Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Estf canımmmm gaz bizim işimiz Hoşgeldiinn
O zaman azıcıık kendimi tanıtayım. 16 yaşındayım boyum 1.69-70 falan. 10 kilo verdim şuan 59,5 hedefim 55. Sanırım ilk etapta cardiyo ve zayıflarken sıkılaşma bana göree Basen 94, kalça 97 . Amaa benim yan simitlerim varr Onları eritmeem, karnımı düzleştirmeem basenlerimi ve popomu da azıcık küçültmem lazım galibaa Ayy çok işin varrr

Hahaha hoş geldiin en genç üyemiz Seni zayıflarken sıkılaşma ve bölgesele alıyorum

Tamamdıır canıım Yalnı şu son 4 kilo için azıcık kardiyo da lazım galibq
Merak etme bölgesel de zayıflar ve sıkılaşırsın :)
Bana da galiba squat ve bölgesel incelme en uygunu di mi
Kuzucum bana bilgilerini yaz ne nasıl bakalım
ay bugün karın harekleri squat sonra köprü ileri adım gibi şeyler yaptım yapıyorum düzenli bakalım popom ne olacak :)) yapamazsam kes cezamı

Valla keserim cezanı sokmam topiğe eziklerim Kuzuuumm ben sana güveniyorum sen çok istiyorsun günde 40 dk spor seni öldürmez nelere zaman ayırıyoruz 40 dakika vücudumuz ve sağlığımız için mi ayıramayacağız

2 sayfa önce yazmıştım ama görmedin demek

Boy 163 kilo 56 bel 70 kalça 93 bacak 56 başka yazmam gereken birşey var mi :) bi de en fazla haftada 4 spor yapabiliyorum

Tamam canıım koç sensiiin sonuçta ben sana uyarıım

Canım hoş geldin aramıza :) Seni bölgesel sıkılaşmaya alalım mı ?

günaydın cnm kaptan sensin

2 haftadır senin sayfadaki videoları yapmaya başladım

ama gün aşırı yapıyorum faydasını görmeye başladım (hergün yapmasam olur mu )

aynı zamanada hafta nın 2 günü 1 saat tempolu yürüşüm var (ctesi ve pztesi günleri)

bende kalça basen göbek problemi var hangisi iyi olursa onu yaparım küçülsün artık şu

kıymetlilerim

ölcülerim

boyum : 1,65
kilo : 69,50(malesef 10 günde 5 kg aldım 2 haftadır sağlıklı besleniyorum kilolarım ödem çoğu yağa dönüşmeden atmam lazım)

canım ölçülerimi akşam bildireceğim sana

Son düzenleme:

K kedidirkedi günaydın,
ben ''cardio'' grubundayım bacak egzersizlerini yapmamda sakınca varmı yoksa önce kilolar mı gitsin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…