• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Çok düzenli tempolu yürüyüş ve squat yapıyordum. Ama şehir dışından gelen misafirler tüm düzenimi bozdu ne yazık ki.

Bu Cumartesi itibariyle yine yeniden en baştan başlıyoruuuum.

Hem tempolu yürüyüş hem squat.

Bildirimlere de devam edeceğim.

Çok düzenli tempolu yürüyüş ve squat yapıyordum. Ama şehir dışından gelen misafirler tüm düzenimi bozdu ne yazık ki.

Bu Cumartesi itibariyle yine yeniden en baştan başlıyoruuuum.

Hem tempolu yürüyüş hem squat.

Bildirimlere de devam edeceğim.
Al benden de o kadar üst üste gelen doğum günleri rengl zamanları gripler öff ...

Selamlar yeniden. Havaların soğuması sebebi ile mi kimse de spor yapma isteği yok gibi sanki. Topik çok cansız kalmış.

Bu ay düzenim çok bozuldu. Bu akşam itibariyle yeniden başlıyorum. Yürüyüş, squat ve bel bölgesi için incltme egzersizlerine.

Sigarayı bırakalı 10 gün oluyor ve ben 3 kilo aldım 53 kiloyum şu an. Bel bölgem kalınlaştı, çok rahatsız oluyorum.

Selamlar yeniden. Havaların soğuması sebebi ile mi kimse de spor yapma isteği yok gibi sanki. Topik çok cansız kalmış.

Bu ay düzenim çok bozuldu. Bu akşam itibariyle yeniden başlıyorum. Yürüyüş, squat ve bel bölgesi için incltme egzersizlerine.

Sigarayı bırakalı 10 gün oluyor ve ben 3 kilo aldım 53 kiloyum şu an. Bel bölgem kalınlaştı, çok rahatsız oluyorum.
Bir kere tekrar başlarsan inan devamı gelir yapmadıkça rahatsız hissedersin başla ve birdaha bırakma :)

Evet millet evde yapıyordur umarım yazmasalarda ..

Merhabalar, webte araştırırken forumu görünce hemen üye olmak istedim gerçekten çok ilgilisiniz şimdiden teşekkürler...

Sorunum bacaklarımdaki sarkmalar.38 kilo verdim ve haliyle çok sarkma var, ne denediysem istediğim sonucu alamadım, bacaklarım resmen yürürken sallanıyor sarkıktan ve ben diri olmasını istiyorum.Mide ve karında bir sorunum yok ince bacaklarım olmasını istiyorum haliyle sarkıklar olunca bacak ince görünmüyor.Bir dönem light kola çok tükettim onunda bölgesel yağlanma etkisi var tabi ama bırakmak üzereyim artık minimuma indirdiğim anda karın gitmeye başladı bel inceldi çok şükür...Fakat sarkıklarımı ki bunların bacaklarımı iri göstermesini o kadar çok kafama takıyorum ki çok gergin ve stresliyim.Kalçada, üst bacakta(ki özellikle iç kısımda) incelme ve popoya dirilik kazandıracak hareketler yapmak istiyorum ..
Haftaya yüzmeye başlıyorum haftada 2 saat ve kolayı tamamen bırakıyorum bana da bacakları ki özellikle iç bacakları inceltecek şekilde önerilerde bulunur musunuz ?

Vücut ölçüleri:

Boy: 167
Kilo: 54
Göğüs:85
Bel: 64
Kalça: 96
Üst bacak(en kalın yer, sarkmanın yoğun olduğu): 54
Alt bacak: 35

İşim zor.

Çok yoğun geçen bu ay o kadar düzensiz spor yaptım ki. Sigarayı bıraktım 17. gün ve bugün itibariyle 4 kilo almış durumdayım. Masa başı bir işim var. Ve çok güzel yemekler yapan bir çalışanımız.

50 kilo benim için ideal. Aldığım kilolar göbek ve yan bölgede toplandı resmen. Çok sinir bozucu. Vücudum buna alışkın değil ve şu an kendimi ağırlaşmış hissediyorum.

O yüzden kar kış demiyorum tempolu 8 -10 km yürüyüşe hafta da 4 gün devam ediyorum. Bunun yanında squat ve bel bölgesi egzersizlerine de hiç ara vermeden, üşenmeden devam edicem.

