Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Isinma egzersizlerimi yaptim 5 dk falan ip atladim malum evdeyim fazla ziplamiyim 4 tne omuz calistiran temel hareketler var onlari yaptim isinmak amaciyla 20 normal squat sonra 60tane agirlikla full squat yaptim kick back 50 tane yaptim 60 tane kopru yaptim 20 mekik cektim 40 tane karn icin bi egzersz adini bilmiyorum ondan yaptim 1dk plank sonra su secret videosunuda yapiyim dedim ne oldu dersiniz beceremedim cidden karin agirlikli olan egzerszlri yapamadim mirelim bzuldu ya

merhaba KedidirKedii . Beğenerek takip ediyorum ve çok heveslendim bende bir yerden başlamak istiyorum. Bir kaç sorun olacak sana yanıtlarsan mutlu olurum :)
boyum: 1.60
kilom:47
sıkılaşmak istiyorum bacaklarım, karnım,kalçam sıkılaşsın basenlerim gitsin istiyorum. bana hangi videoları önerirsin?
tabi selülit videolarını da yapıcam. cevabını merakla bekliyorum.

Canım merhaba , sayfa 19 dan başlarsan açıklamalı sana gre çok video var :)

Bayanları işi daha kolay değil mi ?? YEMEYİN , ev hanımı olup harıl harıl iş yapıpta , obez olan tek milletiz .. günde 15 dakika dans etseniz bile sıkı kalırsınız ..

Tabiki maria winsor !
Yan basen , kalça , bacak içi ve dışı inanılmaz ekili ve yakıcı ! Asla yapmaktan bıkmayacağınız etkisini gördükçe daha da hırslanacağınız bir video :)
Bu videoyu çok beğendim.bugün benim için squat programının 1. Günü devamında bu videoyu uygulamak uygun olurmuki? Yapmak istiyorum 1 yıldan fazladır düzenli plates yapıyorum.

ya meraba benim ihtiyacım olan popo,selülit ve maelesef basen ,bacaklarım incelmiyo. hangi videoyu uygulamalıyım çok var karar veremedim. son olarakta göbek sıkılaştırması ama kolay videoları seçerseniz sevinirim :) yardımcı olcağınız için şimdiden tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…