Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Can'ım kilo verirken ağırlık sporu yapmadın mı merak ettim bende 17 kg verdim ve daha vermem gereken kilolarım var
Aslında çok sıkı idmanlar yaptım lakin vücut ister istemez sarkıyor, ben de böyle bir sonuç beklemiyordum bir çok antrenör ile görüştüm bu kadar sarkmanın normal olduğu cevabını aldım. Tebrik ederim bu arada umarım tez zamanda istediğiniz sonuca da ulaşırsınız, 17 kilo çok başarılı..

Uygulamaya başlamalıyım, sinir sistemim alt-üst durumda daha fazla böyle sarkıklarla gezmek istemiyorum çok teşekkür ederim..

Teşekkür ederim Can'ım daha 30 kg daha vermeyi düşünüyorum siz böyle dediniz ya korktum bir mahsuru yoksa hangi sporları yaptınız ve ne kadar yaptınız

Teşekkür ederim Can'ım daha 30 kg daha vermeyi düşünüyorum siz böyle dediniz ya korktum bir mahsuru yoksa hangi sporları yaptınız ve ne kadar yaptınız
Kilo verme dönemimde günde 8 km koşu ve fitness yaptım (her gün ve bu yaklaşık 8/9 ay boyunca sürdü) kilo verdikten sonra koruma evresinde bir süre fitness a devam ettim ve amerikan futbolu oynaadım, yaklaşık 3 ay kadar pilates yaptım. Bir süre ara verdikten sonra şuan ağırlık ve squat çalışıyorum biraz düzelmeler başladı ama tavsiyem imkanınız varsa bunlarla değil yüzmeyle ilgilenin zira her şeyden önce salonlar da yapılan sporlar demir yığını açık havada koşmak, sık sık yüzmek psikolojik olarak da son derece rahatlatır..

Ben de spora düzenli olmayan şekilde devam ediyorum, 2,5 kg verebildim 2 ay gibi bir sürede ama henüz bir incelme olmadı sorunlu bölgelerimde.
Hevesimi kaybetsem de devam etmeye çalışıyorum

Yüzme benimde aklımda Can'ım teşekkürler cevap için

Yaklaşık 3 yıldır(kilo verdikten sonra) günde 1 lt ile 5 lt arasında light kola içiyorum(şuan itibari ile -dum.) Kilo vermeyi tamamladığımda sarkıklardan yana hiç şikayetim olmamıştı ve bu akşam üzeri beynimde şimşekler çarptı bu durum. Evet, ben o kadar kiloyu vermeme rağmen sarkmalardan şikayetçi değildim. Nede özellikle son iki yıldır şikayetçiyim peki? Sürekli bacaklarımda sarkma var, kilo da vermem lazım diye geçiniyordum. Şuan 51 kiloyum, kaburgalarımı sayabiliyorum.Ama sarkma ? Bir makale ve destekleyici tıbbi röportajlar okudum bu gün, bacaklarımda(özellikle iç bacakta) bulunan inişli çıkışlı biçimsizlikler, sarkma olarak nitelendirdiğim bikini bölgesi civarındaki yumuşaklıklar... ÖDEM. Aşırı kola ya bağlı ödem.Vücudun tüm bölümünde olmak zorunda olmayan ki bölgesel de olabilen bu olay ben 'Oh çok şükür kola içmeme rağmen midemde bağırsaklarımda bir sorun yok!' derken bana yapabileceği en büyük kötülüğü yapmış anlaşılan... Yumuşak ödem denen bu olay, vücutta sorunlu bölgeye parmakla bastırıldığında hemen anlaşılıyor, parmak izi olan yerler bembeyaz oluyor.Aynı zamanda inişli çıkışlı bacaklarım diye düşündüğüm nokta, ödeme bağlı şişlikler. Ben bacaklarımda gider belki diye o kadar zaman diyet yaparken kolayı kesmedim, vücudun üst tarafı zayıf kalırken alt tarafı sözüm ona hep -sarkıktı-.Düşünüyorum, kiloyu verdiğim ilk dönemlerde sarkıklar yoktu da şimdi mi oldu? Ya da bu kadar kola vücuda hiç mi zarar vermeyecekti? Sarkıkta değil, kilonun zarar vermemesi de değil sorun kola ve zararı.

