- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #1.161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam :) Kasıma çok var şanşlısın ciddi sıkılaşma olur eğer haftada 5-6 gün ciddi çalışırsan . ilk 1 hafta her gün 1 saat tempolu yürü kasların açılsın alışsın sonra pilatese başla ama ben cardio öneririm bütün vücut çalışıp sıkılaşırbu arada boy : 1.66 , kilo 66 . hedef = Kasım a kadar fit bi vücut
çok teşekür ederim cevap yazdığınız için :) cardio derken mesela 700 kalori garanti olan vidyo daki hareketleri mi yapsam ? ya da başka önerebileceğiniz varsa çok mutlu olurum :)Selam :) Kasıma çok var şanşlısın ciddi sıkılaşma olur eğer haftada 5-6 gün ciddi çalışırsan . ilk 1 hafta her gün 1 saat tempolu yürü kasların açılsın alışsın sonra pilatese başla ama ben cardio öneririm bütün vücut çalışıp sıkılaşır
Merhaba baldır sorunu hepimizde var .. Biraz çabayla eriyor aslında benim deneyip memnun kaldığım 1-2 video şunlar balımkedicim kk ya yeni katıldım konunu katılmadan önce de takip ediyordum acaba baldırları incceltmek için bir önerin var mı? kas değil bıngıl bıngıl yağ var ama bir türlü erimiyor ne yapsam ki?
Merhaba baldır sorunu hepimizde var .. Biraz çabayla eriyor aslında benim deneyip memnun kaldığım 1-2 video şunlar balım
Bunların hepsi dış bacak iç ve basen denilen bölgelerde aşırı etkili bunlara başlamadan önce 5 dakika evde dans edin beden dersimizde yaptığımız eskiden esneme ve ısınma egzersizlerin yapın en basiti
Ben yanlış anladım pardon :) Hemen bakıp veriyorumsağ ol canım ama sanırım bunlar üst bacak için. ben alt bacağı sormak istemiştim