Umarım bel bölgesinden kurtulurum. İlk sayfadaki egzersizleri yapıp sabırla bekleyeceğim artık. :KK51:

Bel bölgesi egzersizlerine dün başladım. Buradaki videolardan yararlandım ve cayır cayır yaktı bel bölgemi.

5 cm incelmem 4 kilo vermem aynı zamanda sıkılaşmam lazım.

Squata başladım ayrıca basen, bacak, karın egzersizleri yapıyorum ve bir jel kullanmaya başladım sıkılaşma için.
Ortalama 5 günde bacaklarımda 1 cm incelme oldu, 53 cm e düştü. Hedef 48 cm.
Diyet konusunda da düşünüyorum, kolayla tüm ilişkim kesilmek üzere birazda yağ atarsam vücuttan iyi olacak sanki..

Squata başladım ayrıca basen, bacak, karın egzersizleri yapıyorum ve bir jel kullanmaya başladım sıkılaşma için.
Ortalama 5 günde bacaklarımda 1 cm incelme oldu, 53 cm e düştü. Hedef 48 cm.
Diyet konusunda da düşünüyorum, kolayla tüm ilişkim kesilmek üzere birazda yağ atarsam vücuttan iyi olacak sanki..
Merhaba çok uzun zaman oldu ama , bende bir zero aşığıydım 3 haftadır kola ve ekmek 1 kere bile yiyip içmedim istersen hiç zor değil :KK52:

Merhaba çok uzun zaman oldu ama , bende bir zero aşığıydım 3 haftadır kola ve ekmek 1 kere bile yiyip içmedim istersen hiç zor değil :KK52:
Nasıl yaptınız bunu, yardımcı olur musunuz? Yani irade evet ama bende bir türlü işe yaramıyor, o kadar şeye karşı iradeli olmama rağmen light cola diyince akan sular duruyor..

Merhabalar, webte araştırırken forumu görünce hemen üye olmak istedim gerçekten çok ilgilisiniz şimdiden teşekkürler...

Sorunum bacaklarımdaki sarkmalar.38 kilo verdim ve haliyle çok sarkma var, ne denediysem istediğim sonucu alamadım, bacaklarım resmen yürürken sallanıyor sarkıktan ve ben diri olmasını istiyorum.Mide ve karında bir sorunum yok ince bacaklarım olmasını istiyorum haliyle sarkıklar olunca bacak ince görünmüyor.Bir dönem light kola çok tükettim onunda bölgesel yağlanma etkisi var tabi ama bırakmak üzereyim artık minimuma indirdiğim anda karın gitmeye başladı bel inceldi çok şükür...Fakat sarkıklarımı ki bunların bacaklarımı iri göstermesini o kadar çok kafama takıyorum ki çok gergin ve stresliyim.Kalçada, üst bacakta(ki özellikle iç kısımda) incelme ve popoya dirilik kazandıracak hareketler yapmak istiyorum ..
Haftaya yüzmeye başlıyorum haftada 2 saat ve kolayı tamamen bırakıyorum bana da bacakları ki özellikle iç bacakları inceltecek şekilde önerilerde bulunur musunuz ?

Vücut ölçüleri:

Boy: 167
Kilo: 54
Göğüs:85
Bel: 64
Kalça: 96
Üst bacak(en kalın yer, sarkmanın yoğun olduğu): 54
Alt bacak: 35
Can'ım kilo verirken ağırlık sporu yapmadın mı merak ettim bende 17 kg verdim ve daha vermem gereken kilolarım var

Nasıl yaptınız bunu, yardımcı olur musunuz? Yani irade evet ama bende bir türlü işe yaramıyor, o kadar şeye karşı iradeli olmama rağmen light cola diyince akan sular duruyor..
Eve sokmuyorum ne kola ne ekmek. Canım çekse de çeksin sağlığımdan ve istediğim vücuttan kıymetli mi ?
Bence değil ::KK16: Almayacaksın asla sürekli aklında hedefin ve istediğin vücut , sağlığın ve kişisel olarak ayna karşısında utandığın anlar olsun aklında. Böyle böyle psikolojik olarak çökerttim ben :oops:Ama ekmek hariç tatlı kola sadece pazar günleri içiyorum :eek:

Back