- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.301
Hangi gruptaysan önce o . Güven bana . Öce bi kaç kg vereceğiz :=)
çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize,zayıflama konusunda size güveniyorum, tavsiyelerinize uymak için hazır kıta bekliyorumKızlar günaydın dün diş dolgusu yapıldı 6-7 taneBir tanesi çok sızlıyor bir kahvaltı edip hepinize cevap vereceğim
geçmiş olsun canımKızlar günaydın dün diş dolgusu yapıldı 6-7 taneBir tanesi çok sızlıyor bir kahvaltı edip hepinize cevap vereceğim
çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize,zayıflama konusunda size güveniyorum, tavsiyelerinize uymak için hazır kıta bekliyorum
geçmiş olsun canım
Kızlar bölgesel sıkılaşma zayıflama grubunun egzersizleri tamamlandı ilk sayfadan bakın diğer gruplarında bakıp düzenleyeceğim kafan sallama yapmıyorum bakıp hepsini izleyip seçiyorum .
Kızlar günaydın dün diş dolgusu yapıldı 6-7 taneBir tanesi çok sızlıyor bir kahvaltı edip hepinize cevap vereceğim
Selam bende katilmal istiyorumm size
Arada bi spor yapiodum ama hep yarim kaldi. Simdi istedigim sonuca varana kadar son gaz sizinle bu yola cikmak istiyorum. Benide alinnn
Boy 165
Kilo 57
Bel ölcüm 66
Kalca ölcüm 94
Hedefim 5 kilo vermek göbek ve bacagimim tamamen gitmesi biraz kas..
Ve kalcam sıkılaşsın.
Elbette biz burada bir takımızzÇok geçmiş olsun öncelikle. Sıkıntının içinde bile bizimle ilgileniyorsunuz. Çok teşekkürler.Benim bölümüm tamamlanmış, çok Mutlu oldum. Bir heyecan başladım bile o esnada da bir teşekkür etmek istedim :) bir de sorum şu olacak 5'er gün yapacağız, 2 gün ara vermeliyiz değil mi? Ben sporu çok seviyorum ve çok abartıyorum hergün az yada çok spor yapıyorum. Ama kaslarımız açısından bu mola faydalı olur değil mi ? Beni bu konuda ikna ederseniz vücudumu hora kullanmamış olacağım sanırım :)
Kedi öncelikle çok geçmiş olsun diş acısını çok iyi bilirim malesef
Ben sadece 4 gün spor yapma imkanı bulabiliyorum 5 değil 4 yapsam olur mu?
Çok geçmiş olsun canıımKızlar günaydın dün diş dolgusu yapıldı 6-7 taneBir tanesi çok sızlıyor bir kahvaltı edip hepinize cevap vereceğim
Canım senin bilgilerin nelerdi neler istiyordun unutuyorum yaKedicim merhaba :)
Ben kendi grubumu bulamadim yaa bolgesel icin demistim ama anlamadim nerden bakildigini :/
Diş ağrısı lanet ya Allah kimseye yaşatmasın.Çok geçmiş olsun canıımDiş ağrısı
çok kötü biliriim
Bu arada ben bölgesel zayıflama vee zayıflarken sıkılaşma gruplarındayım diymiiİlk sayfaya beni de eklerseen seviniriim çook
Canım senin bilgilerin nelerdi neler istiyordun unutuyorum ya
Canim benim kilo 75 gobek 100 basen 115 kol 32 . Ben suan en cok kol ve gobekten sikayetciyim ama acilen 1 ay icinde gobek ve koldan versem cok sevinicem cnm ya dugun varda :)
Canım ne güzel bir lütuf çok tatlısın hoş geldin aramızaMerhaba bu başlık için üye oldum siteye, ben de sizlerle birlikte hedeflerime ulaşmak istiyorum :)
ölçülerim;
163 cm boy
55 kg
problemim göbek ve dış ve iç bacaklar ve de selülitlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?