- Konu Sahibi KedidirKedii
- #1.241
pek hareketli degil bburasi sanirsam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba dün sonradan gördüm mesajınla dikkatimi çekti şimdi cevaplaya biliyorumMerhaba Kedidirkedi,
uzun süredir kilo vermek istiyorum, yürüyüyüs yapiyorum sonuc göremeyince bir kac güne birakiyorum. Yaklasik bir senedir ayni kiloda cakili kaldim 59-61 kilo arasinda gidip geliyorum. Boyum 156cm. 29 yasindayim. Acilen göbegimin kalinligindan ve kalcamin genisliginden, sirtimin yagindan ve sarkik kollarimdan kurtulmaliyim. Söylle bir durum var, cocukta düsündügüm icin en azindan o olmadan vucudumu biraz daha incelteyim ayni zamanda ideal kiloma düseyim diyorum. Ancak kendime Yil sonuna kadar bir hedef koydum. Sence bu mümkün olabilir mi? Ahim sahim, sipsiki asiri sportik bir vucudu zaten bu kadar sürede yapamam bunun bilincindeyim, insanlarin yillarini aliyor bunu yapmak. Ama suan icin vucudumun az da olsa sikilasmasi ve yagdan kurtulmam icin ne önerirsin? Bu arada hem laktoz entolaransim ayni zamanda da insülin direncim var. Ne yapacagimi, nerden basliyacagimi bilmiyorum. Bacaklarim ince, sadece ic bacaklarimin sikilasmaya ihtiyaci var, ayni zamanda popom büyük ama siki degil ve fazlasiyla her harukalede görülen selülitlerim var.
Suanda üst bedenim 38-40 yani Medium, alt bedenim de 38 Medium, 36 altiya giremiyorum kalcam ve popom izin vermiyor.
Degerli bilgilerini paylasirsan sevinirim :)
Merhabaaa
akşam 8 den sonra sana da 1 ay boyunca bir egzersiz öönereyim önce onunla başlayalım devamına gidişata göre bakalım olur mu
Eğer evim zıplamaya pek müsait değil dersen başka bir video önerebilirim
Eskiden tek benim topiğim vardı canlı olan :)) Şimdi herkes açtı kendi topiğini . Yani benim gibi motive birlikte denilen topikle 3-5 arasıydı şimdi çeşit insan çok olunca arada sırada ortalıktan da kaybolunca başka yere kaydılarpek hareketli degil bburasi sanirsam?
Iyi gunler kedi ben verdigin videoyu yapmaya calistim ama hareketlerin bazilarni yarim yamalak yapabildim. Bide hip raises hareketini yaparken kolum titredi neden oldu acaba sanki yukumu tasiyamadi gibi. Ben birde aksamlari jillian yapsam olur mu sence.Eskiden tek benim topiğim vardı canlı olan :)) Şimdi herkes açtı kendi topiğini . Yani benim gibi motive birlikte denilen topikle 3-5 arasıydı şimdi çeşit insan çok olunca arada sırada ortalıktan da kaybolunca başka yere kaydılar
Merhaba ^^ Kolun titremesi güçsüzlükten zamanla geçecek . Tam olarak yapman 2-3 haftanı alır ve zamanla kasların kuvvetlendikçe aynı anda bile yapacaksın ağır gelmez dersen yap elbette :)Iyi gunler kedi ben verdigin videoyu yapmaya calistim ama hareketlerin bazilarni yarim yamalak yapabildim. Bide hip raises hareketini yaparken kolum titredi neden oldu acaba sanki yukumu tasiyamadi gibi. Ben birde aksamlari jillian yapsam olur mu sence.