An itibariyle tövbe edip bir daha kola içmeyecek olan ben, squata ve yüzmeye devam edeceğim, süreci hızlandıracağına inanıyorum sporun ve sağlığımı geri kazanmak istiyorum...

evet canım ödemden dolayı sarkma olabilir kendini koladan uzak tutmak istiyorsan benim tavsiyem limonlu su olur bir zaman sonra alıskanlık yapıyor bakmıssın 3 lt limonlu su iciyorsun ve buda otomatik ödem attırıyor :) dene derim...

Arkadaşlar, deneyimli olanlar bana yardımcı olabilir mi? Hayatım boyunca maksimum 46 kilo olan bir insandım. 1,64 boyum. Hamile kaldım. 70 küsurle doğuma girdim, kilomu net bilmiyorum çünkü hastanede yatıyordum. Doğumdan sonra (10-15 gün sonra) 52 kiloya kadar düştüm. Sorun şu. 2-3 ay önce sütüm kesildi, ben de kesilmesin diye ne bulduysam yedim. Şuan 62-63 kilo arası gidip geliyorum. Nolur bana yardımcı olun. Eski fit günlerime geri dönmek istiyorum. Ne yapabilirim?

Limonlu suya hemen başlıyorum o vakit ! Lakin tarifini alabilir miyim ne kadar suya ne kadar limon misal?
İlginiz, tavsiyeniz içinde çok teşekkür ederim :) :)

Canımm ölçülerimiz aynı gibi benim belim de 64 cm, alt bacak 36 cm, üst bacak 50 cm fakat kalçam hiç yok gibi 85 cm, benim bacaklarım da çok sarkık , abur cubur yedim bende zamanında sağlıksız beslendim sonucu böyle oldu işte, ben squat düşünüyorum bir de pilates, gerçekten çok iyi çalıştırıyor bacakları hatta vücudu yani bir ara yapmıştım , bir tanıdığım 40 bedendi bacakları epey kalındı pilatesle 34 bedene düştü 6 ayda ,fiziği öyle güzel ki şimdi bir de squat yapıyor kalkık kalçası var,benim kalçam hiç belli bile değil, o benim için çok iyi bir örnek ama ne bileyim işte ,haziranda da kısmetse düğünüm var 6 ayda bende öyle olabilir miyim diye düşünüyorum .Kilom da 50 , 50 kilosun neyi dert ediyorsun diyorlar ama hiç kiloma göre değil bacaklarım ...

Bende sarkıktır diye kafayı yiye yiye 51 e düştüm üst bacak 52.5 a alt bacak 34 e kalça 93 e düştü kolayı bıraktım ilk etkiyi bir göreyim yüzmeye gidiyorum zaten bir de uzman bir doktor gideceğim sanırım lenfödem yaptı bacaklarım varis çoraplı tedavi ediyorlarmış şu sorunum bir hallolsun pilates e bende başlayacağım 168 boya 51 hiçbir şey ama vücut şekilli olmayınca kafaya çok takıyoruz hepimiz sizi çok iyi anlıyorum...

Karın egzersizleri biraz acıtıyor yahu hamladık mı ne yaptık

Bacak popo egzersizimde buydu bugün bitti biraz önce çok beğendim bunun üstüne 25 dakika daha iç bacak popo çalışacağım

25 dakika olandda şun

KedidirKedii o bacak videosunu hiic bir zaman tamamlayamadim ben.

Bu arada Nasilsin tatlim? Grup yarismalari devam ediyor mu hala? Kizin nasil?

merhaba ....

kedi nasılsın... formda hatırladığım güzel insanlardan biri :)

çok azimli ve teşvik edicisin.. Maşallah diyorum....

Aman aman topiğimi boş bırakmışım sporu boşlayınca buraları da boşlamışım ama start verdim artık .
Bugün sporumu yaptım 18 dakika ama alışmak için ideal ..

Karın egzersizi videom

Popo videom favoriim

Bugünlük bu kadar yete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…