- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #1.281
Seni squat ve bölgesel sıkılaşmaya alıyoruuum balıımm sadık ol programaboy 158 kilo 48 zayıflama niyetim yok
bel 68 kalça 92
amacım belimi inceltip popomu büyütmek :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni squat ve bölgesel sıkılaşmaya alıyoruuum balıımm sadık ol programaboy 158 kilo 48 zayıflama niyetim yok
bel 68 kalça 92
amacım belimi inceltip popomu büyütmek :))
Merhaba hoş geldin Elbette bölgesell sıkılaşma grubuna alıyorum seni yarın programı vereceğimKedi :)
Ben bolgesel zayiflama grubuna girsem .. gobegimden sikayetciyimdee
Ayy cok tesekkur ederim su gobekten kurtulsam baska bisiy istemiyceem cok uzuluyorum coook .sMerhaba hoş geldin Elbette bölgesell sıkılaşma grubuna alıyorum seni yarın programı vereceğim
Üzülmek yok devamlılıkla yaparsan inan kazanırsınAyy cok tesekkur ederim su gobekten kurtulsam baska bisiy istemiyceem cok uzuluyorum coook .s
O zaman azıcıık kendimi tanıtayım. 16 yaşındayım boyum 1.69-70 falan. 10 kilo verdim şuan 59,5 hedefim 55. Sanırım ilk etapta cardiyo ve zayıflarken sıkılaşma bana göree Basen 94, kalça 97 . Amaa benim yan simitlerim varr Onları eritmeem, karnımı düzleştirmeem basenlerimi ve popomu da azıcık küçültmem lazım galibaa Ayy çok işin varrrEstf canımmmm gaz bizim işimiz Hoşgeldiinn
Üzülmek yok devamlılıkla yaparsan inan kazanırsın
Hahaha hoş geldiin en genç üyemiz Seni zayıflarken sıkılaşma ve bölgesele alıyorumO zaman azıcıık kendimi tanıtayım. 16 yaşındayım boyum 1.69-70 falan. 10 kilo verdim şuan 59,5 hedefim 55. Sanırım ilk etapta cardiyo ve zayıflarken sıkılaşma bana göree Basen 94, kalça 97 . Amaa benim yan simitlerim varr Onları eritmeem, karnımı düzleştirmeem basenlerimi ve popomu da azıcık küçültmem lazım galibaa Ayy çok işin varrr
Tamamdıır canıım Yalnı şu son 4 kilo için azıcık kardiyo da lazım galibqHahaha hoş geldiin en genç üyemiz Seni zayıflarken sıkılaşma ve bölgesele alıyorum
Hahaha hoş geldiin en genç üyemiz Seni zayıflarken sıkılaşma ve bölgesele alıyorum
ay bugün karın harekleri squat sonra köprü ileri adım gibi şeyler yaptım yapıyorum düzenli bakalım popom ne olacak :)) yapamazsam kes cezamıSeni squat ve bölgesel sıkılaşmaya alıyoruuum balıımm sadık ol programa
Merak etme bölgesel de zayıflar ve sıkılaşırsın :)Tamamdıır canıım Yalnı şu son 4 kilo için azıcık kardiyo da lazım galibq
Kuzucum bana bilgilerini yaz ne nasıl bakalımBana da galiba squat ve bölgesel incelme en uygunu di mi
ay bugün karın harekleri squat sonra köprü ileri adım gibi şeyler yaptım yapıyorum düzenli bakalım popom ne olacak :)) yapamazsam kes cezamı
Merak etme bölgesel de zayıflar ve sıkılaşırsın :)
Kuzucum bana bilgilerini yaz ne nasıl bakalım
Valla keserim cezanı sokmam topiğe eziklerim Kuzuuumm ben sana güveniyorum sen çok istiyorsun günde 40 dk spor seni öldürmez nelere zaman ayırıyoruz 40 dakika vücudumuz ve sağlığımız için mi ayıramayacağız
Tamam canıım koç sensiiin sonuçta ben sana uyarıımMerak etme bölgesel de zayıflar ve sıkılaşırsın :)
Kuzucum bana bilgilerini yaz ne nasıl bakalım
Valla keserim cezanı sokmam topiğe eziklerim Kuzuuumm ben sana güveniyorum sen çok istiyorsun günde 40 dk spor seni öldürmez nelere zaman ayırıyoruz 40 dakika vücudumuz ve sağlığımız için mi ayıramayacağız
Canım hoş geldin aramıza :) Seni bölgesel sıkılaşmaya alalım mı ?
uzun bir aradan sonra Merhaba
Evde zayıflayıp , sıkılaşıp , dinç ve sağlıklı hayat için buradayız :)
Merhaba hanımlar , ben kadın erkek fark etmeksizin herkes'in spor yapmasını istiyorum.
