Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Canım çok geçmiş olsun sağlık çok önemli bir an önce iyileş
tama canım nasıl dersen öyle yapalıım :)). peki yüzümün çökmemesi için nasıl beslenmeliyim önerin var mı acaba
Canım yüzünün çökmemesi için elma diyeti vs gibi diyetlerden kaçıcaksın . Portein ağırlıklı beslenmelisin ama bademi cevizi elması tavuğu balığı eti vs yiyeceksin ama az az kalori sayarak yiyeceksin günde 2000 kalori alacağına 1000 kalori alıp aldığından fazlasını yakarak eriyeceksin. Ama hiç yemeden yaparsan çöker elbette yüzün.
Aranıza benide alır mısnız?
Heey meraha elbette alırız estf. Buyur sorunun nedir ? Bol kilo ne istiyorsun ..
Canım ağrısının sebebi uzun zamandır bu kadar çalışmamış olaması olabilir . Bende egzersiz yapıyorum ama 1 kademe artırınca ağrı oluyor elbette
Selamlar Kediciim spora başlayacaktım ama regl oldum hem de midemi üşütmüşüüm çok halsiziiim spor yapacak gücüm yok Kendimi iyi hissedersem yarın veya pazar başlıcam bakalım
Tamam canım geçmiş olsun balım önce sağlık
ohhh bugünde sporumu yaptimm.. hadiii bayanlarrr durmak yokkkkkkkk

Canım merhaba Daha fazla çalışmalısın bacakları koşu ve yürüyüşleri çoğaltırsan kesin daha hızlı sonuç alacaksın koşu bütün kaslarımı çalıştırırken daha hızlı kilo ve yağ kaybına yol açar Onun dışında sana şu videoları önerebilirim.

Çok sağol canııım Yarın başlıycam bakalıım

Sağol canım ya şu bacak Geç şekilleniyor ya sanırım biraz boşa mi çalışıyorum algısı oldu bende ama eski resimlerine bakınca baya ilerleme varmis aynı şeylere devam bu videoları da ekleyimm ama programa yavastan güzel olur teşekkür ederim

Selaam deadiii Teşekkür ederim canıım

Popo altı kol ve bacak zor. en kolay bel karın. Çok çalışmak lazım ve asla pes etmemek çok güçlü bir kadınsın sen yaparsın

Popo altı kol ve bacak zor. en kolay bel karın. Çok çalışmak lazım ve asla pes etmemek çok güçlü bir kadınsın sen yaparsın
Teşekkur ederim canım yapabilirim bence kardiyo programı buldum birde onu yapıyorum baslangictada Zumba yada oryantal falan senin tipinin gizli takipcisiyim ben bak bunu yapıyorum bacak programları yanında belki kullanirsin

Ben bir bildirimle güne başlayayım :)
Ağrılardan dolayı ara verdim ve çok hastaydım şimdi tekrar baştan başladım.

Squat 50
30 day leg challenge
1 bacak videosu
1 karın videosu
1 kalça videosu
1 kol videosu

1 saatle tamamladık :)
Herkese Mutlu,huzurlu,spor dolu haftalar olsunnnn.

KedidirKedii bir spor hocasıyla konuştum ip atlama ve yürüyüşten bahsettim bana ip atlayınca vücudun kendini saldığı bıraktıgını söyledi yürüyüşünde basen kalça yapacağını. şok oldum br türlü mantığıma yatmadı birde diyet listesi verdi sana özelden mesaj atacagım burada insanları yanlış yönlendirmeyeyim güvenip diyeti yapamadım tabi :) birde sana sormak istedim ip atlamak ve yürüyüşün kilo vermedeki etkisini. ben hep çook iyi çok kalori yaktırır diye duymuştum

Oooo bayıldım mutlaka aldım bunu bir sonraki ay başlayabilirim süpersin deadim
Vuhuuuuuuuuuuuu sportiff hatunuumm Süpersin geçmişte olsun devam

Merhaba , herkes söyler bende söyleyeyim spor salonun çafçaflısı önemli değil önemli olan iyi bir antranör bulmak önemli . Dünyadaki en iyi spor yürüyüş ve koşudur ip bütün kaslarınızı çalıştırarak kondisyonunuzu sağlamlaştırır hayatımda duyduğum en aptalca akıl o söylediklerin Canım ben diyet beslenme listelerinden anlamam ama ben diyet kimseye önermiyorum çünkü ne yersen ye kalori sayarak az az ye . 4 dilim yiyeceğine 1 dilim ye 1 tabak yiyeceğine 3 kaşık ye gibi .. :)

KedidirKedii Merhabalar.

Konuya bayıldım. İlk sayfadan itibaren takip edicem , bu akşam yürüyüş yapacağım. Yarın sabah başlıyorum. Yaşasın squat
Hoş geldin iyi ki geldin Squat grubuna alıyorum seni
Kızlaaar merhabaaa ben de squat ve göbek eritme hareketleri yapmak istiyoruummm yardımcı olurmusunuz

Canım Seni squat gurubu ve bölgesel grubuna alıyorum seni ilk sayfada var egzeriszler ve grup detayları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…