- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.261
Kızlar eskisi gibi gruplar yaapcağım artık bu grupta olmak isteyenler
Boy - kilo - popo-bel-bacak-kol ölçülerini yazsın . neler yaptığını yazsın gruplara yayacağım daha dsiplinli ve istikrarlı olur böylece .
Selam kediciiim
Boy - kilo - popo-bel-bacak-kol ölçülerini yazsın . neler yaptığını yazsın gruplara yayacağım daha dsiplinli ve istikrarlı olur böylece .
günaydınnn, yeni konunuz hayırlı olsun
uzun bir aradan sonra Merhaba
Evde zayıflayıp , sıkılaşıp , dinç ve sağlıklı hayat için buradayız :)
Merhaba hanımlar , ben kadın erkek fark etmeksizin herkes'in spor yapmasını istiyorum.
Sağlıklı yaşam için sigara ,alkol , yağlı tüketim , stres, çok şekerli meyveleri üst üste yemek..
Burda teşvik edici, Hareketler ve açıklamaları gün gün paylaşıcam hergün yeni bir bilgi..
Burda bana Sorular da sorabilirsin istediğiniz bölgeyle ilgili hafif zor haretlerde isteye bilirsiniz.Elimden geldiğince yardım edeceğim..
Ve ASLA durmak yok ..
Muhabbet ve soru cevaplar Spora ve kişisel motivasyona dair her şey
- Topiğimiz de olacaklar :=
- Görsel paylaşım ile motivasyon
- Gruplandırma ve günlük raporlar
- Kişisel programlar ve grup programları
- Plates , yoga , airobik , fitness katagorilerine göre değişimler
- Gerçek değişim yaşayan üye ve ya internetten bulunun fotoğraflar
Spora başlamamak için bahane kabul edilemez ..
Zayıf olmak elbisenizi güzel gösterir , Fit olmak vücudunuzu ..
- Grupları oluşturuyorum , grupların kendine özel videoları olacak hangi grupta kim varsa kendi grubunun videolarını yapacaktır.
30 gün Squat grubu Zayıflarken sıkılaşma grubu Bölgesel zayıflama grubu Cardio grubu Selülit grubu
Gruba önce kayıt yapacağım hepinizi 1-2 güne de herkesin grubundaki videoları paylaşacağım ..
Merhaba hoşgeldiinnn :)) ne zamandır spor yapıyorsun ne istiyorsun :)) ?Merhaba canım
165 boy 66 kg
Bel 76
Göbek 84
Basen 102
Bacak 62
Bende kabul edin
Merhaba hoşgeldiinnn :)) ne zamandır spor yapıyorsun ne
Uzun zamandan beri yapıyorum ama 2 3 ay oldu bırakalı şimdi yeniden başladım.Merhaba hoşgeldiinnn :)) ne zamandır spor yapıyorsun ne istiyorsun :)) ?
ayy ben yerim bu videoo ne şirin bişii :) evde boş zaman bulursam gayet iyi hazırlanmış :)Bizim tabi ki en favori ve en etkili cardio ile zayıflama videolarımızdan biri pump it !
Bu 60 dakikalık video ile tam 700 kalori yakıyorsunuz !'' 700''
Bu videoları + olarak kendi albümlerim dede dosya yapacağım isteyenler oradan da bulabilirler ..
Estf canımmmm gaz bizim işimizYa şuan acayip gaza geldimBöyle tek tek ilgilendiğin,uğraştığın için çok teşekkürler canım
Öncelikle merhaba hoş geldinMerhaba Kedi
Ben de gruplardan birine dahil olmak istiyorum fakat hangisi olması gerektiğine karar veremedim.
Temmuzdan beri düzenli spor ve sağlıklı beslenmeyi tamamen yaşam tarzım haline getirdim. Sonunda aldığım kiloları verdim ama 2 kilo daha vermek istiyorum. Kilo vermem birtakım rahatsızlıklarımdan dolayı yavaş. Ayrıca popom çok küçük ve şekilli değil, yeterince kalkık değil. Biraz büyümesini ve şekillenmesini istiyorum. Kendi spor programımla giderek küçüldü ve daha fazla küçülmesinden korkuyorum. 30 günlük squata başlayalı 5 gün falan oldu. Zayıflarken sıkılaşma programı mı bana daha çok uyar sence ?
156 boy 49 kilo
Çok teşekkürler ilgin için. Burada çok güzel şeylere vesile oluyorsun bence :)
Her geyin derdine devam SPORUzun zamandan beri yapıyorum ama 2 3 ay oldu bırakalı şimdi yeniden başladım.
Bacaklarımı inceltmek selülit yok olsun popo hafif küçüldü Karın Dümdüz olsun
Çok oldu ama inşaAllah bunları istiyorum
Merhaba hoş geldiinnMerhaba kedii :)
Bende yeni katildim . Spor yapmak istiyorum ama bi turlu kendimde o enerjiyi bulamiyorumm. Bende katilmak istiyorumm . Benide kabul eder misinizz ?? kilo 75 bel 95 basen 105 boy 170
Merhaba tatlıımmkedi merhaba, ölçülerim
boy:1,60
kilo:69,5 (dün 69,2 idi gün geçtikçe alıyorum sanırım)
popo:107
basen:104
bel:90
üst bacak:64
kol:35
elimden geldiğince düzgün ölçmeye çalıştım,
bende gruplardan hangisine dahil olacağımı bilemedim ama ilk baş hedefim tabiki zayıflamak ama zayıflarkende sarkmadan sıkı şekilde zayıflamak,tabi bölgesel zayıflamayada ihtiyacım var popom çok büyük, basenlerim genişnapcam ben KedidirKedii nasıl çıkıcaz işin içinden
ayy ben yerim bu videoo ne şirin bişii :) evde boş zaman bulursam gayet iyi hazırlanmış :)
Canım hoş geldin aramıza :) Seni bölgesel sıkılaşmaya alalım mı ?ilk elemanın ben olayım beni alın bir haftadır bu saydafan değişik videolar spor yapıyomrum bel kalça bacak olanları ama
bak başaldım bile spora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?