MErhaba üzgünüm geç gördüm :\
Tamam eğer yapabilirim dersen şunu vereyim haftada 6 gün yap ama ekmeği şekeri aburcuburu kesmezsen olmaz söylim .. Bol şanlar :)
Önce bunu sonra 5 dk dinlen alttakini yapıyorsun 1 ay sonra sımsıkı incecik oluyorsun sonucu bizimle paylaşmayı sakın unutma :)
Canım ilk sayfa daki ilk yazımı günlcelleyeceğim bütün videolarımı orada toplayacağımGünaydın canım
çok güzel videolar
bende de göbek basen kalça sorunu var ve 10 kg vermem gerek
normalde hep yürüş ile desteklerdim
ama artık yürüşün bana bir faydası yok
yıkarıdaki video ile başldım inan akşam bacaklarım ağrısından uyuyamadım
sizden ricam bana video daha öneririmisiniz aynı video yapmaktan bazen sıkılıyorumm
şimdiden teşekkürlerrr
Canım ilk sayfa daki ilk yazımı günlcelleyeceğim bütün videolarımı orada toplayacağım
Canim kusura bakma yazamadim iki gundur. Bugun doktora gittim 600 gr vermisim cok az veriyorum ; ( . Senin verdigin video cok zor geldi hareketleri beceremiyorum o yuzden jilliana devam ediyorum. Vucudum alisinca senin videona devam edecegim. Birde kol ve bacak icin video onerebilirmisin?Merhaba ^^ Kolun titremesi güçsüzlükten zamanla geçecek . Tam olarak yapman 2-3 haftanı alır ve zamanla kasların kuvvetlendikçe aynı anda bile yapacaksın ağır gelmez dersen yap elbette :)
Elbette kol için şunları tavsiye ederim :;Canim kusura bakma yazamadim iki gundur. Bugun doktora gittim 600 gr vermisim cok az veriyorum ; ( . Senin verdigin video cok zor geldi hareketleri beceremiyorum o yuzden jilliana devam ediyorum. Vucudum alisinca senin videona devam edecegim. Birde kol ve bacak icin video onerebilirmisin?
Yerim seni teşekkürler centikim :* Düzenleyip bişiler yapıcam işlerimi halledeyim de .Cok iyi olur. Onceki senelerde actigin gibi sagliksiz yasama son diye yeni bir yarisma acarsan belki yeniden canlanir. En güzel spor topigi seninkiydi cunku. Simdi kisiye ozel video eklerken daha cok yoruluyorsundur belki.
Selam :) Bende artık sporu yapmazsam yiyip yiyip kilo alıcam yaKedi merhaba ben 20 yaşında 163 boyunda 57 kiloyum. Bir sürü video bir sürü farklı fikir var bir türlü spora nerden başlasam bilmiyorum. Aslında ilk istediğim bacaklarımın incelmesi ama haftada 4 gün spor yapabiliyorum ne yapsam nerden başlasam bana da yardımcı olabilir misin. 5 kilo da vermek istiyorum açıkçası bi yandan. Son umudum sensin artık Vücut tipimi daha iyi anlaman için ölçülerimi söyleyebilirim hatta özelden resim de gönderebilirim dediğim gibi son umudum sensin ne dersen onu yapıcam bu da olmazsa yiyip yiyip 100 kilo olmayı düşünüyorum artık
MErhaba üzgünüm geç gördüm :\
Tamam eğer yapabilirim dersen şunu vereyim haftada 6 gün yap ama ekmeği şekeri aburcuburu kesmezsen olmaz söylim .. Bol şanlar :)
Önce bunu sonra 5 dk dinlen alttakini yapıyorsun 1 ay sonra sımsıkı incecik oluyorsun sonucu bizimle paylaşmayı sakın unutma :)
canım özellikle 2.video oldukça etkili bacak popo için filangenic ben bu sporu yapıyommm
canım özellikle 2.video oldukça etkili bacak popo için filan
ben de yapıyorum onu
devam et sonucunu mutlaka görürsün
Selam :) Bende artık sporu yapmazsam yiyip yiyip kilo alıcam ya
Ben sana akşamm yazacağım yeni geldim eve