• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Günaydııııııınnnnnnnnnnnnn kızlar iyi hissediyorum bugün :KK200: Bugün elektirikçi gelecek tesisat değişecek o gidince egzersizlerimi yapmaya başlayacağım bende bildirim yapacağım :KK49:Hadi alın bir sade kahve , sonrasında bool proteinli bir kahvaltı :KK200:

Günaydın canım
KedidirKedii;

ben bu hafta 2 ci haftam senin sayafnadaki videolardan yapmaya başlamıştım zaten

1. bazen bunu
2. bazende bu videoları yapsam değişimli olarak yapsam olurmu hergün aynı videoları yaparken sıkılıyorum
3 ha birde bu var

günlük suguat hareketleri yapsam olur mu

Canım yapabilirsin tabi seçenek verirsen gruplarda amaç bu sıkılmamak kendine uygun olanları seç senide gruplara yazalım kim nerede bilelim :KK54:

Bu arada internetten alıntı olan kalori çetvelli sporculara kilo vermeye uygun olanlara yemek tarfileri paylaşacağım bir grup daha açıp yakında ..

kansere_acili_cozum_1.jpg

Kızlar hadi gelin hem spor yapıyoruz hemde selülit bölgemizin kan dolaşımı hızlansın diye kür yapalım .

Selülit kürü sporla desteklenince %100 sonuç verir. Ben dışarıdan sürülen bütün kremlere boş beleş para kaybı olarak görüyorum ama bu ebru şallıdan onaylı ciddi sonuç veren ama ACI da veren bir kür .:KK48::KK64:
Haftada 2-3 kere yapılabilir. Ben pazartesi başlayacağım :KK49::KK200:
Selülit kürü tarifi :

:nazar: 4-5 adet acı kırmızı köy biberi
:nazar: 1-2 yemek kaşığı deniz suyu
:nazar:Eldiven

ÖNEMLİ UYARI ! Kürde kullanılan biber ciddi acı biberdir asla ama asla eldivensiz ele alınmamalıdır. Biber haşlanırken biberin su buharıyla temasta bulunmayın ağzınıza tülbent vari bir bez örtün ağzınıza burnunuza.

Yapılışı:
Deniz tuzunu önce nereden buluruz diye sorularınızı duyar gibiyim ben sahilden 1 pek şişeye biraz dolduracağım ama siz aktarlardan satılanlar var oralardan temin edebilirsiniz.

Biberleri bir tavaya atın içine 2 kaşık deniz suyunu atın Ağzınıza burnunuza tülbenti bağlayın ocağın altını yakın. Çatallar ezilecek kıvama gelene kadar kaynasın. Sakın çok fazla üstüne yüklenip buhara maruz kalmayın . Elinize eldiven takın.
Biberler yumuşayınca suyu süzmeden biberleri çatalla ezin . Altınızda sadece çamaşırınız kalsın kasık bölgenize çok yaklaştırmayın dikkat edin !

Elinizde eldivenlerinizle kürü elinize alın popo arkası ve bacak içi bölgesine DAİRESEL masaj hareketleriyle iyice ovarak yedirin . Her iki bacağa da aynı şeyi uygulayın streçe sarıp oturun . ''15 dakika streçe sarılı kalacak evet biliyorum ciddi şekilde yanıyorsunuz ama bu normal bir yanma bu yanma sayesinde milyarlar verdiğiniz kremin bile etki etmeyeceği yerler kan dolaşımını hızlandıracak selülit bozukluğuna neden olan ödem ve yağ dokusunu düzeltecek. 15 dakika sonra ılık su ile asla şampuan duş kremi gibi bir şey kullanmayın . sadece ılık su ile bolca yıkayın ben sona doğru soğuk su tutuyorum şok etkisi de oluyor :KK49:

Haftada 2-3 kere uygulayacağız 1 ay boyunca sporla desteklenince etkisini birlikte göreceğiniz. Var mısınız benimle bu küre ? :KK200::KK54::KK16:
keeddii önceliklee uzun bir mesajı alıntıadığım için kusura bakma. Bende zayıflamak istiyorum ama sorunum su sekilde : ben diyetle kilo verdikçe ilk önce yüzüm çöküyor küçülüyor küçük olan yüzüm daha beter kötü oluyor ilk sorum şu olacak : Yüzümün çökmesini engelleyerek nasıl kilo verebilirim diyet yada spor önerebilirmisin sana zahmet. ölçülerim: 1.61 boy. kilom 64 kalca 105. bacak 63. bel 77. alt göbek 92. gögüs 90. canım şimdi ben gögsüm küçülsün istemiyorum. ve kalçamda yani popo bölgeside küçülsün istemiyorum ama sıkılaşsın yuvarlak olsun. nee çook sey istiyorum yaa :(((. gerisi sana kalmış sen daha iyi anlarsın cnm. uzun yıllar yanlış diyetlerle kaslarımı mahvettim. akşam ve sabah yürüyüş yapabilirim özellikle akşamları ve ip atlayabilirim bana yardımcıı olabilir misin

