Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

ilk elemanın ben olayım beni alın bir haftadır bu saydafan değişik videolar spor yapıyomrum bel kalça bacak olanları ama
bak başaldım bile spora

Selam kediciiim Ben de katılabilir miyiim Yarın ölçüp yazarım.

163 boy 57 kilo. Popo 93, bel 70, bacak 56. Bacakları inceltmek bir de 7 kilo vermek istiyorum. Squat programına başlamıştım ara verdim tekrar başlamayı düşünüyorum.

günaydınnn, yeni konunuz hayırlı olsun
bende katılmak istiyorum, yazınızı şimdi gördüm,boyum 1,60 kilom bu sabah itibariyle 69,2 , şuan işyerinde olduğum için diğer ölçülerimi eve gidince ancak ölçebilirim, oyüzden akşam yada yarın sabah bildirimde bulunurum.

GÜNCEL

Grupları oluşturuyorumilk yazımı düzenledim haydi hanımlar !

uzun bir aradan sonra Merhaba
Evde zayıflayıp , sıkılaşıp , dinç ve sağlıklı hayat için buradayız :)

Merhaba hanımlar , ben kadın erkek fark etmeksizin herkes'in spor yapmasını istiyorum.

Sağlıklı yaşam için sigara ,alkol , yağlı tüketim , stres, çok şekerli meyveleri üst üste yemek..

Burda teşvik edici, Hareketler ve açıklamaları gün gün paylaşıcam hergün yeni bir bilgi..

Burda bana Sorular da sorabilirsin istediğiniz bölgeyle ilgili hafif zor haretlerde isteye bilirsiniz.Elimden geldiğince yardım edeceğim..

Ve ASLA durmak yok ..

• Topiğimiz de olacaklar :=
  • Görsel paylaşım ile motivasyon
  • Gruplandırma ve günlük raporlar
  • Kişisel programlar ve grup programları
  • Plates , yoga , airobik , fitness katagorilerine göre değişimler
  • Gerçek değişim yaşayan üye ve ya internetten bulunun fotoğraflar
Muhabbet ve soru cevaplar Spora ve kişisel motivasyona dair her şey

Spora başlamamak için bahane kabul edilemez ..

Zayıf olmak elbisenizi güzel gösterir , Fit olmak vücudunuzu ..

• Grupları oluşturuyorum , grupların kendine özel videoları olacak hangi grupta kim varsa kendi grubunun videolarını yapacaktır.
  • 30 gün Squat grubu
  • Zayıflarken sıkılaşma grubu
  • Bölgesel zayıflama grubu
  • Cardio grubu
  • Selülit grubu

Gruba önce kayıt yapacağım hepinizi 1-2 güne de herkesin grubundaki videoları paylaşacağım ..

Merhaba Kedi
Ben de gruplardan birine dahil olmak istiyorum fakat hangisi olması gerektiğine karar veremedim.
Temmuzdan beri düzenli spor ve sağlıklı beslenmeyi tamamen yaşam tarzım haline getirdim. Sonunda aldığım kiloları verdim ama 2 kilo daha vermek istiyorum. Kilo vermem birtakım rahatsızlıklarımdan dolayı yavaş. Ayrıca popom çok küçük ve şekilli değil, yeterince kalkık değil. Biraz büyümesini ve şekillenmesini istiyorum. Kendi spor programımla giderek küçüldü ve daha fazla küçülmesinden korkuyorum. 30 günlük squata başlayalı 5 gün falan oldu. Zayıflarken sıkılaşma programı mı bana daha çok uyar sence ?
156 boy 49 kilo
Çok teşekkürler ilgin için. Burada çok güzel şeylere vesile oluyorsun bence :)

Merhaba kedii :)

Bende yeni katildim . Spor yapmak istiyorum ama bi turlu kendimde o enerjiyi bulamiyorumm. Bende katilmak istiyorumm . Benide kabul eder misinizz ?? kilo 75 bel 95 basen 105 boy 170

kedi merhaba, ölçülerim
boy:1,60
kilo:69,5 (dün 69,2 idi gün geçtikçe alıyorum sanırım)
popo:107
basen:104
bel:90
üst bacak:64
kol:35
elimden geldiğince düzgün ölçmeye çalıştım,

bende gruplardan hangisine dahil olacağımı bilemedim ama ilk baş hedefim tabiki zayıflamak ama zayıflarkende sarkmadan sıkı şekilde zayıflamak,tabi bölgesel zayıflamayada ihtiyacım var popom çok büyük, basenlerim geniş napcam ben KedidirKedii nasıl çıkıcaz işin içinden

ayy ben yerim bu videoo ne şirin bişii :) evde boş zaman bulursam gayet iyi hazırlanmış :)

Öncelikle merhaba hoş geldin Aradığın grup bu >Hergüün spordan sonra yarım parça tavuk göğüsünü ısgra tavda kızartıp yanına bulgur pilavı ile yiyorsun kasların bu şekilde erimeyecek ve top top kalkık popon olacak . Seni squat grubuna alıyorum ve zayıflarken sıkılaşma çok gelir sana bölgesel incelmeye alalım seni
Her geyin derdine devam SPOR Seni önce cardio grubuna alıyorum 1 ay sonra zayıflarken sıkılaşmaya alacağım
Merhaba kedii :)

Bende yeni katildim . Spor yapmak istiyorum ama bi turlu kendimde o enerjiyi bulamiyorumm. Bende katilmak istiyorumm . Benide kabul eder misinizz ?? kilo 75 bel 95 basen 105 boy 170
Merhaba hoş geldiinn Aradığun enerjiyi motivasyonu ben veririm sana
Peki ne istiyorsun ?
Merhaba tatlıımm Hiç merak etme bu grupta istikrar ve azim ile hepimiz kilo verip sıkılaşacağız ama bunun 1 aylık değil 4-5 aylık bir süreç olduğunu unutma ve hedeflerini yükset tutma ilk aya hemen sabırla devam edersen yapacağız Seni önce cardio grubuna alıyorum 1-2 ay devam ettikten sonra diğer gruba transfer edeceğiz
ayy ben yerim bu videoo ne şirin bişii :) evde boş zaman bulursam gayet iyi hazırlanmış :)

Süper değil mi , mutlaka denemelisin hem ciddi kalori kaybı çokta eğlenceli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…