Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Bugünde tamamladım 28 dakika 20 dakika bacak popo 8 dakika karın akşam 20 dakika daha çalışacağım , birazdan da koşuya çıkacağım hava çook güzel

Bugün ki egzersizlerim bunlardı

Merhaba kızlar yardıma ihtiyacım var.
36 yaşımdayım .1.55 boyunda va 44 kiloyum.25 yaşından beridir (düzenli olmasa da) evde pilates çeşitli videolar vs. Sporla iç içeyim.ama son iki yıldır haftada en az 3 gün olmak üzere ebru şallı cd leri ile pilates yaptım.bazende yürüyüş vs.ancak üst bacak iç bacak ve selülite çare bulamadım.4 aydır 4 gün squat programı 3 gün yürüyüş yapıyorum düzenli beslenemesemde şekerli unlu vs gıdalardan uzağım.nerde yanlış yapıyorum bu bacaklar beden taş gibi olmuyor.hala sallanıyor kızlar yardım...

Merhaba , bacaklarınız sıkı olması için dağa tırmanma harketi yapmalısınız. Bol bol merdiven kullanmalısınız. Evde spor yapmakla bacak gelişimi biraz zordur. Benim bacak kaslarım gelişmiştir ama şöyle anlatıyım bunun için arazide çalıştım. Dağa tırmandım. İp atladım. Koştum. Basketbol oynadım.
Kısaca 17 yaşından beri yaz aylarında hep sporla haşır neşirdim.
Kas geliştirmek gerçekten kolay değildir. Protein almanız lazım. Kas gelişmesi için protein şart. Siz kaslarınızı beslemezseniz onlar gelişmez.
hem çok normal hatta baya incesiniz :) Tartıda hafif gelme nedeniz kas gruplarınızı çalıştırsanız da onları yetrince beslemediniz için. Süt, yumurta, peynir, et ürünleri, bakliyat hepsini ölçülü yemelisiniz. Bir çiçek ve ya bir ağaç gibi düşünün hepsi büyür suyla ve güneşle ama ekstra beslerseniz daha güçlü olur.

Merhaba KedidirKedii oncelikle size tesekkur ederim ,bu guzel videolar ve motivasyon icin.Ben size bisey sormak istiyorum.Benim kollarimda ve goyuslerimde sarkmalar var cocuklukdan beri hep kiloluyum 13 14 yasindan oldu sarkmalar Simdi 21 yasim var suan 66 kiloyum diyet yapiyorum 70 den indim Size sorum 1 sayfadaki kol egzersizlerinin 3 de 1 gunde yapsam olurmu ?ve bide goyus icin egzersiz biliyosaniz lutfen soyleyin.Onceden cok tesekkurler.

Sen her gun foto yukledikce ben yapiyordum. Senden sonra cok degistim kimse toplayamadi beni.. :))
Yaa çok tatlısın beni de burası motive ediyordu .. Burayı bıraktıktan sonra bende baya sldım açıkcası iç güç ilgilenemedim .. Buraya dönelim artık ki toparlanalım

Ya benim sorunum bacaklar ve alt bacak basen simitler bana nasil bir yol izlemememi onerirsiniz
Selam , ilk sayfada açıklamalı bi kaç video var ama alt bacak ve basen için sabırlı olmanızı öneririm .. Ve dengeli ara öğünü bol diyetle desteklemenizi öneririm . Durduğunuz yerde bile alt bacak basen için yapılabilecek egzersizler var
mesela bu hep kalça hemde alt bacak egzersizi aynı resimdeki gibi sandelye veya yatağın bir ucuna popon değdiğinde geri dikel tek bacakla sağ sol 10 kere ile başla 3 st yap her gün yaparsan 2 hafta sonra nbacak başı 20 çıkar . farkı görmeye başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…