- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #1.121
Hı hı evet , şunlar videolar ;
Bu egzersizleri bugünde yaptım huh ! Süperiz süper :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hı hı evet , şunlar videolar ;
Canım merhaba , sayfa 19 dan başlarsan açıklamalı sana gre çok video var :)merhaba KedidirKedii . Beğenerek takip ediyorum ve çok heveslendim bende bir yerden başlamak istiyorum. Bir kaç sorun olacak sana yanıtlarsan mutlu olurum :)
boyum: 1.60
kilom:47
sıkılaşmak istiyorum bacaklarım, karnım,kalçam sıkılaşsın basenlerim gitsin istiyorum. bana hangi videoları önerirsin?
tabi selülit videolarını da yapıcam. cevabını merakla bekliyorum.
Tabiki maria winsor !
Yan basen , kalça , bacak içi ve dışı inanılmaz ekili ve yakıcı ! Asla yapmaktan bıkmayacağınız etkisini gördükçe daha da hırslanacağınız bir video :)
Bu da güzelmiş.
Topicte bulunsun.
Bu videoyu çok beğendim.bugün benim için squat programının 1. Günü devamında bu videoyu uygulamak uygun olurmuki? Yapmak istiyorum 1 yıldan fazladır düzenli plates yapıyorum.
Aslında ne desem bilmiyorum ayni anda diyet yapıyordum koşu bandından sıkılınca dönüşümlü bant ve plates yaptım 13 kilo verdim.onun dışında birşey yok.pilatesin ne gibi olumlu etkilerini gördün peki? paylaşabilirmisin?
tşk ederim. ne kadar sürede sıkılaşmayı gördün?Aslında ne desem bilmiyorum ayni anda diyet yapıyordum koşu bandından sıkılınca dönüşümlü bant ve plates yaptım 13 kilo verdim.onun dışında birşey yok.