Sağlıklı yaşam için sigara ,alkol , yağlı tüketim , stres, çok şekerli meyveleri üst üste yemek..
Burda teşvik edici, Hareketler ve açıklamaları gün gün paylaşıcam hergün yeni bir bilgi..
Burda bana Sorular da sorabilirsin istediğiniz bölgeyle ilgili hafif zor haretlerde isteye bilirsiniz.Elimden geldiğince yardım edeceğim..
Ve ASLA durmak yok ..
Muhabbet ve soru cevaplar Spora ve kişisel motivasyona dair her şey
- Topiğimiz de olacaklar :=
- Görsel paylaşım ile motivasyon
- Gruplandırma ve günlük raporlar
- Kişisel programlar ve grup programları
- Plates , yoga , airobik , fitness katagorilerine göre değişimler
- Gerçek değişim yaşayan üye ve ya internetten bulunun fotoğraflar
Spora başlamamak için bahane kabul edilemez ..
Zayıf olmak elbisenizi güzel gösterir , Fit olmak vücudunuzu ..
- Grupları oluşturuyorum , grupların kendine özel videoları olacak hangi grupta kim varsa kendi grubunun videolarını yapacaktır.
- Squat grubu
------------------------------------
GirLookingForLove
soocute
- Zayıflarken sıkılaşma gruubu
-------------------------------------
- Bölgesel zayıflama\sıkılaşma grubu
-------------------------------------
GirLookingForLove- Soocute
- Cardio grubu
--------------------------------------
Rumsum
begum75
- Selülit grubu
-------------------------------------- Rumsum
- --------------------------------------------------------------------------------------------------
Gruba önce kayıt yapacağım hepinizi 1-2 güne de herkesin grubundaki videoları paylaşacağım ..
Bölgesel sıkılaşma\zayıflama grubu egzersizleri
@GirLookingForLove FAZLANAZLI
Burada
KarınBacakPopoKolyan simitlerBel videoları paylaşacağım bu grupta kimler varsa buradaki ihtiyacı olan bölgenin videolarını alıyorlar kendilerine mesele kol karın istemiyorsunuz tamam sadece diğerlerini yapacaksınız ve bu programa sadık kalacaksınız !
Burada ki videoları haftada 5 gün yapacaksınız mesela 3 tane videoyu yapacaksınız aralarında 10 dakika dinlenme süresi olabilir ama daha fazla değil! Çünkü ne kadar az dinlenme o kadar çok kalori.
Bacak egzersizlerini veriyorum
İlk olarak 30 gün Bacak egzersizi .. Size içerinde yazan egzersizlerin canlı görselini de paylaşıcam .
Bu 1 aylık bacak egzersizi popo altı alt bacak ve baldırları eriterek dikleşmesini sağlayacaktır.
Eki Görüntüle 1664052 Resme tıklayarak büyütebilirsiniz. Ne kadar sayıda yapacağınız takvimde yazıyor.
Squat bu şekilde dik topuktan destek alınarak yapılmalıdır. Ayaktayken nefes alıyoruz otururken veriyoruz.
Lunge egzerisizi bu şekildedir.
Calf raise ise şu şekilde yapılıyor bir sandalyeden yardım alabilirsiniz.
......................................................................................................................................................
Buda iç bacak çalıştıran eriten iç yağlarınızı eriterek sıkı bir bacak içi sağlayan bir egzersiz. 1 aylık bu egzersiz çok faydalı!
Ne kadar sayıda yapacağınız takvimde yazıyor.
Eki Görüntüle 1664054
1. Inner Thigh Lift
Bu şekilde yapılıyor tam pozisyonda yapılmalıdır.
2. Sitting Leg Raise
Çok basit ama etkili bir hareket . Aynı pozisyonda kalmaya çalışın.
3 . Lunges
Lunge gene iç bacakta çalıştıran harika bir egzersiz.
++ yarın tammalayacağım
Hangi gruptaysan önce o . Güven bana . Öce bi kaç kg vereceğiz :=)K kedidirkedi günaydın,
ben ''cardio'' grubundayım bacak egzersizlerini yapmamda sakınca varmı yoksa önce kilolar mı gitsin??