Canım yapabilirsin tabi seçenek verirsen gruplarda amaç bu sıkılmamak kendine uygun olanları seç senide gruplara yazalım kim nerede bilelim :KK54:

beni zaten bu grubu yazmışsınnn

Bölgesel zayıflama\sıkılaşma grubu problem yok yani

her yerim incelsin

gerçi 2 haftadır belli etmeye başladı bileee

Günaydınn, ben egzersizlerimi geceye doğru yapabiliyorum..Dün yaptım ama moralim bozuldu, hareketleri yaparken bacaklarımı kastıkça selülitlerimi gördüm :'(

canım ya ben selülit hareketlerinide yapmaya başlamıştım sakatlandım galiba sırt bel ağrısından duramıyorum zatem ezelden beri vardı bi de regli oldum hepsi birden üstüme üstüme geldi dr a gittim röntgen çekildim mr çekilcem ilaçlı bu ara yapmıyım dimi ztn popomun üstüne bile oturamıyorum cok fenayım

kansere_acili_cozum_1.jpg

Kızlar hadi gelin hem spor yapıyoruz hemde selülit bölgemizin kan dolaşımı hızlansın diye kür yapalım .

Selülit kürü sporla desteklenince %100 sonuç verir. Ben dışarıdan sürülen bütün kremlere boş beleş para kaybı olarak görüyorum ama bu ebru şallıdan onaylı ciddi sonuç veren ama ACI da veren bir kür .:KK48::KK64:
Haftada 2-3 kere yapılabilir. Ben pazartesi başlayacağım :KK49::KK200:
Selülit kürü tarifi :

:nazar: 4-5 adet acı kırmızı köy biberi
:nazar: 1-2 yemek kaşığı deniz suyu
:nazar:Eldiven

ÖNEMLİ UYARI ! Kürde kullanılan biber ciddi acı biberdir asla ama asla eldivensiz ele alınmamalıdır. Biber haşlanırken biberin su buharıyla temasta bulunmayın ağzınıza tülbent vari bir bez örtün ağzınıza burnunuza.

Yapılışı:
Deniz tuzunu önce nereden buluruz diye sorularınızı duyar gibiyim ben sahilden 1 pek şişeye biraz dolduracağım ama siz aktarlardan satılanlar var oralardan temin edebilirsiniz.

Biberleri bir tavaya atın içine 2 kaşık deniz suyunu atın Ağzınıza burnunuza tülbenti bağlayın ocağın altını yakın. Çatallar ezilecek kıvama gelene kadar kaynasın. Sakın çok fazla üstüne yüklenip buhara maruz kalmayın . Elinize eldiven takın.
Biberler yumuşayınca suyu süzmeden biberleri çatalla ezin . Altınızda sadece çamaşırınız kalsın kasık bölgenize çok yaklaştırmayın dikkat edin !

Elinizde eldivenlerinizle kürü elinize alın popo arkası ve bacak içi bölgesine DAİRESEL masaj hareketleriyle iyice ovarak yedirin . Her iki bacağa da aynı şeyi uygulayın streçe sarıp oturun . ''15 dakika streçe sarılı kalacak evet biliyorum ciddi şekilde yanıyorsunuz ama bu normal bir yanma bu yanma sayesinde milyarlar verdiğiniz kremin bile etki etmeyeceği yerler kan dolaşımını hızlandıracak selülit bozukluğuna neden olan ödem ve yağ dokusunu düzeltecek. 15 dakika sonra ılık su ile asla şampuan duş kremi gibi bir şey kullanmayın . sadece ılık su ile bolca yıkayın ben sona doğru soğuk su tutuyorum şok etkisi de oluyor :KK49:

Haftada 2-3 kere uygulayacağız 1 ay boyunca sporla desteklenince etkisini birlikte göreceğiniz. Var mısınız benimle bu küre ? :KK200::KK54::KK16:

Dionee Dionee üstte canım alıntıladım :KK50:

keeddii önceliklee uzun bir mesajı alıntıadığım için kusura bakma. Bende zayıflamak istiyorum ama sorunum su sekilde : ben diyetle kilo verdikçe ilk önce yüzüm çöküyor küçülüyor küçük olan yüzüm daha beter kötü oluyor ilk sorum şu olacak : Yüzümün çökmesini engelleyerek nasıl kilo verebilirim diyet yada spor önerebilirmisin sana zahmet. ölçülerim: 1.61 boy. kilom 64 kalca 105. bacak 63. bel 77. alt göbek 92. gögüs 90. canım şimdi ben gögsüm küçülsün istemiyorum. ve kalçamda yani popo bölgeside küçülsün istemiyorum ama sıkılaşsın yuvarlak olsun. nee çook sey istiyorum yaa :KK43:((. gerisi sana kalmış sen daha iyi anlarsın cnm. uzun yıllar yanlış diyetlerle kaslarımı mahvettim. akşam ve sabah yürüyüş yapabilirim özellikle akşamları ve ip atlayabilirim bana yardımcıı olabilir misin
Merhaba canım hoş geldin :KK19: Öncelikle yüzünün çökmesi kas ve su kaybından olur yanlış diyetler yetersiz beslenmeyle spor yapmak bunlara sonuç verir. Yaptığın sporları özenle besinlerle desteklersen çökmez :KK76: Şimdi şöyle bir gerçek var ,
Spor yaparsan göğüslerin küçülür popon küçülür ama göğüslerin dikleşir ve sıkılaşır çünkü göğüs çalışırsın içindeki yağ dokusu kasa döner ki bunu pek sevmiyorum çok abartmadan çalışılmalıdır. Popon yağlarından arınır küçülür ama dik ve büyük tutmak gene beslenmene bağlı gene büyük diri olur ama kas ve sıkı olur. Yağ dolu olmaz yani. Bence seni ilk cardio grubuna alalım 1 ay veya 2 ay cardio ile biraz açılıp 1-2 kg verince heme bölgesel ve selülite alırız :KK49:
beni zaten bu grubu yazmışsınnn

