• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

1402041424_066.jpg

squat için çok hoş bir doğru yapım örneği
millie_mackintosh_squats.jpg

Duvarın karşısına geçin iyice yanaşın ama , squat hareketini yapmaya başlayın dizlerinizi sürtmeden ister istemez doğru suqatı yapacaksınız :)

Herkese selam
Kedicim tavsiyeye ihtiyacım var yardımcı olursan çok sevinirim
Ne yazıkki ben sizler gibi incecik değilim en azından olma yolunda ilerliyorum diyelim
1 ocakta 113 kiloyla sağlıklı beslenmeye başladım şu anda 85 civarındayım
Çok yoğun spor yaptım diyemem daha çok bantta yada dışarda yürüyüş bazende evde fitnes aletlerim var onlardan yaptım
Boyum 170 hedefim 65 kilo
Tabi vücutta sarkmalar başlıyor. Acaba ben hedef kiloma yaklaşıncamı sıkılaşma programı uygulamalıyım yoksa şimdiden yapmalımıyım.
Bide spora hiç ısınamadım bunun için motivasyona ihtiyacım var sizlerden yardım bekliyorum

çok mutluyum iyiki bu sayfayı buldumm:rolleyes:2 ay içinde fit olmam lazım.
bundan sonra her hafta fotoğrafımı çekip hafta hafta kendi gelişimime bakıcam ve kendimi motive edicem . yoksa başka türlü olmuycak bu iş.
takvim hazırlayan var mı ?

bu arada boy : 1.66 , kilo 66 . hedef = Kasım a kadar fit bi vücut
Selam :) Kasıma çok var şanşlısın ciddi sıkılaşma olur eğer haftada 5-6 gün ciddi çalışırsan . ilk 1 hafta her gün 1 saat tempolu yürü kasların açılsın alışsın sonra pilatese başla ama ben cardio öneririm bütün vücut çalışıp sıkılaşır ;)

Albüme yeni fotolar attım değişim pek yok ama üstüm siyah altım beyaz amele yanığım var :D Spora devam kendime söz seneye kadar vücudumu istediğim forma sabitleyeceğim !

Selam :) Kasıma çok var şanşlısın ciddi sıkılaşma olur eğer haftada 5-6 gün ciddi çalışırsan . ilk 1 hafta her gün 1 saat tempolu yürü kasların açılsın alışsın sonra pilatese başla ama ben cardio öneririm bütün vücut çalışıp sıkılaşır :KK66:
çok teşekür ederim cevap yazdığınız için :) cardio derken mesela 700 kalori garanti olan vidyo daki hareketleri mi yapsam ? ya da başka önerebileceğiniz varsa çok mutlu olurum :)

kedicim kk ya yeni katıldım:KK54: konunu katılmadan önce de takip ediyordum :KK49: acaba baldırları incceltmek için bir önerin var mı? kas değil bıngıl bıngıl yağ:KK22: var ama bir türlü erimiyor:KK42::KK42::KK42: ne yapsam ki?

kedicim kk ya yeni katıldım:KK54: konunu katılmadan önce de takip ediyordum :KK49: acaba baldırları incceltmek için bir önerin var mı? kas değil bıngıl bıngıl yağ:KK22: var ama bir türlü erimiyor:KK42::KK42::KK42: ne yapsam ki?
Merhaba baldır sorunu hepimizde var .. Biraz çabayla eriyor aslında benim deneyip memnun kaldığım 1-2 video şunlar balım :KK49:

Bunların hepsi dış bacak iç ve basen denilen bölgelerde aşırı etkili bunlara başlamadan önce 5 dakika evde dans edin beden dersimizde yaptığımız eskiden esneme ve ısınma egzersizlerin yapın en basiti ;)

Merhaba baldır sorunu hepimizde var .. Biraz çabayla eriyor aslında benim deneyip memnun kaldığım 1-2 video şunlar balım :KK49:

Bunların hepsi dış bacak iç ve basen denilen bölgelerde aşırı etkili bunlara başlamadan önce 5 dakika evde dans edin beden dersimizde yaptığımız eskiden esneme ve ısınma egzersizlerin yapın en basiti :KK66:

sağ ol canım ama sanırım bunlar üst bacak için. ben alt bacağı sormak istemiştimHoppa

Back