- 28 Şubat 2012
- 12.339
- 1
- 23.694
- 598
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.101
Resmi yürüteceğimEgzersizlerim bitti kızlaar :) Bende bittim ama evi de temizledim
Reverse crunches : 60 saniye
Flutter kicks :30 saniye
Scissor kicks : 30 saniye
Bicycles : 30 saniye
Oblıque crunshes sağ : 30 sanşye
Oblıque crunshes sol: 30 saniye
Lyıng down leg lifts sağ : 30 saniye
Lyıng down leg lifts sol : 30 saniye
Lyıng down leg cırcles sağ : 30 saniye
Lyıng down leg cırcles sol: 30 saniye
Hamstrıng cruly press: 30 saniye
Kneeling heel press sağ: 30 saniye
Kneeling heel press sol: 30 saniye
Squat to lateral gel lift sağ :30 saniye
Squat to lateral gel lift sol :30 saniye
Back lunge sağ : 30 saniye
Back lunge sol : 30 saniye
One leg glute bridge sağ: 40 saniye
One leg glute bridge sol : 40 saniye
Hıp thrust : 35 saniye
Bundan önce 1,5 saat ev temizliği yaptım
Kurban olsun sana
Hı hı evet , şunlar videolar ;bunlar videodaki egzersizlerni bugyn dinlenme gunum yarin bnde videoyu yapmayi dusunuyorum
hepsini birdenmi yapıyosun bunların ayıryousun nasıl yapıyım canım sagol bu arada :)Hı hı evet , şunlar videolar ;
evet 1 video yapıyorum 3 dk dinleniyorum diğerlerini yapıyorum , mecbur yapıcan yoksa çuval gibi hissediyorsun :)hepsini birdenmi yapıyosun bunların ayıryousun nasıl yapıyım canım sagol bu arada :)
HAHAH umarım halim kalır yarın denicem bakıyım sagol canım ilgilendiğin içinevet 1 video yapıyorum 3 dk dinleniyorum diğerlerini yapıyorum , mecbur yapıcan yoksa çuval gibi hissediyorsun :)
hahah ben bunların hangi birini yapıcammm aman tanrımmmasil94 Canım şimdi şöyle bir şey var popo altındaki yağlar yan basen olarak dışarı taşıyor . O popo altında ki kiloyu ve yağı eriteceğiz ki yan basenlerimiz gitsin popo altındaki o tuttuğumuz yağ gitsin
Popo altın daki yağlara en etkili egzersiz hangisidir ?
Şunlardır ;
Selülit ve popo altını sıkı çalıştıran egzersiz
Bu videodaki egzersizlere bak hepsini 40 arsaniye yap sağ ve sol bacağa Selülit bölgesi o popo altı yağı gidecek pilates topun varsa sandalyeye gerek yok.
Biri beğen yap 2 tane beğen hatta toplam 30 dakika yapar .hahah ben bunların hangi birini yapıcammm aman tanrımmm
bakıyım bunalrı izliyim seçiyim çok sagol canım urastın :)Biri beğen yap 2 tane beğen hatta toplam 30 dakika yapar .
6 ayda squatın etkisi ! Hala squat sevmeyen var mı ???
Canım , inan foto shop olanlar aşırı belli , bu tarz değişimler artık hayal değil heleki o fotoğraftaki gibi burada bile değişim yaşayan var:)) soldaki popo sağdaki popo haline mi gelmiş :) süper ya , Yani hakkatten eminmisiniz.. Bazen internette bu şekilde olan resimlere pek inanmıyorum aynı kişi değildir diye.. ama inanmak istiyoruuum. Bizimde olabilir o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?