- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.461
Merhaba kızlar yardıma ihtiyacım var.
36 yaşımdayım .1.55 boyunda va 44 kiloyum.25 yaşından beridir (düzenli olmasa da) evde pilates çeşitli videolar vs. Sporla iç içeyim.ama son iki yıldır haftada en az 3 gün olmak üzere ebru şallı cd leri ile pilates yaptım.bazende yürüyüş vs.ancak üst bacak iç bacak ve selülite çare bulamadım.4 aydır 4 gün squat programı 3 gün yürüyüş yapıyorum düzenli beslenemesemde şekerli unlu vs gıdalardan uzağım.nerde yanlış yapıyorum bu bacaklar beden taş gibi olmuyor.hala sallanıyor kızlar yardım...
Olabilir tabi hiç aklıma gelmemişti.bir de bebek için tedavi de görüyorum uzun zamandır o yüzden arada aksamalar oluyo belki ilaçlar ödem yapıyo bilmiyorum.Agirlik calismadigin için olabilir
Merhaba kızlar yardıma ihtiyacım var.
36 yaşımdayım .1.55 boyunda va 44 kiloyum.25 yaşından beridir (düzenli olmasa da) evde pilates çeşitli videolar vs. Sporla iç içeyim.ama son iki yıldır haftada en az 3 gün olmak üzere ebru şallı cd leri ile pilates yaptım.bazende yürüyüş vs.ancak üst bacak iç bacak ve selülite çare bulamadım.4 aydır 4 gün squat programı 3 gün yürüyüş yapıyorum düzenli beslenemesemde şekerli unlu vs gıdalardan uzağım.nerde yanlış yapıyorum bu bacaklar beden taş gibi olmuyor.hala sallanıyor kızlar yardım...
Ben eski motive dolu gunlerimizi ozledimBaya zamandır unuttum burayı .. sorusu olan muhabbeti olan varsa yeniden buralardayım
Me too me tooBe
Ben eski motive dolu gunlerimizi ozledim
Sen her gun foto yukledikce ben yapiyordum. Senden sonra cok degistimMe too me too
Dönüyorum artık motive olalım yeniden beraber gaza gelip spora asılalım
Yaa çok tatlısın beni de burası motive ediyordu .. Burayı bıraktıktan sonra bende baya sldım açıkcası iç güç ilgilenemedim .. Buraya dönelim artık ki toparlanalımSen her gun foto yukledikce ben yapiyordum. Senden sonra cok degistimkimse toplayamadi beni.. :))
Eee sonucc?Yaa çok tatlısın beni de burası motive ediyordu .. Burayı bıraktıktan sonra bende baya sldım açıkcası iç güç ilgilenemedim .. Buraya dönelim artık ki toparlanalım
hahahah çok sıcak akşama sizi motivasyona boğucam konuşalım bir program yapalımEee sonucc?
Selam , ilk sayfada açıklamalı bi kaç video var ama alt bacak ve basen için sabırlı olmanızı öneririm .. Ve dengeli ara öğünü bol diyetle desteklemenizi öneririm . Durduğunuz yerde bile alt bacak basen için yapılabilecek egzersizler varYa benim sorunum bacaklar ve alt bacak basen simitler bana nasil bir yol izlemememi onerirsiniz
Izledim evet etkiliye benziyor ama indirmek istiyorum güvenli onereceginiz indirme programı nedirBunu yaptım bugün duşa girceğimmuhteşem karın ve kalça çalıştırıyor muhteşem terledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?