- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #1.361
Kızlar başım çok kalabalık yarın hepinizle ilgileneceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar başım çok kalabalık yarın hepinizle ilgileneceğim
Canım çok geçmiş olsun sağlık çok önemli bir an önce iyileşspordan olduğunu sanmıyorum havalar soğudu soğuk yiyince her yerim ağrıyo sırtımda dr kaslara dokundu çok fenaydı belimde de yıllardır ağrı var ztn de teşhis koyulmadı squat yapayım yine ölüyorum resmen dr iyici arttırdı ağrılarımı sağ ol canım inş geçer boynum fena
Canım yüzünün çökmemesi için elma diyeti vs gibi diyetlerden kaçıcaksın . Portein ağırlıklı beslenmelisin ama bademi cevizi elması tavuğu balığı eti vs yiyeceksin ama az az kalori sayarak yiyeceksin günde 2000 kalori alacağına 1000 kalori alıp aldığından fazlasını yakarak eriyeceksin. Ama hiç yemeden yaparsan çöker elbette yüzün.tama canım nasıl dersen öyle yapalıım :)). peki yüzümün çökmemesi için nasıl beslenmeliyim önerin var mı acaba
Heey meraha elbette alırız estf. Buyur sorunun nedir ? Bol kilo ne istiyorsun ..Aranıza benide alır mısnız?
Canım ağrısının sebebi uzun zamandır bu kadar çalışmamış olaması olabilir . Bende egzersiz yapıyorum ama 1 kademe artırınca ağrı oluyor elbetteCanımmm ben 2 gün yaptıktan sonra bugün mola verdim. 30 day egzersizlerini yaptım, squatı da yapmaya çalışıyorum ama çok fena Ağrı'larım var. Bacak arkalarım, popom. Yürüyemiyorum Uzun zamandır spor yapıyorum alışkınım yani neden böyle oldu anlamadım esneme hareketlerim yetersiz kalmış olabilir. Esneme için de bir şeyler paylaşman mümkün mü ?
Tamam canım geçmiş olsun balım önce sağlıkSelamlar Kediciim spora başlayacaktım ama regl oldum hem de midemi üşütmüşüüm çok halsiziiim spor yapacak gücüm yok Kendimi iyi hissedersem yarın veya pazar başlıcam bakalım
ohhh bugünde sporumu yaptimm.. hadiii bayanlarrr durmak yokkkkkkkk
Canım merhaba Daha fazla çalışmalısın bacakları koşu ve yürüyüşleri çoğaltırsan kesin daha hızlı sonuç alacaksın koşu bütün kaslarımı çalıştırırken daha hızlı kilo ve yağ kaybına yol açar Onun dışında sana şu videoları önerebilirim.KedidirKedii nerdesin sana soru sormaya lazım kedi bana da yardım edermsiin bende hersey güzel iyi de şu bacakların çok kalın ya tama bacak egzersizleri yapıyorum şu senin gördüğün 30 günlük programlar ama iç bacak için ne önerirsin sence ekstra iç bacak için ne yapmalıyım benim bacaklarım çok kalın ve iç bacak kısmı çok yumuşak birde sana danisayim dedim
Selaam deadiii Teşekkür ederim canıımSelam koza geçmiş lsun canim
Canım çok geçmiş olsun sağlık çok önemli bir an önce iyileş
Canım yüzünün çökmemesi için elma diyeti vs gibi diyetlerden kaçıcaksın . Portein ağırlıklı beslenmelisin ama bademi cevizi elması tavuğu balığı eti vs yiyeceksin ama az az kalori sayarak yiyeceksin günde 2000 kalori alacağına 1000 kalori alıp aldığından fazlasını yakarak eriyeceksin. Ama hiç yemeden yaparsan çöker elbette yüzün.
Heey meraha elbette alırız estf. Buyur sorunun nedir ? Bol kilo ne istiyorsun ..
Canım ağrısının sebebi uzun zamandır bu kadar çalışmamış olaması olabilir . Bende egzersiz yapıyorum ama 1 kademe artırınca ağrı oluyor elbette
Tamam canım geçmiş olsun balım önce sağlık
Canım merhaba Daha fazla çalışmalısın bacakları koşu ve yürüyüşleri çoğaltırsan kesin daha hızlı sonuç alacaksın koşu bütün kaslarımı çalıştırırken daha hızlı kilo ve yağ kaybına yol açar Onun dışında sana şu videoları önerebilirim.
