• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

slm ben de katılmak istiyorum. benim sorunum iki çocuktan sonra kalan göbeğim. boyum 1.55 kilom 60
göbeğim var ve belim kalın nerdeyse kıvrım yok. bacaklarda da selülit var. hangi gruba katılabilirim.

KedidirKedii KedidirKedii o resimdeki senmisin canısi :-) bende öyle olmak istiyorum :KK70:
Tek küçük attığım evet canım benim de pek iyi değilim ya daha :oops:
Günlük 8-10 km tempolu yürüyüşe devam ederken, bugün squat'ta ilk günüm.
Çok mutlu, çok enerjik ve iradeli hissediyorum kendimi.
Süpersin bebek ya :KK200: Squat doğru yapıyorsun değillmi :KK50:
slm ben de katılmak istiyorum. benim sorunum iki çocuktan sonra kalan göbeğim. boyum 1.55 kilom 60
göbeğim var ve belim kalın nerdeyse kıvrım yok. bacaklarda da selülit var. hangi gruba katılabilirim.

Canım hoş geldin :KK76: Elbette gider kilo önemli olan sağlık :KK76: Bence sen önce cardio ve selülit grubuna allaım

Merhabalar,

Yürüyüşte haftayı devirdik, squat'ta bugün 4. gün. Sol bacağımın diz altı kısmında ağrı hissediyorum yaparken normal mi bilemiyorum?

65 biraz zorladı. Nefes kontrolüne dikkat ediyorum. Umuyorum vücudum daha çabuk alışır.

Merhabalar,

Yürüyüşte haftayı devirdik, squat'ta bugün 4. gün. Sol bacağımın diz altı kısmında ağrı hissediyorum yaparken normal mi bilemiyorum?

65 biraz zorladı. Nefes kontrolüne dikkat ediyorum. Umuyorum vücudum daha çabuk alışır.
Merhabalar hamlıktan oluyor çıt çıt seste gelir hatta :KK49:

Günaydııııınnn 10 km yürüldü 2 km koşuldu totalde 12 km

İşlerimi yapıp tae bo yapacağım video şu:

veya şu olabilir:

focus t25 videolarını yapıyorum bende kedi bir kaç gündür ağrılarım vardı bu gün ek olarak paylaştığın 2. video yu yaptım ağrılarım azaldı .TEŞEKKÜRLER paylaşımın için KedidirKedii:KK200:

focus t25 videolarını yapıyorum bende kedi bir kaç gündür ağrılarım vardı bu gün ek olarak paylaştığın 2. video yu yaptım ağrılarım azaldı .TEŞEKKÜRLER paylaşımın için KedidirKedii:KK200:
Evet ağrılar oluyor oda bir yapıp bir bırakmaktan vücut tam alışamıyor . Rica ederim yararlı olduysa ne mutlu bana ! :))))))))9

kedicim bayadır uğrayamadım belim için dr dr geziyorum bi halt ta bulamıyor travmaya bağlı değişiklik çıkmış sırtım belim hep ağrıyo spor yapsam da yapmasamda bende yapmaya karar verdim salmak yok sımsıkı vücut olana kadar çalışcam.

diyet yap

merhaba dıyet yapıyorum 15 kılo kadar bbı fazlalıgım var ne onerırsın kedı spor ıcın?
Canım merhaba yani elbette bir diyetle sıkı bol yürüyüş + koşu evde de pilates :KK76:
kedicim bayadır uğrayamadım belim için dr dr geziyorum bi halt ta bulamıyor travmaya bağlı değişiklik çıkmış sırtım belim hep ağrıyo spor yapsam da yapmasamda bende yapmaya karar verdim salmak yok sımsıkı vücut olana kadar çalışcam.

Kuzum aman dikkat et emi :KK200: Sağlık çok önemli ..

Back