Bölgesel zayıflama\sıkılaşma grubu problem yok yani

her yerim incelsin

gerçi 2 haftadır belli etmeye başladı bileee
Süpersin yasemincim :KK49: Azimli kızlarımızdansın :KK200::KK50:
Günaydınn, ben egzersizlerimi geceye doğru yapabiliyorum..Dün yaptım ama moralim bozuldu, hareketleri yaparken bacaklarımı kastıkça selülitlerimi gördüm :'(
Bakın spor yaparken ben 1-2 ay aynaya bakmayacağım . Spor yaparken kısa şort giymeyin ki demorelize olmayın . Uzuun şort tayt . :KK50: Moral bozmak yok tamam mı :KK49:

canım ya ben selülit hareketlerinide yapmaya başlamıştım sakatlandım galiba sırt bel ağrısından duramıyorum zatem ezelden beri vardı bi de regli oldum hepsi birden üstüme üstüme geldi dr a gittim röntgen çekildim mr çekilcem ilaçlı bu ara yapmıyım dimi ztn popomun üstüne bile oturamıyorum cok fenayım

Isınmadan yaparsan et kesmesi veya ters hareketten tutulmuşsundur sakatlanma olmamıştır. :110:o_O Çok geçmiş olsun canım:KK51:

Isınmadan yaparsan et kesmesi veya ters hareketten tutulmuşsundur sakatlanma olmamıştır. :110:o_O Çok geçmiş olsun canım:KK51:
spordan olduğunu sanmıyorum havalar soğudu soğuk yiyince her yerim ağrıyo sırtımda dr kaslara dokundu çok fenaydı belimde de yıllardır ağrı var ztn de teşhis koyulmadı squat yapayım yine ölüyorum resmen dr iyici arttırdı ağrılarımı sağ ol canım inş geçer boynum fena

Merhaba canım hoş geldin :KK19: Öncelikle yüzünün çökmesi kas ve su kaybından olur yanlış diyetler yetersiz beslenmeyle spor yapmak bunlara sonuç verir. Yaptığın sporları özenle besinlerle desteklersen çökmez :KK76: Şimdi şöyle bir gerçek var ,
Spor yaparsan göğüslerin küçülür popon küçülür ama göğüslerin dikleşir ve sıkılaşır çünkü göğüs çalışırsın içindeki yağ dokusu kasa döner ki bunu pek sevmiyorum çok abartmadan çalışılmalıdır. Popon yağlarından arınır küçülür ama dik ve büyük tutmak gene beslenmene bağlı gene büyük diri olur ama kas ve sıkı olur. Yağ dolu olmaz yani. Bence seni ilk cardio grubuna alalım 1 ay veya 2 ay cardio ile biraz açılıp 1-2 kg verince heme bölgesel ve selülite alırız :KK49:
tama canım nasıl dersen öyle yapalıım :)). peki yüzümün çökmemesi için nasıl beslenmeliyim önerin var mı acaba :KK60:

Canımmm ben 2 gün yaptıktan sonra bugün mola verdim. 30 day egzersizlerini yaptım, squatı da yapmaya çalışıyorum ama çok fena Ağrı'larım var. Bacak arkalarım, popom. Yürüyemiyorum :KK57: Uzun zamandır spor yapıyorum alışkınım yani neden böyle oldu anlamadım :KK43: esneme hareketlerim yetersiz kalmış olabilir. Esneme için de bir şeyler paylaşman mümkün mü ? :KK68:

Selamlar :KK25: Kediciim spora başlayacaktım ama regl oldum hem de midemi üşütmüşüüm çok halsiziiim spor yapacak gücüm yok :( Kendimi iyi hissedersem yarın veya pazar başlıcam bakalım :KK51:

KedidirKedii KedidirKedii nerdesin sana soru sormaya lazım kedi bana da yardım edermsiin;) bende hersey güzel iyi de şu bacakların çok kalın ya tama bacak egzersizleri yapıyorum şu senin gördüğün 30 günlük programlar ama iç bacak için ne önerirsin sence ekstra iç bacak için ne yapmalıyım benim bacaklarım çok kalın ve iç bacak kısmı çok yumuşak birde sana danisayim dedim:-)

Back