• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Iyi aksamlar daha once de size yazmisdim,benim kollarimda ve goyuslerimde sarkmalar var onun icin egzersizler onere bilirmisiniz? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim,onceden tesekkurler:KK200:
Merhaba kol ve göğüs için sıkı devamlılığı olan ve ağırlıkla çalışmalıdır eğer varım diyorsan 3 aylık bir serüvene çıkartabilirim seni .

KedidirKedii KedidirKedii beni de mi seruvene cikarsan acaba?Ben de 5 haftadir ketojenik diyet yapiyorum, haftada 3 gun agirlik, 3 gun de cardio calisiyorum. Kilodan ziyade yag kaybetmeye coook ihtiyacim var. Sanki senin de eski bi konun mu vardi nasil skinny fat'ten fit'e donustugune dair?

squatı kac zamandır duzenlı olarak mı yapıtınız sonuc sızı memnun ettımı bılgı verırmısınız

Benim için çok etkiliydi gören tüm kız arkadaşlarım hep kalçama iltifat eder. Yakın arkadaşlarımın bir çoğu arkadaşlarının RedHeadWitch ne yapıyor kalçası çok hoş diye sorduğunu söylediler kendi gözüm dışında başkaları da öyle düşünüyor yani. Ama sizin squattan beklentileriniz önemli nasıl bir beklenti içindesiniz? Yanıtımı ona göre vereyim.

Benim için çok etkiliydi gören tüm kız arkadaşlarım hep kalçama iltifat eder. Yakın arkadaşlarımın bir çoğu arkadaşlarının RedHeadWitch ne yapıyor kalçası çok hoş diye sorduğunu söylediler kendi gözüm dışında başkaları da öyle düşünüyor yani. Ama sizin squattan beklentileriniz önemli nasıl bir beklenti içindesiniz? Yanıtımı ona göre vereyim.
bıraz yassı gelıyo bana daha bombelı olsun ıstıyorum bırde squat programına uyarak mı yaptınız yoksa sayılar daha farklı oldu

Benim yuvarlak hatlı bir kalçam vardı ama squatla daha diri oldu kalçam. Ben büyütmeye yönelik yapmamıştım zaten. İlk programı takip edeyim dedim sonrasında günlük 100 squatı geçmedim. Uzun zamandır squat yapmıyorum bir yıl olmuştur ama hala etkisi devam ediyor.

Tabiki canim cok sevinirim,ben nasil Bir yol izleyeceyimi bilmiyorum,eyer yardimci olursan sana cok minnetdar olurum:KK36:
Merhaba kolların için müthişgüzel videolar var sana önerebileceğim şey şu ; Bu video haftada 5 gün yap ama yap lütfen etkisini gör ve iyiki acıları çekmişim şuan çok mutluyum de ! :) Hepinizin en güzel kadın olmanızı isterim..

KedidirKedii KedidirKedii beni de mi seruvene cikarsan acaba?Ben de 5 haftadir ketojenik diyet yapiyorum, haftada 3 gun agirlik, 3 gun de cardio calisiyorum. Kilodan ziyade yag kaybetmeye coook ihtiyacim var. Sanki senin de eski bi konun mu vardi nasil skinny fat'ten fit'e donustugune dair?

O konu benim değildi :eek: Programın şahane bence squats programını ekleye bilirsin :eğlence:
Eskiden beri takip ederim senin konunu. Squatı hayatıma sokan senin paylaştığın program oldu iyiki de olmuş
Squatssss bebeğimiz ya düzgün yapılırsa muthiş etkileri var bende yuvarlak hatlı biriyim squatsı bunda baya payı var :KK14:
bıraz yassı gelıyo bana daha bombelı olsun ıstıyorum bırde squat programına uyarak mı yaptınız yoksa sayılar daha farklı oldu
Squats programına başlamalısın :)
KedidirKedii KedidirKedii iyi aksamlar canim nerelerdesin ,iyisindir insallah ? :tokat:

İyiyim teşekkür ederimmm :KK15: Sen nasılsınn:dondurma:

ya bugün çok mutlu oldum akrabalarım bize geldi onlarda beni hep bosbol kiyafetlerle gorurlerdi ev icinde bugun tayt ve dar bir body gitmiştim kalcama hayran kaldılar tüm gece onu söylediler napıyorsun nasıl böyle oldu flan diye. Cidden squat gibisi yok.

Merhaba kolların için müthişgüzel videolar var sana önerebileceğim şey şu ; Bu video haftada 5 gün yap ama yap lütfen etkisini gör ve iyiki acıları çekmişim şuan çok mutluyum de ! :) Hepinizin en güzel kadın olmanızı isterim..

O konu benim değildi :eek: Programın şahane bence squats programını ekleye bilirsin :eğlence:

Squatssss bebeğimiz ya düzgün yapılırsa muthiş etkileri var bende yuvarlak hatlı biriyim squatsı bunda baya payı var :KK14:

Squats programına başlamalısın :)

İyiyim teşekkür ederimmm :KK15: Sen nasılsınn:dondurma:

Sana cok tesekkur ederim,:KK15: yarin sabahdan itibaren basliyorum,5 gun yapib 2 gun dinlenme vericem ,gunde 1 defa oyle anladim.Bide bu video goyusleride toparlarmi ? Tekrardan saol:KK68: KedidirKedii KedidirKedii

Bugünde temizlikten sonra biraz dinlendim sonra
Buzlarla bacak arkasına ve popoma soğuk kompres yaptım daha sonra sporumu yaptım .

Soğuk kompreesi sizede öneririm .. Aşırı etkili neden mi ? Vücudun kendi normal ısısı 34-36 derecededir . Ben bacaklarımın he birini kalça ve selülit bölgesine 10 dakika yuvarlaklar çizerek buzla ozalıyorum . Ve hissetmeyecek kadar soğutuyorum ee vücut kendi ısısına dönmek için kan dolaşımını hızlandıracak hem selülitleriniz yavaşça gidimine yardım edecek hem daha fazla yağ yakımı yapıcam karnıma yapamıyorum :KK45: Ama her yerinize her gün yapmanızı tavsiye ederim . Sonra spora ! :spor::spor::spor:

Back