Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

bende beğendim seninde de paylaşayım dedim

Günaydın hem fit hem sağlıklı güzel kadınlar.

KedidirKedii bir şey danışacağım. Squat grubundayım. Aslında bugün başlayacaktım. Ama vücudum alışkın olmadığından önce bir hafta kendimi hazırlamayı düşünüyorum. Tempolu yürüyüşlerle. Dün 1 saat kadar tempolu yürüdük hatta koştuk zaman zaman. Bir hafta bunu devam ettirip sonrasında squat'a başlamayı düşünüyorum. Doğru mu sizce?

Ben de tam olarak ne yapacağımı bilmediğim için sadece şunları yapıyorum :)
50 mekik
Yeterli mi acaba?

[QUOTdii, post: 43232963, member: 637987"]Merhaba yani evet var ama ben bu konuya girmek istemiyorum Allah korusun bişi olur . En iyisi doktorun dedikleri [/QUOTE]
Merhaba canım basen kalca 105 cm bacaklarim kalin ve ic bacaklarim baya gevsek.
Acaba su paylastigin 30 day challenge leg ic bacak egzersizleri ise yariyor mu denemek istiyorum.
Bi de kalin basen büyük popoyla squat yapilir mi kalinlastirir mi acaba merak icindeyim

kızlar ben bir süredir evde dans ediyorum günde 1 saat...
Bölgesel hareket yapmadım önce kardiyo yapıp fazla kilolarindan kurtul daha sonra bölgesel çalış diyorlar siz ne dersiniz doğru mu bu...
birde eğer yap diyorsanız nereden baslamaliyim. ..
vücudum alışkın değil. ..

3. Günle tam gaz devam. Göbeğim dümdüz oldu valla şimdiden Kedicim üzerinde çok sorumluluk var biliyorum ama senden ek bir video veya hareket rica edeceğim. Göğüs için tamamen göğüs odaklı olursa çok sevinirim. Şu yaşımda verdiğim kilolar yüzünden sarkan göğüslerim var tabi ben sporla bayağı toparladım, eskisi gibi rahatsız etmiyor ama biraz daha üzerine gidebilirim diye düşünüyorum. Bana göğüs toparlamak ve dikleştirmek için öneride bulunursan çok sevinirim. Yılmadan yapacağım!

İki gündür 8 km tempolu yürüyüş yapıyorum. Pazartesi squat ve iç bacak hareketlerine başlıyorum.

Merhaba kedi bişey sormak istiyorum ben ,yeni doğum yaptım sayılır 50 günlük Bi bebeğim var. Emziriyorum ve göğüslerim de dolaylısıyla çok büyüdü spor yaparken zıplama esnasında veya hafif tempolu hareketlerde çok ağrı oluyor toparlayıcı ve sıkılaştırıcı sporcu sütyeni kullanmak istiyorum...ne önerirsin bunun için ama baya Bi toplaması lazım

Aslında gerek yok ama tedbir amaçlı yürüyüş sonrası yapabilirsin egzersizleri 1 hafta sadece yürüyüş gereksiz yürüyüş sonrası yapabilirsin egzersizleri.
Ben de tam olarak ne yapacağımı bilmediğim için sadece şunları yapıyorum :)
50 mekik
Yeterli mi acaba?
Canım sen hangi gruptaysan onları yapacaksın ama bunlarda güzel :=))
Selamlarrr, egzersizlere tam gaz devam.
Dün bir elbise giydim, basenlerimi görünce daha da hırslandım
Hırs iyidir Devam
[QUOTdii, post: 43232963, member: 637987"]Merhaba yani evet var ama ben bu konuya girmek istemiyorum Allah korusun bişi olur . En iyisi doktorun dedikleri

Merhaba canım basen kalca 105 cm bacaklarim kalin ve ic bacaklarim baya gevsek.
Acaba su paylastigin 30 day challenge leg ic bacak egzersizleri ise yariyor mu denemek istiyorum.
Bi de kalin basen büyük popoyla squat yapilir mi kalinlastirir mi acaba merak icindeyim[/QUOTE]
Sporun en vasatı bile işe yarar vcanım sporla yapılamayacak şey yok adam 300 kgden 100 kg düşünüyor 6-7 ay düzenli tertipli ve hırsla yaparsan 6-7 ayda inanılmaz değişim yaşarsıın içinde sağlığın daha iyi ilerler ve dışardan vücudun sütun gibi olur
Kesinlikle doğru 1 ay kadar sıkı bir cardio programıyla 3-5kg verip sonra başlamak çok doğru yoksa kalınlaşırsın
Tatlım est isteyerek buradayım Hemen önereyim paylaşacpaım birazdan
İki gündür 8 km tempolu yürüyüş yapıyorum. Pazartesi squat ve iç bacak hareketlerine başlıyorum.
Vuhuuuuuuu süpersin bende her gün 7-8 km yürüyüş gelip 1 saat egzersiz yapıyorum

Merhaba yani eğer imkanın varsa 100-150 tl arası nike de çok iyi toparlayıcılar var spor içinde günlük içinde. Ama 15-50 arası olursun derken Nbb nin sporcu sütyenleri var bende ben bile kullanıyorum sallanması tamamen duruyor ben memnunum . bak benim ki bizzat üstümde bu

Yürürken göbek ve kalçamı sıka sıka yürüyorum. Çok zayıflamakta istemiyorum kilom ideal çünkü. Ama sıkılaşmam şart.
O zaman bu akşam yürüyüş sonrası egzersizlere başlıyorum : )

Sporun en vasatı bile işe yarar vcanım sporla yapılamayacak şey yok adam 300 kgden 100 kg düşünüyor 6-7 ay düzenli tertipli ve hırsla yaparsan 6-7 ayda inanılmaz değişim yaşarsıın içinde sağlığın daha iyi ilerler ve dışardan vücudun sütun gibi olur

Kesinlikle doğru 1 ay kadar sıkı bir cardio programıyla 3-5kg verip sonra başlamak çok doğru yoksa kalınlaşırsın

Tatlım est isteyerek buradayım Hemen önereyim paylaşacpaım birazdan

Vuhuuuuuuu süpersin bende her gün 7-8 km yürüyüş gelip 1 saat egzersiz yapıyorum

Merhaba yani eğer imkanın varsa 100-150 tl arası nike de çok iyi toparlayıcılar var spor içinde günlük içinde. Ama 15-50 arası olursun derken Nbb nin sporcu sütyenleri var bende ben bile kullanıyorum sallanması tamamen duruyor ben memnunum . bak benim ki bizzat üstümde bu
Eki Görüntüle 1671117 [/QUOTE]
Ama benimkiler emzirdiğim için baya büyüdüler 95 falan takıyorum o derece...nbb yeterli olur mu balen var mı bu sütyende acaba

Eki Görüntüle 1671117 [/QUOTE]
Ama benimkiler emzirdiğim için baya büyüdüler 95 falan takıyorum o derece...nbb yeterli olur mu balen var mı bu sütyende acaba[/QUOTE]
canım 95 bedene kadar var . nbb penti ff bunlarda yüzde yüz vardır ve uygundur 15-35 tl arası

Bende aslında aynı şeyi kendim için düşünüyorum ama bu ciddi efor ve yemek takviyesi gerektirir . yemene dikkat et protein karbonhidrat sebzeni bol tüket .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…