Kızlar hadi gelin hem spor yapıyoruz hemde selülit bölgemizin kan dolaşımı hızlansın diye kür yapalım .
Selülit kürü sporla desteklenince %100 sonuç verir. Ben dışarıdan sürülen bütün kremlere boş beleş para kaybı olarak görüyorum ama bu ebru şallıdan onaylı ciddi sonuç veren ama ACI da veren bir kür .
Haftada 2-3 kere yapılabilir. Ben pazartesi başlayacağım Selülit kürü tarifi :
4-5 adet acı kırmızı köy biberi
1-2 yemek kaşığı deniz suyu
Eldiven
ÖNEMLİ UYARI ! Kürde kullanılan biber ciddi acı biberdir asla ama asla eldivensiz ele alınmamalıdır. Biber haşlanırken biberin su buharıyla temasta bulunmayın ağzınıza tülbent vari bir bez örtün ağzınıza burnunuza. Yapılışı:
Deniz tuzunu önce nereden buluruz diye sorularınızı duyar gibiyim ben sahilden 1 pek şişeye biraz dolduracağım ama siz aktarlardan satılanlar var oralardan temin edebilirsiniz.
Biberleri bir tavaya atın içine 2 kaşık deniz suyunu atın
Ağzınıza burnunuza tülbenti bağlayın ocağın altını yakın. Çatallar ezilecek kıvama gelene kadar kaynasın. Sakın çok fazla üstüne yüklenip buhara maruz kalmayın .
Elinize eldiven takın. Biberler yumuşayınca suyu süzmeden biberleri çatalla ezin . Altınızda sadece çamaşırınız kalsın kasık bölgenize çok yaklaştırmayın dikkat edin !
Elinizde eldivenlerinizle kürü elinize alın popo arkası ve bacak içi bölgesine DAİRESEL masaj hareketleriyle iyice ovarak yedirin . Her iki bacağa da aynı şeyi uygulayın streçe sarıp oturun . ''15 dakika streçe sarılı kalacak evet biliyorum ciddi şekilde yanıyorsunuz ama bu normal bir yanma bu yanma sayesinde milyarlar verdiğiniz kremin bile etki etmeyeceği yerler kan dolaşımını hızlandıracak selülit bozukluğuna neden olan ödem ve yağ dokusunu düzeltecek. 15 dakika sonra ılık su ile asla şampuan duş kremi gibi bir şey kullanmayın . sadece ılık su ile bolca yıkayın ben sona doğru soğuk su tutuyorum şok etkisi de oluyor Haftada 2-3 kere uygulayacağız 1 ay boyunca sporla desteklenince etkisini birlikte göreceğiniz. Var mısınız benimle bu küre ?