Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Canım merhaba , sayfa 19 dan başlarsan açıklamalı sana gre çok video var :)

teşekkür ederim KedidirKedii ufak tefek yapmaya başladm lakin sana bir sorum olacak. Ben bu egzersizleri yaparken kuzenimde heveslendi yapmak istiyor ama kuzenimde 1 yıldır skolyoz var omurilik eğriliği yani ama ileri derecede değil doktoru egzersiz yap dedi yaptı sonra artmamış hafif düzelmiş dedi doktoru ve 1 yıl sonra tekrar gel ağrın olursada egzersiz yap demiş. eğik bir poziyonda iş falan yaptığında hareketsiz fazla oturduğunda ağrısı oluyor. egzersiz yapınca hafifliyor. şimdi bana heveslendi acaba bende sıkılaşmak için bu videolardan yapabilirmiyim dedi. basenlerinden ve karnından şikayetçi birde skolyoz dolayısıyla belinde hafif orantısızlık var. sen bu videolardan önerir misin ona bir zararı olur mu acaba yapsa. yada skolyoz için video önerin olurmu kuzenime. benimle beraber yapıcaktı ama izin vermedim belki zararlı olur skolyozu ilerler diye. sana bir sormak istedim belki bir bilgin vardır diye. yardımcı olursan sevinirim..

Merhaba uzun zamandır uzaktan gizliden takip ediyordum sizi artık daha fazla kayıtsız kalamayacağım bende varım spora
yaşım 25 boyum 1.65 kilo 65 geçen yıl 75ten 58e kadar düşmüştüm sporsuz diyetle ama sporsuz olmuyormuş yeniden aldım kilo
Sıkılaşmaktan çok kilo vermeye ihtiyacım var öncelikli olarak koşu bandında koşmayı düşünüyorum bide bu sayfada ki videolardan yapacağım
Yaşasın sıkı kalçalar
Kolay gelsin hepimize

Aaaa kimsecikler yazmamış
bugün 30 dk koşu ve 30 dk plates yaptım
Göğüsler egzersizle toparlanır mı buna şahit olan var mı ?
bide mümkünse deneyimli arkadaşlardan sarkık göğüsler için hareket önerisi istiyorum en acilinden

Canım sarkık göğüslere en iyi yarım şınav duvar şınavı iyi gelir :)

Canım geç gördüm kusura bakma , şimdi ben bir şey diyemem çünkü bu hastalık hakkın da aşırı bir bilgim yok ve yanlış bir yere yönlendirmek istemem bir doktora sor bakalım sonrasına konuşalım ..

Canım merhaba.Emeğine sağlık çok güzel şeyler var.Şimdi yanlış anlayıp hazırcı olduğumu düşünmezsen senden yardım isteyeceğim.Güzel videolar var bende yararlanmak istiyorum ama hangisinden başlamalı neresi için ne yapmalı emin olamadım.Ben evde kendi imkanlarımla Callanetics videosuyla çalışmaya çabalıyorum çok keyif aldığım bir saat egzersiz yapıyorum.Ama ben son dönemde şiddetle vermek istediğim bir 5 kilo aldım.Bu kilo simit bölgesi yarattı sanırım bol bol yağ yaptım ve üzerime yapıştı şimdi ben hangi videoya ile program yapsam doğru olur.Tabi beslenmeme de dikkat etmeye çalışıyorum.Vaktin olursa tavsiyede bulunabilirsen sevinirim.

Merhaba bende topiği yeni gördüm ve baştan okudum sizin aranıza katılmaya karar verdim tabi sizde beni kabul ederseniz :3 öncelikle kedi banada yardımcı olursan ciddi bir program yapmak istiyorum kendime hem sanada kendimle alakalı sorunları daha ayrıntılı yazarım istersen resim falan atarım ama yardımcı olursan çok sevinirim bir sürü şey denedim çünkü evet işede yaradılar belki ama ne olduklarını bilmeden yaptım hep önceden bulsaymışım sizi dahada herşey istediğim gibi olabilirmiş belkide :) aranıza benide alırsanız çok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…