Canım çok geçmiş olsun sağlık çok önemli bir an önce iyileş
Canım yüzünün çökmemesi için elma diyeti vs gibi diyetlerden kaçıcaksın . Portein ağırlıklı beslenmelisin ama bademi cevizi elması tavuğu balığı eti vs yiyeceksin ama az az kalori sayarak yiyeceksin günde 2000 kalori alacağına 1000 kalori alıp aldığından fazlasını yakarak eriyeceksin. Ama hiç yemeden yaparsan çöker elbette yüzün.
Heey meraha elbette alırız estf. Buyur sorunun nedir ? Bol kilo ne istiyorsun ..
Canım ağrısının sebebi uzun zamandır bu kadar çalışmamış olaması olabilir . Bende egzersiz yapıyorum ama 1 kademe artırınca ağrı oluyor elbette
Tamam canım geçmiş olsun balım önce sağlık
Canım merhaba Daha fazla çalışmalısın bacakları koşu ve yürüyüşleri çoğaltırsan kesin daha hızlı sonuç alacaksın koşu bütün kaslarımı çalıştırırken daha hızlı kilo ve yağ kaybına yol açar Onun dışında sana şu videoları önerebilirim.
Selaam deadiii Teşekkür ederim canıım
İlk sayfada gruplar oluşturduk her grubun video egzersizleri mevcut seni bölgesel sıkılaşmaya alabilirizbenim sorunum basen ve kollarım ben neler yapabilrim
Popo altı kol ve bacak zor. en kolay bel karın. Çok çalışmak lazım ve asla pes etmemek çok güçlü bir kadınsın sen yaparsınSağol canım ya şu bacak Geç şekilleniyor ya sanırım biraz boşa mi çalışıyorum algısı oldu bende ama eski resimlerine bakınca baya ilerleme varmis aynı şeylere devam bu videoları da ekleyimm ama programa yavastan güzel olur teşekkür ederim
Teşekkur ederim canım yapabilirim bence kardiyo programı buldum birde onu yapıyorum baslangictada Zumba yada oryantal falan senin tipinin gizli takipcisiyim ben bak bunu yapıyorum bacak programları yanında belki kullanirsinPopo altı kol ve bacak zor. en kolay bel karın. Çok çalışmak lazım ve asla pes etmemek çok güçlü bir kadınsın sen yaparsın
hemen bakıyorummİlk sayfada gruplar oluşturduk her grubun video egzersizleri mevcut seni bölgesel sıkılaşmaya alabiliriz
Oooo bayıldım mutlaka aldım bunu bir sonraki ay başlayabilirim süpersin deadimTeşekkur ederim canım yapabilirim bence kardiyo programı buldum birde onu yapıyorum baslangictada Zumba yada oryantal falan senin tipinin gizli takipcisiyim ben bak bunu yapıyorum bacak programları yanında belki kullanirsin Eki Görüntüle 1668120
Vuhuuuuuuuuuuuu sportiff hatunuumm Süpersin geçmişte olsun devamBen bir bildirimle güne başlayayım :)
Ağrılardan dolayı ara verdim ve çok hastaydım şimdi tekrar baştan başladım.
Squat 50
30 day leg challenge
1 bacak videosu
1 karın videosu
1 kalça videosu
1 kol videosu
1 saatle tamamladık :)
Herkese Mutlu,huzurlu,spor dolu haftalar olsunnnn.
KedidirKedii bir spor hocasıyla konuştum ip atlama ve yürüyüşten bahsettim bana ip atlayınca vücudun kendini saldığı bıraktıgını söyledi yürüyüşünde basen kalça yapacağını. şok oldum br türlü mantığıma yatmadı birde diyet listesi verdi sana özelden mesaj atacagım burada insanları yanlış yönlendirmeyeyim güvenip diyeti yapamadım tabi :) birde sana sormak istedim ip atlamak ve yürüyüşün kilo vermedeki etkisini. ben hep çook iyi çok kalori yaktırır diye duymuştum
Hoş geldin iyi ki geldin Squat grubuna alıyorum seniKedidirKedii Merhabalar.
Konuya bayıldım. İlk sayfadan itibaren takip edicem , bu akşam yürüyüş yapacağım. Yarın sabah başlıyorum. Yaşasın squat
Kızlaaar merhabaaa ben de squat ve göbek eritme hareketleri yapmak istiyoruummm yardımcı olurmusunuz