve üstüne de zerdeçal sarımsak ve pulbiberli yoğurt .
Benim programın da çok fazla squat var zaten ben şuanlım stabil kalmaktan yanayım. Ama squat artı ip programı tam bir express programGünün sporu 30dk Leslie arkasına 19dk mari Winsor. Sonra 25 dk da fitness blender yaptım . Akşama da 20 squat ve 200 ip atlayacagim. Ben de squat ve ip atlama challenge var 1 aylık baslayabiliriz aslında